|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 лют, 2026 10:34
flyman написав: andrijk777 написав: Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
нагадати озвучені цілі, чим сам згадаєш?
Як не дивно я вірю в озвучені цілі. Дійсно такі цілі були, але тільки в перші 2-3 місяці війни. Далі війна пішла не по плану і цілі змінились.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 10:37
ДТЕК потрібно €300 млн, щоб відновити генерацію перед наступною зимою, розповів гендиректор Максим Тімченко.
Половину цієї суми компанія вже забезпечила власними ресурсами, однак ще близько €150 млн потрібно залучити від партнерів та міжнародних фінансових інституцій.
За словами Тімченка, план фінансування і постачання обладнання потрібно сформувати до травня, інакше не вистачить часу на монтаж і підготовку до опалювального сезону 2026—2027 років.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3520 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 17 лют, 2026 10:43
alex_dvornichenko написав: Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.
Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг. я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 17 лют, 2026 10:44
Telegram у Росії буде нібито повністю заблокований з 1 квітня. РКН приступить до тотального блокування месенджера за аналогією з Instagram та Facebook, пишуть росЗМІ.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3520 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 17 лют, 2026 10:45
Wirująświatła написав:Telegram у Росії буде нібито повністю заблокований з 1 квітня. РКН приступить до тотального блокування месенджера за аналогією з Instagram та Facebook, пишуть росЗМІ.
і шо, вы пострадаете?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 531 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 10:47
Бетон написав: Не понятно, с чем вы не согласны.
Бетон написав:человек больше боится своих, чем врага
Человек боится по низходящему: войны > врага > ТЦК, который отправляет на войну гдк враг. а если бы не было войны и врага, то и ТЦК бы не было, удивительный парадокс.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:07
Banderlog написав: alex_dvornichenko написав: Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.
Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг. я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?
до Бетона питань немає? все правильно пише?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:24
АндрейМ написав:Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
Проблема в тому, що коли ти платиш за безпеку - Ти її не отримуєш. За неї треба бути готовим боротися. Si vis pacem, para bellum. Історія показує, що народи, які починали платити за безпеку, швидко втрачали і безпеку і майно. Приходили молоді, голодні і агресивні. Сьогодні нічого не змінилося. Ні 20, ні 21 століття не забрало воєн. Чи готова Європа(та й США) поборотися за свої цінності, чи ні - час покаже. Парадокс толерантності теж ніхто не відміняв. Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:31
sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.
С точки зрения эволюции, мы все генетический мусор. Мы не в состоянии выживать в природе без мобильного телефона 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6510 раз.
- Подякували: 21728 раз.
-
-
Профіль
-
-
135
84
38
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:42
ЛАД написав: АндрейМ написав:....... Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
...... Но недостаточно людей, которые готовы боротья "за безпеку" своих семей. Да, "військовий - професія". Но, например, в магазине, на складе и во многих других местах нужны и просто неквалифицированные грузчики (пусть даже вообше неграмотные). Точно так же во время большой войны нужны в больших количествах не профессионалы, а только слегка подготовленные за месяц люди, которые могут отрыть окоп, зарядить магазин автомата и нажать на спусковой крючок. Ну ещё почистить автомат.
Но зачем???  - вы в магазин за хлебом бороться ходите? - или "пришел - отдал деньги - забрал хлеб"? А если в том примере перед входом в магазин толпа гопников стоять будет? - будете именно в этот магазин ломиться? Вы это колечество сильно преувеличиваете. Точнее - соотношение с обычными штурмовиками...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2