Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1709117092170931709417095 ... 17100>
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 13:14

candle645 написав:
  ЛАД написав:
  candle645 написав:ТПД

Что такое ТПД?

Тимчасовий Пункт Дислокації. якщо пощастить - якийсь покинутий піонерський табір біля принаймі райцентру, який ще в 2019 закрився на довічний ремонт, але все-ще придатний для житла. якщо не пощастить - "Тимчасовий Підвал Дислокації" десь в покинутій промці як ймовірно у @Banderlog

такий піонер табір був для реабілітації поранених, з ними було 2 лікаря(або медбрата), які доглядали і робили уколи
будиночки розраховані на літній табір , а вони зиму 2024 там прожили (трошки утеплили ззовні, у вікна скло вставили), у нутрі в січні вище +15с не було, але хлопців багато
у домику, кажуть "нормально", краще ніж в окопі, в квітні всі "виписались" на фронт
prodigy

Подякував: 3399 раз.
Подякували: 3365 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 13:20

Shaman написав:
Пример - вопрос о доле затрат на питание. Чем уже бог знает сколько времени флудить, могли бы поинтересоваться вопросом и назвать цифру. А не начинать рассказывать о "красной рыбе". Вспомните ещё чёрную икру. :)

ви назвали цифру 50%. коли сказав - скажіть, як порахували - ви чомусь не можете відповісти - таку цифру поділив на таку. а я повинен шукати цифри, щоб підтвердити ваші вислови? я простіше зробив - констатував, що в черговий раз ви помилились :lol:

на судні була норма-6 дол/день на моряка до 2000р, у 2006-2012 було навіть 8,0(8.5дол/день)
для судна 8 це мало, це закупка з бази +20%
там реальні 6 дол , хоч рахують 8,0
де себе зараз рахую 7000-8000 грн на місяць (і це при тому що влітку фрукта своя)
prodigy

Подякував: 3399 раз.
Подякували: 3365 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 13:59

prodigy

на судні була норма-6 дол/день на моряка до 2000р, у 2006-2012 було навіть 8,0(8.5дол/день)

В авіакомпаніях які працюють в Африці дають по 35дол/день на харчування.
Якщо їсти в кафешках - впритик вистачає. Якщо куховарити самому (дозволяє час) , то 50% цих грошей залишиться.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2591 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 13:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

повчальна історія
fox767676

Заблокований
Подякував: 433 раз.
Подякували: 223 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 14:41

Ольга Кошарна - незалежна експертка з питань ядерної енергетики та безпеки, колишня членкиня колегії Державної інспекції ядерного регулювання

"Росатом - мировой поставщик номер один... " У нас отличные рабочие отношения, партнёрство, основанное на дружбе..."
Це цитати із заяв генерального директора МАГАТЕ Р.Гроссі на минулому тижні під час перебування в Москві, де він зустрічався з воєнними злочинцями, ядерними терористами із Росатом, Росгвардії, Ростехнадзор, міністром закордонних справ С.Лавровим.
Такі заяви очільника МАГАТЕ легітимізують окупацію ЗАЕС, виправдовують ув'язнення з катуваннями персоналу ЗАЕС та мешканців Енергодара.

Є інформація від місцевих джерел про продовження робіт окупантів зі створення передумов для перепідключення ЗАЕС на російську енергосистему:

"Окупанти встановлюють нові опори для високовольтної лінії електропередач, щоб інтегрувати Запорізьку АЕС у свою енергосистему
Нові опори помітили між Мелітополем та Акімівкою. Окупанти встановлюють стовпи по обидва боки дороги і проводять роботи вздовж великого відрізку траси. Судячи з масштабів робіт, мова може йти не про одну лінію, а про більший енергетичний проєкт.
Фактично окупаційна адміністрація намагається підв’язати станцію до російської енергомережі і поступово втягнути її у власні енергетичні схеми".
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1211 раз.
Подякували: 2092 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 15:01

stm написав:Стм хоче ефективність першої лінії оцінювати таким чином. Стм не потрібен бат укомплектований на 100% танками, бо за тиждень вона отримає 0% техніки. Але ефективність кожного роду військ, навіть ефективність навчання - це та величина яку можна вирахувати. Ваш бат маючи 16 моніторів має 0% новинок від фондів. Відчуваєте до чого я? Вас я ціню, ви найкращий можливий крот для орків ) не тупих потрібно використовувати на повну )

Дайош пятилітку за 4 роки?
Проблема в тому, що якісна і безкомпромісна оцінка ефективності військовослужбовця НЕМОЖЛИВА.
Тому що результат залежить не лише від обстановки, а й від дій противника.
Наприклад, наша бригада від переміщення в інший сектору з топ 20 по ураженнях перемістилася в топ 5. Різко зросла ефективність нє? Хоча по факту, ефективність впала, просто тут жирний ворог, місцева русня має безліміт попвнення.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 15:04

sashaqbl написав:
  stm написав:Стм хоче ефективність першої лінії оцінювати таким чином. Стм не потрібен бат укомплектований на 100% танками, бо за тиждень вона отримає 0% техніки. Але ефективність кожного роду військ, навіть ефективність навчання - це та величина яку можна вирахувати. Ваш бат маючи 16 моніторів має 0% новинок від фондів. Відчуваєте до чого я? Вас я ціню, ви найкращий можливий крот для орків ) не тупих потрібно використовувати на повну )

Дайош пятилітку за 4 роки?
Проблема в тому, що якісна і безкомпромісна оцінка ефективності військовослужбовця НЕМОЖЛИВА.
Тому що результат залежить не лише від обстановки, а й від дій противника.
Наприклад, наша бригада від переміщення в інший сектору з топ 20 по ураженнях перемістилася в топ 5. Різко зросла ефективність нє? Хоча по факту, ефективність впала, просто тут жирний ворог, місцева дивізія має безліміт попвнення.

Олександр, мені неодноразово пояснили, що я не маю кваліфікації. Сьогодні був останній раз, не від вас. Я приймаю то як свою поразку. нерозумію і видалясь на рік. Донати лише зростатимуть. Відповіді 0% на краще. Ви мій кумир. Інше не важливо. )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 15:25

prodigy написав:
  Shaman написав:
Пример - вопрос о доле затрат на питание. Чем уже бог знает сколько времени флудить, могли бы поинтересоваться вопросом и назвать цифру. А не начинать рассказывать о "красной рыбе". Вспомните ещё чёрную икру. :)

ви назвали цифру 50%. коли сказав - скажіть, як порахували - ви чомусь не можете відповісти - таку цифру поділив на таку. а я повинен шукати цифри, щоб підтвердити ваші вислови? я простіше зробив - констатував, що в черговий раз ви помилились :lol:

для судна 8 це мало, це закупка з бази +20%
там реальні 6 дол , хоч рахують 8,0
де себе зараз рахую 7000-8000 грн на місяць (і це при тому що влітку фрукта своя)
Тоже примерно так и оцениваю.
Можно, конечно, уложиться и в меньшую сумму, можно и в бОльшую, но средняя где-то так.
На семью из 4 человек выйдет примерно 30 тыс. При 2 работающих со средней зарплатой 27 тыс. доходы семьи будут 54 тыс. и расходы на еду составят 56%. Это я посчитал доходы "грязными", а не на руки и в семье 2 работающих. Т.е. дети уже подросли и ходят в детсад и, желательно, редко болеют (фантастика). В Харькове, правда, детсады не работают. Только частные. Но они, понятно, платные и стоят не 5 копеек.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 15:31

stm
Какие все обидчивые! :)
Так это просто от комментария, даже без обвинений и оскорблений.
Мне так уже, наверно, повеситься надо. :)
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 15:37

budivelnik написав:Скасовуємо те що ти кажеш , отримуємо до 8 млн існуючих мобпридатних ще 600 000 нових...
І як ці +8% КАРДИНАЛЬНО зможуть змінити картину?
3 Якщо з 1 млн офіційно заброньованих броню втратить 30%...- як думаєш кількість дронів в тебе зросте чи впаде на 30%...
То ти згоден отримати додаткового шофера замість 30% кількості дронів?
Бо якщо десь зявилось -то десь обовязково зникне.
Закон збереження енергії(матерії)

Дивись, в мене в роті є кілька хамві від умовного платника податків Джона.
І є пасфадер, l200 і спринтер від усовного будівельника.
Тут напрошується простий висновок: будівельник генерує капітал неефективно.
Джон з цим справляєтсья значно краще. Тому буде правильно, щоб Джон далі платив податки і забезпечував мене хамві, а будівельник сів за кермо того хамві і возив екіпаж на війну.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1709117092170931709417095 ... 17100>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: барабашов і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор