це заклик всім роздати автомати як у лютому 2022. А то по вулицям якісь незрозумілі ДГР шастають, поліцаї-оборотні злочинно бездіють, державність у небезпеці
з того, що ти розповідаєш - тобі автомат не допоможе. й навіть спилена мушка не допоможе
ЛАД написав:............... Не буду говоримть о нём ничего плохого. Возможно, был прекрасный человек. Но переход с "заступника начальника мобільної застави «Львів» "офіцером мобілізаційного відділення Галицько-Франківського ОРТЦК та СП" вызывает некоторые сомнения.
Так ви не кажете, а прозоро натякаєте)) А якщо наприклад виключно гіпотетично він (був) такий собі борцун з системою хабарів на таможні 🤭, що його вижили, і він солодко прилаштувався в ТЦК?) Не знаю в якому там званні він був в ДПСУ, а тут з пониженням в ТЦК . Ясно що перше що приходить в голову «купив посаду». Але ж не пойман - не кайф
Я совсем не имел ввиду "купив посаду". Хотя, конечно, в жизни всё возможно. Но я больше подумал о том, что, возможно, ему как прикордоннику грозила отправка на фронт и он перевёлся в ТЦК. Вариант "борцун з системою хабарів" не рассматриваю - "ушли" бы гораздо раньше.
Shaman написав:для однієї людини - два компа та два ноути - багато живете... чи багато розповідаєте
це не багато, це робоча необхідність + турбота про зір. ПК з великим монітором дома і на роботі, а ноути лиш для мобільності, тривалих відключень і т.д. Але якшо ти кажеш що це забагато, то йду зразу зайве виставляю в олх
Letusrock написав:ну ти й тугий. в мене наприклад два ноути і два компи. Прикинь, якщо всі дані у хмарних середовищах і мені не потрібно за собою тягати один і той же ноут. Тому в мене і без ноута робоче місце всюди де є інтернет. Дійшло нарешті? Може чув колись за Synology чи інші аналоги
Чесно кажучи думав що ноут + великий монітор то промисловий стандарт зараз а можете про сам блок розказати що за техніка? окремих блоків я вже років 8 не бачив Дивує ще що у більшості коворкінгів нема моніторів
Letusrock написав:ну ти й тугий. в мене наприклад два ноути і два компи. Прикинь, якщо всі дані у хмарних середовищах і мені не потрібно за собою тягати один і той же ноут. Тому в мене і без ноута робоче місце всюди де є інтернет. Дійшло нарешті? Може чув колись за Synology чи інші аналоги
Чесно кажучи думав що ноут + великий монітор то промисловий стандарт зараз а можете про сам блок розказати що за техніка? Дивує ще що у більшості коворкінгів нема моніторів
Сам блок нічого особливо, але так як вже маю це вдома та на роботі то нема сенсу тягати ноут та перепідключатись. Специфіка така що всі 100% робочих даних у хмарі. Звісно коли є локальні дані то "ноут + великий монітор" маст хев. Стосовно коворкінгів це дійсно печально
Shaman написав:головне, яка зловтіха в деяких дописувачів. зараз маятник піде в іншу сторону, пару ухилянтів застрелять під суцільний вереск - а їх за що? за те саме - за напад на службових осіб. як того п'яного ракла в Дніпрі.
тому толерувати такі дії - це шлях в нікуди, напад на державних осіб при виконанні має бути покараний.
Звичайно Вам таке легко писати, бо ви в жодному разі не підете на війну.
Так і ви. То що, може це ніякий не аргумент тоді? А цікавий у вас «професійний військовий і не воював». Він такий самий юрист як тут мимо бігаючий хантер. З такими ж навиками загальновійськового бою. Те що Хантер не воював, у вас нема питань? Чому до погранця є? Ви думаєте він замість вас має в окопі сидіти? Ні, ви замість себе , він замість себе.
У вас каша в голові. Чувак професійний військовий з пенсією в 40 років, лейтенант. То що я маю за нього воювати? Пішов він.
Краткое содержание - Расширение зоны бэквордации сигнализирует о дефиците предложения в краткосрочной перспективе, майский фьючерс на нефть марки WTI торгуется на 16,70 долларов выше июньского. - Производителям, рассматривающим возможность нового бурения, необходимы более высокие долгосрочные цены, чтобы принять окончательное решение. - Глава Федерального резервного банка Далласа Логан заявил, что, несмотря на резкий рост цен, объем производства в США в ближайшее время вряд ли увеличится. ХЬЮСТОН, 2 апреля (Reuters) - Фьючерсы на американскую нефть с немедленной поставкой в следующем месяце в четверг достигли рекордно высокого уровня премии по сравнению с контрактом на второй месяц, поскольку трейдеры бросились закупать баррели после того, как президент США Дональд Трамп пообещал продолжить нападки на Иран . ...... Фьючерсы на нефть марки WTI с поставкой в мае торговались на 16,70 долларов за баррель выше, чем июньский контракт, в ходе торговой сессии. .......Цена на нефть с поставкой в октябре, ключевой показатель для компаний, принимающих решение об увеличении объемов бурения, торгуется в районе 73,64 доллара, что на 13% выше, чем до начала войны в конце февраля. .......Цены на нефть с поставкой в мае 2027 года составляют всего около 68,43 доллара за баррель, что более чем на 40 долларов ниже цен на фьючерсы на нефть с поставкой в следующем месяце, и это заставит бурильщиков колебаться, заявил Брайан Шеффилд, основатель частной компании Formentera Partners. «Разница в минус 40 долларов вызывает недоумение и сдерживает нас», — сказал Шеффилд, ранее возглавлявший публично торгуемую компанию Parsley Energy. Он подумывает о добавлении буровой установки и продлении контрактов на ее эксплуатацию, хотя, по его словам, «кажется, что контракты на последние месяцы не будут продлены, и очень неприятно гарантировать финансирование буровых программ».