|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 бер, 2026 13:14
candle645 написав: ЛАД написав: candle645 написав:ТПД
Что такое ТПД?
Тимчасовий Пункт Дислокації. якщо пощастить - якийсь покинутий піонерський табір біля принаймі райцентру, який ще в 2019 закрився на довічний ремонт, але все-ще придатний для житла. якщо не пощастить - "Тимчасовий Підвал Дислокації" десь в покинутій промці як ймовірно у @Banderlog
такий піонер табір був для реабілітації поранених, з ними було 2 лікаря(або медбрата), які доглядали і робили уколи будиночки розраховані на літній табір , а вони зиму 2024 там прожили (трошки утеплили ззовні, у вікна скло вставили), у нутрі в січні вище +15с не було, але хлопців багато у домику, кажуть "нормально", краще ніж в окопі, в квітні всі "виписались" на фронт
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3399 раз.
- Подякували: 3365 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 16 бер, 2026 13:20
Shaman написав:Пример - вопрос о доле затрат на питание. Чем уже бог знает сколько времени флудить, могли бы поинтересоваться вопросом и назвать цифру. А не начинать рассказывать о "красной рыбе". Вспомните ещё чёрную икру. 
ви назвали цифру 50%. коли сказав - скажіть, як порахували - ви чомусь не можете відповісти - таку цифру поділив на таку. а я повинен шукати цифри, щоб підтвердити ваші вислови? я простіше зробив - констатував, що в черговий раз ви помилились 
на судні була норма-6 дол/день на моряка до 2000р, у 2006-2012 було навіть 8,0(8.5дол/день) для судна 8 це мало, це закупка з бази +20% там реальні 6 дол , хоч рахують 8,0 де себе зараз рахую 7000-8000 грн на місяць (і це при тому що влітку фрукта своя)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3399 раз.
- Подякували: 3365 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 16 бер, 2026 13:59
prodigy на судні була норма-6 дол/день на моряка до 2000р, у 2006-2012 було навіть 8,0(8.5дол/день)
В авіакомпаніях які працюють в Африці дають по 35дол/день на харчування. Якщо їсти в кафешках - впритик вистачає. Якщо куховарити самому (дозволяє час) , то 50% цих грошей залишиться.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2591 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Пон 16 бер, 2026 13:59
повчальна історія
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2026 14:41
Ольга Кошарна - незалежна експертка з питань ядерної енергетики та безпеки, колишня членкиня колегії Державної інспекції ядерного регулювання "Росатом - мировой поставщик номер один... " У нас отличные рабочие отношения, партнёрство, основанное на дружбе..." Це цитати із заяв генерального директора МАГАТЕ Р.Гроссі на минулому тижні під час перебування в Москві, де він зустрічався з воєнними злочинцями, ядерними терористами із Росатом, Росгвардії, Ростехнадзор, міністром закордонних справ С.Лавровим. Такі заяви очільника МАГАТЕ легітимізують окупацію ЗАЕС, виправдовують ув'язнення з катуваннями персоналу ЗАЕС та мешканців Енергодара.
Є інформація від місцевих джерел про продовження робіт окупантів зі створення передумов для перепідключення ЗАЕС на російську енергосистему:
"Окупанти встановлюють нові опори для високовольтної лінії електропередач, щоб інтегрувати Запорізьку АЕС у свою енергосистему Нові опори помітили між Мелітополем та Акімівкою. Окупанти встановлюють стовпи по обидва боки дороги і проводять роботи вздовж великого відрізку траси. Судячи з масштабів робіт, мова може йти не про одну лінію, а про більший енергетичний проєкт. Фактично окупаційна адміністрація намагається підв’язати станцію до російської енергомережі і поступово втягнути її у власні енергетичні схеми".
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1211 раз.
- Подякували: 2092 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2026 15:01
stm написав:Стм хоче ефективність першої лінії оцінювати таким чином. Стм не потрібен бат укомплектований на 100% танками, бо за тиждень вона отримає 0% техніки. Але ефективність кожного роду військ, навіть ефективність навчання - це та величина яку можна вирахувати. Ваш бат маючи 16 моніторів має 0% новинок від фондів. Відчуваєте до чого я? Вас я ціню, ви найкращий можливий крот для орків ) не тупих потрібно використовувати на повну )
Дайош пятилітку за 4 роки? Проблема в тому, що якісна і безкомпромісна оцінка ефективності військовослужбовця НЕМОЖЛИВА. Тому що результат залежить не лише від обстановки, а й від дій противника. Наприклад, наша бригада від переміщення в інший сектору з топ 20 по ураженнях перемістилася в топ 5. Різко зросла ефективність нє? Хоча по факту, ефективність впала, просто тут жирний ворог, місцева русня має безліміт попвнення.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2026 15:04
sashaqbl написав: stm написав:Стм хоче ефективність першої лінії оцінювати таким чином. Стм не потрібен бат укомплектований на 100% танками, бо за тиждень вона отримає 0% техніки. Але ефективність кожного роду військ, навіть ефективність навчання - це та величина яку можна вирахувати. Ваш бат маючи 16 моніторів має 0% новинок від фондів. Відчуваєте до чого я? Вас я ціню, ви найкращий можливий крот для орків ) не тупих потрібно використовувати на повну )
Дайош пятилітку за 4 роки? Проблема в тому, що якісна і безкомпромісна оцінка ефективності військовослужбовця НЕМОЖЛИВА. Тому що результат залежить не лише від обстановки, а й від дій противника. Наприклад, наша бригада від переміщення в інший сектору з топ 20 по ураженнях перемістилася в топ 5. Різко зросла ефективність нє? Хоча по факту, ефективність впала, просто тут жирний ворог, місцева дивізія має безліміт попвнення.
Олександр, мені неодноразово пояснили, що я не маю кваліфікації. Сьогодні був останній раз, не від вас. Я приймаю то як свою поразку. нерозумію і видалясь на рік. Донати лише зростатимуть. Відповіді 0% на краще. Ви мій кумир. Інше не важливо. )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2026 15:25
prodigy написав: Shaman написав:Пример - вопрос о доле затрат на питание. Чем уже бог знает сколько времени флудить, могли бы поинтересоваться вопросом и назвать цифру. А не начинать рассказывать о "красной рыбе". Вспомните ещё чёрную икру. 
ви назвали цифру 50%. коли сказав - скажіть, як порахували - ви чомусь не можете відповісти - таку цифру поділив на таку. а я повинен шукати цифри, щоб підтвердити ваші вислови? я простіше зробив - констатував, що в черговий раз ви помилились 
на судні була норма-6 дол/день на моряка до 2000р, у 2006-2012 було навіть 8,0(8.5дол/день) для судна 8 це мало, це закупка з бази +20% там реальні 6 дол , хоч рахують 8,0 де себе зараз рахую 7000-8000 грн на місяць (і це при тому що влітку фрукта своя)
Тоже примерно так и оцениваю. Можно, конечно, уложиться и в меньшую сумму, можно и в бОльшую, но средняя где-то так. На семью из 4 человек выйдет примерно 30 тыс. При 2 работающих со средней зарплатой 27 тыс. доходы семьи будут 54 тыс. и расходы на еду составят 56%. Это я посчитал доходы "грязными", а не на руки и в семье 2 работающих. Т.е. дети уже подросли и ходят в детсад и, желательно, редко болеют (фантастика). В Харькове, правда, детсады не работают. Только частные. Но они, понятно, платные и стоят не 5 копеек.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 бер, 2026 15:31
stm Какие все обидчивые! Так это просто от комментария, даже без обвинений и оскорблений. Мне так уже, наверно, повеситься надо. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 бер, 2026 15:37
budivelnik написав:Скасовуємо те що ти кажеш , отримуємо до 8 млн існуючих мобпридатних ще 600 000 нових... І як ці +8% КАРДИНАЛЬНО зможуть змінити картину? 3 Якщо з 1 млн офіційно заброньованих броню втратить 30%...- як думаєш кількість дронів в тебе зросте чи впаде на 30%... То ти згоден отримати додаткового шофера замість 30% кількості дронів? Бо якщо десь зявилось -то десь обовязково зникне. Закон збереження енергії(матерії)
Дивись, в мене в роті є кілька хамві від умовного платника податків Джона. І є пасфадер, l200 і спринтер від усовного будівельника. Тут напрошується простий висновок: будівельник генерує капітал неефективно. Джон з цим справляєтсья значно краще. Тому буде правильно, щоб Джон далі платив податки і забезпечував мене хамві, а будівельник сів за кермо того хамві і возив екіпаж на війну.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|