Дюрі-бачі написав:Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
ЛАД написав:Сегодня это выглядит как лёгкая шутка. Когда сотни тысяч людей уже не только в Харькове, но и в Киеве сидят по много часов не только без света, но и вообще без отопления.
І саме страшне що країна не "впала" Це означає що влада побачила, що навіть столиця без світла та тепла це цілком терпимо для населення. Народ якось сам "самоорганізується" І можна воювати далі. Я раніше дивувався чому в новинах тиша що на Сумщині шахеди як вдома, бутафорське ППО, світло вже два місяці по шість годин на добу у кращому випадку, ферми молочні високотехнологічні на рівнинищину "релокуються", залізниця не працює бо не тількі підстанцій вже немає, а і локомотивів, депо та колій... Пофіг, все проканає, будемо по весні пітунії вісіювати та плітку класти. Нічого не міняється для влади, ментів, тцкашніків та освітян (другая за рівнем зарплатні Луганська область тому приклад))
Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.
Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг. я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Вів 17 лют, 2026 09:58, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
На 5 году донатить на миномёт?? Это как называется? Это его где, на базаре купят?
На міжнародному ринку озброєнь. Волонтерам України, дуже малій кількості, привідкрили двері на цей базар.
Вы вообще что то кроме форума читаете?
Китай прекратил продажу дронов Mavic Украине, но поставляет их России — Bloomberg