Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:14

andrijk777 написав:
  budivelnik написав:
  andrijk777 написав:Китай, РФ, ОАЕ, СА - прекрасно живуть при ринковій економіці
Якщо взяти всього дві країни і їх трошки поділити то
Китай - 1 млрд в глибокій задниці ( не дотягують до рівня 1950 року колгоспів в Україні) і 400 млн більш/менш нормально (можна порівнювати з нами)
Росія - 20 млн в столицях(москва. ленінград , трошки новосибірск) -нормально
120 млн - були здивовані наявністю унітазів у селі...

То як - ти й далі будеш стверджувати що в автократіях добре живуть?

Ти вириваєш речення з контексту. Якщо виривати окремі фрази то зміст спотворюється. Ти спотворив зміст мого посту.
Он не спотворив.
Но я не убеждён, что в Китае "1 млрд в глибокій задниці (не дотягують до рівня 1950 року колгоспів в Україні)" а в РФ "120 млн - були здивовані наявністю унітазів у селі".
Я этого не знаю. Но и будивельник тоже, как и многого другого, а пишет, основываясь на распространённой у нас пропаганде.
Но и в развитых демократических странах не все купаются в золоте. Кстати, "шведский социализм" будивельнику не нравится.

У меня тоже есть возражения к вашему посту. В основном, по поводу переоценки вами роли технического прогресса в приятствовании автократиям. Существовали они прекрасно себе и раньше. Но не хочется сейчас заводить спор об этом.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:21

Бетон написав:Фото взято с открытого источника департамента полиции в фейсбуке

Вот он

Зображення
[/url]
Так это ж готовый штурмовик!
Пулемёт в зубы и можно одного против роты орков выпускать.
Порвёт как Тузик грелку.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:22

ЛАД

Так за что вы его поддерживаете? За слова?

Ну так дивіться, ви так досконало описали, що «дій» нема від жодного з них. По якому тоді критерію треба оцінювати?
Звичайно що по «словам». Проросійський троль , який втік за кордон і звідти обливає багном Україну - найогидніше що є під час російсько-української війни. І цю нішу зайняв хто? Правильно, зовсім НЕ шаман.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2591 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:33

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:Китай, РФ, ОАЕ, СА - прекрасно живуть при ринковій економіці
Он не спотворив.
Но я не убеждён, что в Китае "1 млрд в глибокій задниці (не дотягують до рівня 1950 року колгоспів в Україні)" а в РФ "120 млн - були здивовані наявністю унітазів у селі".
Я этого не знаю. Но и будивельник тоже, как и многого другого, а пишет, основываясь на распространённой у нас пропаганде.
Но и в развитых демократических странах не все купаются в золоте. Кстати, "шведский социализм" будивельнику не нравится.

У меня тоже есть возражения к вашему посту. В основном, по поводу переоценки вами роли технического прогресса в приятствовании автократиям. Существовали они прекрасно себе и раньше. Но не хочется сейчас заводить спор об этом.

Може мені краще знати що я мав на увазі. :D :D
Спотворив.
"прекрасно живуть при ринковій економіці" - означає їм прекрасно з ринковою економікою а не що вони прекрасно живуть. По контексту це зрозуміло.
Умовно:
Між США(лідером демократів) і СРСР(лідером диктатур) була пропасть в рівні життя.
Зараз між США(лідером демократів) і Китаєм(лідером диктатур) є звичайно велика різниця в рівні життя, але не пропасть. - це факти.
Причина - саме ринкова економіка.
Раньше звичайно вони(автократії) існували без проблем, але притісняли ринкові механізми(як наприклад робить РФ зараз), а це в свою чергу знижувало рівень життя.
Ринкова економіка була рідкість для диктатур, зараз - норма.
Причина - саме технічний прогрес.
Може статись так що в світі не буде чистих демократій а будуть гібриди, типу Угорщини(чи навіть США). Формально демократія, реально - ні. Все до цього йде.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:36

Hotab написав:ЛАД

Так за что вы его поддерживаете? За слова?

Ну так дивіться, ви так досконало описали, що «дій» нема від жодного з них. По якому тоді критерію треба оцінювати?
Звичайно що по «словам». Проросійський троль , який втік за кордон і звідти обливає багном Україну - найогидніше що є під час російсько-української війни. І цю нішу зайняв хто? Правильно, зовсім НЕ шаман.

Ваше право. Можете оценивать по словам. Но чревато.
Я уже цитировал про "начальника Берёзкина".
И лучше явный трус, чем прячущийся за красивыми словами.
От явного понятно, чего можно ожидать. С таким в разведку не пойдёшь, но можно использовать, например, поваром или деловодом.
А на суперпатриота с красивыми словами рассчитываешь, но вполне может в нужный момент подвести.
Дай бог вам с такой ситуацией не столкнуться.
Не доверяю "словам", тем более, когда с перебором. Слишком часто бывает, что это обман. Обратите внимание, что после развала Союза самые активные бывшие комсомольцы и коммунисты "забыли" вдруг о коммунистических идеях, которые они защищали с пеной у рта и оказались такими же активными "строителями капитализма" (или даже более активными).
Инструкторы и секретари райкомов и выше. А коммунистами (хотя бы в душе) остались те, кто не говорил красивые слова, а просто работал. Молча.

А насчёт "пророссийскости" и "обливає багном" вы несколько преувеличиваете. Хотя бывают высказывания "неудачные" (это очень мягко говоря).
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:55

Бетон написав:Главный сразу приказал садиться в дастер, боликамер нет, фамилию не сказал, документы не просил. Полицейский вел себя неадекватно, жахнул меня между глаз вырвал телефон когда я звонил в полицию зафиксировать викрадення людини без протоколу без процедури.

А в официальном заявлении у тебя об этом ни слова, только когда тебе уже в авто удалили в нос
  Бетон написав:Его это вывело из себя. Странно. Они панически боятся полицию))

Полиция боится полицию ?

Бетон написав:Після цього один із працівників поліції почав у грубій формі вимагати негайно вийти з автомобіля. Коли я намагався з’ясувати причину таких вимог, до мене було застосовано фізичну силу — мене витягнули з автомобіля та примусово помістили до службового автомобіля поліції.

Вот объясни, как можно качка силой вытащить из авто ?

У тебя центральный замок не работает ?

История интересная, но явно не хватает деталей
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 17:00

ЛАД
А насчёт "пророссийскости" и "обливає багном" вы несколько преувеличиваете. Хотя бывают высказывания "неудачные" (это очень мягко говоря).

Дивіться….
Втік і пропагує втечу
Акцент на невдачах і поразках України (роздуває, якщо їх нема .. як приклад - видумав перебої і дефіцит з бензином кілька місяців тому , начебто через порти і мости на півдні.. цілковита видумка, яку качали якраз російські ЗМІ).
Лексика росіянина (це я не про мову, хоча принципове не використання державної - це теж маркер) , оті всі СВО - це просто доповнення загального портрету.

А «зрадить» Шаман, перефарбуються » - це ще пісями по воді виляно. Це ви б так хотіли щоб демонізувати образ, але ж не факт.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2591 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 17:23

serg1974 написав:
  Slon_Nosov написав:
  serg1974 написав:Бетон а какой у вас ущерб, если без фиксации травм? Не дали дойти до укрытия, бережно доставили до тцк и там отпустили ? Ведь так выходит

Як людина яка теж була в тцк, та бачила як невизначені люди без посад, звань та імен поводяться з тими кого ловлять скажу. Це велика моральна травма на все життя, утримання, приниження, побиття та неможливість отримати пояснень чи правової допомоги.
Це не чим не відрізняється від викраденням злодіями. Це те саме що питати жінку яку згвалтували "а какой у вас ущерб, если без фиксации травм", можливо ще задоволення отримувала....

serg1974, бажаю вам особисто пройти подібний квест та потім розповісти про враження.

дивно що відпустили, едине що могло допомогти звідки вийти це гроші... або зв'язки.
або бачив як вигнали зовсім хворого так як хвилувались що він у них протягне ноги...

Мной подразумевался ущерб о котором можно пытаться общаться например в суде. При чем тут лично пройти. Лично прошёл ( не про себя ), никуда не заявил, подтверждения не предоставил — сам дурак, что называется. Можно еще раз проходить.
Без фиксации — разве что лично искать и «благодарить».

а я кажу про те що, якщо когось обісцять чи згвалтують, то одна людина накладе на себе руки, а інша не побачить в цьому фізичної шкоди...
те що роблять в тцк, це відверта зневага та приниження людини яка йшла в магазин чи по своїм справам. до того ж це до своїх яких ніяких співвітчизників.
сподіваюсь що до стадії «благодарить», не дійде бо це вже буде громадянська війна...
в Одесі вже починають обьеднуватись проти тцк-шників, да і в інших містах, а це вже перші дзвіночки...
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 17:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:А «зрадить» Шаман, перефарбуються » - це ще пісями по воді виляно. Це ви б так хотіли щоб демонізувати образ, але ж не факт.

тут логіка вибору зрозуміла. Але як щодо батла Песікот/Шаман проти Бандерлога?
Військовий пілот (по легенді) ну ніяк не може стати на бік тилових квазіухилянтів
P.S. Ще й як зрадить і перефарбується. Якщо в 2022 він не пішов, перед переможним контрнаступом не пішов, на діловода в тил не пішов, то в майбутньому, за крок до "капітуляції" чи прориву Дніпра чи ще колись тим більше не піде. А так як у нього панічний страх еміграції то лишається лише третій шлях - зрадити/перефарбуватись
Востаннє редагувалось Letusrock в Вів 17 бер, 2026 18:01, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 17:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2