Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17053170541705517056
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 22:21

Banderlog написав: з чого ти взяв що твої нікчемні дописи когось нервують?
Де звязок між демобілізацією і переговорами?
Хіба на 5й рік війни не пора людей замінити? Питання не до України а до режиму зеленського і прочіх диванних армовірівців скільки ви думаєтеивідсиджуватись за нашими спинами?
Ще рік? 2? 3?

А ви б на нашому чи режимі зеленьського місці себе б відпустили?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 22:33

в нас тут про станове суспільство часто згадують

Banderlog написав:
  Прохожий написав:
  Banderlog написав: Ізраель, під прикриттям сша посеред переговорів, вдарив ракетами по ірану. В нинішнього лідера ірану вбив старого батька, мати, жінку, дочку та 3х внуків.
Ти б на його місці вів з вбивцями сімї мирні переговори?

тю
так твой любимый Трамп лично рассказывал как "красивые американские ракеты замочили лидера Ирана с семьей"

так а что там с убиенными иранскими школьницами? разобрался? опять евреи???
най з вбитими школярками іран розбирається мені до того діла нема.
Трамп нормальний пацан, він презедент сша а не україни чи ізраелю які до нього питання?
До нього не дотянуться, тому він покриває євреїв, бере все на себе. Ізраель теж хвастався скількох політичних діячів ірану він вбив. Понятно що він думав договоритись про мир з шахом ірану, но не повезло не підфартило.

І давай домовимось не приплітати в цю тему церкву. Тобі виділили окрему тему про релігію? Отам і пиши. Я відповідати не буду.)
Мені на твої мислі щодо церкви пофіг. Якшо ти на рахунок гоніннь проти церкви то я вважаю що всяку підтримку цієї безбожної влади віруючим треба максимально обмежити, хай безбожники потонуть в своєму лайні.
Щодо євреїв то я їх ні в чом не звинувачую, вони просто прорахувались цей раз. Нам їх війна з іраном вигідна, хай воюють подовше. До справедливого миру :wink:
Все як ніяк підтримка, а до того щось з іраелю не чутно було ні про поставки зброї ні про санкції проти росії ... щодо поставки їм протишахідних дронів з екіпажами безпілотників то хотілось б знати чим вони розплатились? Скільки петріотів приїхало взамін.

в нас тут про станове суспільство часто згадують
Востаннє редагувалось flyman в Сер 11 бер, 2026 22:37, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1633 раз.
Подякували: 2879 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 22:37

stm написав:
  Schmit написав:Потужні розрахунки.

Шо знов дальності не вистачило до мавзолею?!!! та що ж це таке, вічно ті Брянськ, Тула на заваді... )))

Навіщо вам той мавзолей, коли Алабуга досі ціла.
Коли у нас якийсь зрадник розповідає про виробництво чогось, москалі туди негайно щось запускають, а ми 4+ роки знаємо про місце виробництва шахідів і 6+ місяців тому нам розповіли про сотні засобів ураження (підказую, на сьогодні вже тисячі), але...
От як це пояснити?
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 11 бер, 2026 22:42, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 22:38

Schmit написав:
  stm написав:
  Schmit написав:Потужні розрахунки.

Шо знов дальності не вистачило до мавзолею?!!! та що ж це таке, вічно ті Брянськ, Тула на заваді... )))

4+ роки ми знаємо про місце виробництва шахідів і 6+ місяців тому нам розповіли про сотні засобів ураження (підказую, на сьогодні вже тисячі), але...
От як це пояснити?

Успішною атакою на наше підприємство, як я чула. Алабуга це шахеди. Зенітні дрони діють. Патріоти ракети проблема. Все збігається. Ні?
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 23:14

stm написав:
  Schmit написав:
  stm написав:Шо знов дальності не вистачило до мавзолею?!!! та що ж це таке, вічно ті Брянськ, Тула на заваді... )))

4+ роки ми знаємо про місце виробництва шахідів і 6+ місяців тому нам розповіли про сотні засобів ураження (підказую, на сьогодні вже тисячі), але...
От як це пояснити?

Успішною атакою на наше підприємство, як я чула. Алабуга це шахеди. Зенітні дрони діють. Патріоти ракети проблема. Все збігається. Ні?

Ого, навіть так? То після того відео на всю країну, тоді москалі заявляли, що по ньому і вирахували локацію? І "211 вже виготовлених"...? Це ж не може бути правдою?
Ну хоч попіарились славно.
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 23:38

Schmit написав:Ого, навіть так? То після того відео на всю країну, тоді москалі заявляли, що по ньому і вирахували локацію? І "211 вже виготовлених"...? Це ж не може бути правдою?
Ну хоч попіарились славно.

Так, нічого окрім палок не залишилось.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 23:52

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Но ответ, почему "щорічно українці масово їздили до Польщі для збору полуниці", вы тоже не дали.
Я відповідав вже не раз
От тільки ти так і не зміг зрозуміти.....
Для того щоб ЕФЕКТИВНО працювати -ПОТРІБНІ КАПІТАЛЬНІ ВКЛАДЕННЯ...
Якщо в совку, всі капвкладення які залишились ПІСЛЯ совка і могли давати прибуток це ЖИТЛО або ПРИМІЩЕННЯ
То в Польщі це були крім капіталістичних знань у приватників, ще й розуміння необхідності збільшення капіталізацій місць праці..
І навіть те що ти спробував би заявити про те що клубніка в Польщі і в нас росте однаково-це буде брехнею
Бо в Україні полуниця вважалась успішною якщо давала 5-10 тонн з гектара
А в Польщі - 15-30 тонн з гектара..
Для іфізика важко зрозуміти різницю
А для людини яка працює в полі -ясно що легше збирати один і той самий врожай на території в 2-3 рази меншій бо це потребує в 1,5-2 рази менше праці....

Опять много слов и крупного шрифта, но ответа на вопрос, почему "щорічно українці масово їздили до Польщі для збору полуниці" при том, что "Ягодозбиральні комбайни давно існують", так и нет.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 17053170541705517056
Форум:
+ Додати
    тему