Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1685416855168561685716858 ... 16860>
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 09:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Росія масовано атакувала Київ та область: палають будинки (відео)
"Внаслідок атаки постраждала житлова багатоповерхівка у Святошинському районі. Пожежа на даху будинку. Уточнюємо інформацію про постраждалих", – заявив він.

Наразі інформація про можливих жертв та масштаби руйнувань уточнюється. На місці працюють екстрені служби.

У мережі публікують моторошні кадри із Софіївської Борщагівки. Очевидці повідомляють, що внаслідок атаки РФ палають приватні будинки. Інформації про жертв і постраждалих наразі нема.
...
Оновлено о 9:22. За даними ДСНС, внаслідок російської атаки на Київщину загинула одна людина, врятовано 8 осіб, серед них – дитина. Зафіксовано руйнування та пожежі в Обухівському, Броварському, Бориспільському, Бучанському та Фастівському районах області.

Пошкоджено об’єкти інфраструктури, приватні житлові та господарські будівлі. Виникли пожежі.

ось саме так путін хоче миру ...
pesikot

Подякував: 547 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 10:15

Vadim_ написав:а за счёт чего развиваться , новые технологии, увеличение зарплат не только директору... ?

Не розумію для чого ці риторичні питання?
1. розвиток, звісно, має здійснюватися за рахунок грантів. Як приклад: в нас в університеті за гранти замінили систему опалення, утеплили фасад, закупили кілька лабораторій.
2. А це взагалі питання тарифної сітки і бюджету, а не підприємства.
Дюрі-бачі

Подякував: 940 раз.
Подякували: 647 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 10:24

Дюрі-бачі написав:
  Vadim_ написав:а за счёт чего развиваться , новые технологии, увеличение зарплат не только директору... ?

1. розвиток, звісно, має здійснюватися за рахунок грантів. Як приклад: в нас в університеті за гранти замінили систему опалення, утеплили фасад, закупили кілька лабораторій.

Просто вадік сам ФОП (за легендою) , ну тобто «директор», і турбується, чи не забагато він піднімає зарплату собі і чи не час піднімати найманим працівникам?? Питає вашу пораду, ага
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2575 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 10:34

Дюрі-бачі написав:

надо шо то востребованное производить ,конструировать ,а не гранты пилить ,думать на перёд ,которое куплять без отката, за деньги и ещё дадут денег наперёд для решения их задачи а не протирания штанов и спідниць
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 22 лют, 2026 12:32, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Подякував: 650 раз.
Подякували: 532 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 10:45

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:а 800 доларів в 1980?.. давайте без таких дешевих маніпуляцій. є своє пояснення коливанню курсу долара, й це далеко не тільки друк долярів...
Зростання M2 у США 1970 -> 2004 за даними Федерального резерву в 10 разів: 0.62$ трлн. -> 6.3$ трлн.
При цьому девальвація в 12 разів. Співпадіння? Не думаю (с)
І ЩО ?
Американці стали в 12 разів краще жити?
У нас також за 8 років з 2016 по 2024 М2 зріс в 4 рази... і що ?
Ще раз
Друк ФАНТИКІВ дозволяє додатково оподаткувати заощадження які знаходяться у вигляді фантиків на руках....
Тобто ДРУК це не про ПОКРАЩЕННЯ
Друк - це признання того хто друкує що він не в стані без додаткового оподатикування звязати кінці з кінцями..
І тут на арену виходиш ти з Вимогою надрукувати (погіршити стан своєї фінансової системи) і передати Україні для покращення життя громадян іншої Держави..
В тебе з головою що?

ПС
а всі ті сотні мільярдів які ЗАХОДИЛИ в Польщу/Корею - це на 90% КОМЕРЦІЙНІ кредити , які потім поляки з корейцями віддавали з відсотками....
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 10:51

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:........
нам не потрібна дешева еенергія та газ, нам потрібне нормальне співвідношення доходів та цін.а дешеві енергоносії - це можливість різних бандерлогів мутити кошти собі на кишеню ;)
.....
дешева еенергія та газ повыщают конкурентоспособность промышленности и вобще экономики. В т.ч. и харчової, и військової. И с/х тоже.
Экономисту это не известно?
як завжди, особисті накидає - іншого сенсу немає ;)
ви намагаєтесь писати очевидні речі, але коли населення платить по 4 гривні, то промисловість змушена - по 15. й де ж тут конкурентноспроможність?..
Якщо в людини в голові відголоски совка перекривають ВСІ інші тенденції світу - то про що вона може говорити?
Нормальна людина, яка СТВОРЮЄ - знає
ЇЇ витрати= Чиїсь ЗАРОБІТКИ
Тому
Якщо вимагають соціального хліба... то працівник хлібної галузі останеться без штанів .. і хліба також, бо йому будуть мало платити за його роботу
Якщо вимагають дешевої енергії для населення - то те саме населення , працюючи в бізнесах буде отримувати грошей менше рівно на стільки наскільки недоплатить за цю енергію як споживач, бо для функціонування енергія потрібна і в першу голову керівник бізнесу закупить комплектуючі ( в перелік яких входить енергія) для того щоб переробивши отримати товарну масу... Так от чим дорожча енергія - тим менше залишиться на зарплату...
При чому
Виявиться дивний розрив
Той хто споживає - не має потреби ОБМЕЖУВАТИ споживання
А той хто створює - не має впливу на споживача, щоб він обмежив....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:00

ЛАД написав:Возможно, я не понял и вы просто пошутили. Скорее всего, т.к. сомневаюсь, что облэнерго присылало вам такой счёт.
Но если серьёзно, то допускаю, что лично вы способны платить по 14 з чимось гривень за квт*ч, но большинство населения такое не потянет.
Ви хоч раз в платіжку дивились ?
Там нарахування по комерційному тарифу всього обєму споживання,...
моя платіжка за жовтень(не вмію вставляти фотки тому розпишу)
Ціна е/е_____________________________6,77254
Послуги постачальника________________0,18245
Послуги ОСР__________________________2,23819
Підтримка алетернативних виробників__0,398
Ринкова ціна________________________10,01665

Компенсація через механізм покладання
спеціальних обовязків для забезпечення
загальносуспільних інтересів і процесі
функціонування ринку е/енергії(ПСО)____мінус 5,69666

Ціна до оплати _________________________4,32 грн
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:03

budivelnik написав:Друк ФАНТИКІВ дозволяє додатково оподаткувати заощадження які знаходяться у вигляді фантиків на руках....
Тобто ДРУК це не про ПОКРАЩЕННЯ
Друк - це признання того хто друкує що він не в стані без додаткового оподатикування звязати кінці з кінцями..
І тут на арену виходиш ти з Вимогою надрукувати (погіршити стан своєї фінансової системи) і передати Україні для покращення життя громадян іншої Держави..
В тебе з головою що?

Де я вимагаю щось друкувати? Я завжди закликаю перейти з наших гривневих фантиків, на фантики, які менше друкують - Євро. Але повністю зупинити друк фантиків і повернути "золотий стандарт" ми (Україна), на жаль, не можемо. І навряд чи хтось зможе, бо для цього потрібен всесвітній зговір. А в зговорі виграє той, хто перший порушить його правила і пограбує свій народ.
Я закликав і буду закликати що влада повинна забезпечити, щоб частина із надрукованих фантиків дійшла до народу.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 22 лют, 2026 11:06, всього редагувалось 2 разів.
Дюрі-бачі

Подякував: 940 раз.
Подякували: 647 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:05

ЛАД написав:Берёте пример с будивельника, который "всегда прав"?
Якщо взяти 100 моїх повідомлень і 100 твоїх повідомлень...
То виявиться дивна річ
____________________Будівельник__________________Лад
правий на 100% - у 70% повідомлень______________10%
правий на 50% - у 20% повідомлень_______________20%
правий на 30% - у 5% повідомлень________________30%
не правий_____ - у5% повідомлень________________30%

Тому нефік на когось кивати, якщо морда в пушку....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:06

ЛАД написав:
  Water написав:Мені таке обленерго прислало рахунок шо електрика по 14 з чимось гривень, але для мені Держава пішла на зустріч і тому електрика у мене 4.32 вдень і 2.16 вночі, я їм написав шо мені такі фе від держави не потрібні, тариф повинен бути ринковим без Міндичей, але вони чомусь зовсім не відповіли. Поскаржитись шо відповідальні особи мені не відповідають впродовж місяця?
Возможно, я не понял и вы просто пошутили. Скорее всего, т.к. сомневаюсь, что облэнерго присылало вам такой счёт.
Но если серьёзно, то допускаю, что лично вы способны платить по 14 з чимось гривень за квт*ч, но большинство населения такое не потянет.
А если ещё параллельно поднять цены на газ, что вообще-то нужно делать.

Ось мій останній рахунок за січень 2026:
Зображення
При такій ціні вигідна власна генерація, про що й мова.
Прозорий ринок.
Тобто, напиклад я генерую 30 кВт електрики, частину зберігаю, іншу продаю своєму будинку наприклад по 8 грн/кВт, або віддаю у мережу по 7 грн, мої послуги/витрати 2 гривні/кіловатт.
Яка у мене буде проблема? Пільги та субсидії мені покриють? Нахалєри вони мені здались? Працювать з бюджетом я не хочу, бо я знаю шо це таке, працював. Ось така прозора генерація мені вигідна, у мене нема охорони офіса та Міндичей. Так само прийде інший бізнес, але з іншою генерацією. Наприклад Закарпаття з Чернівцями за рахунок гірських річок можна забезпечити повністю.
Востаннє редагувалось Water в Нед 22 лют, 2026 11:09, всього редагувалось 2 разів.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 262 раз.

Профіль

#<1 ... 1685416855168561685716858 ... 16860>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: барабашов і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор