Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1733617337173381733917340 ... 17355>
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:29

Бетон написав:
  ЛАД написав:..........
Очередная ложь пропагандона.
У меня нет никаких претензий ни к Притуле, ни к Портникову, ни, например, к Чмуту.
Ничего против Притулы не имею, просто считаю, что в президенты ему идти не надо. А то уже такие идеи проскакивали.
Против Портникова тоже ничего не имею. Только не надо называть его журналистом, он уже давно пропагандист.
А вы - "розумеа людина", это лучшая шутка сезона.

У вас нет к нему претензий? Почему эти инвалиды не воюют?

Не воюют не только они. :)
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:29

барабашов написав:
  Shaman написав:а в житті - це не кіно, хотів поранити - а вбив. й сяде надовго, може на довічне.

й головне, яка зловтіха в деяких дописувачів. зараз маятник піде в іншу сторону, пару ухилянтів застрелять під суцільний вереск - а їх за що? за те саме - за напад на службових осіб. як того п'яного ракла в Дніпрі.

тому толерувати такі дії - це шлях в нікуди, напад на державних осіб при виконанні має бути покараний.

Уточни шо там по твоим соросятинским аналам "було у Днiпрi"?

ти здається тоді так виступав, наче це тебе вбили. так що точно в курсі краще за мене ;)

а чим закінчилось? поліціантів виправдали, а його супутницю закрили? чи умовне дали?
Shaman

Подякував: 825 раз.
Подякували: 1763 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:31

Shaman

ти здається тоді так виступав, наче це тебе вбили. так що точно в курсі краще за мене ;)

«Вбили мене внучок, вбили» (с) 😅
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2600 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:32

Letusrock написав:НІТ. Поважні панове ухилянти пропонують турбопатріотам або "не словом а ділом", або "розходимся і кожен сам за себе". А якраз що турбопатріоти строчать ліцемірну брехню "у нас(вас) немає вибору", "ми(ви) повинні" і т.д.

а ти впевнений, що "кожен сам за себе" - ти своє майно втримаєш? той же Кабанчик з Дніпра його в тебе в один наїзд забере :lol:

який же в нас вибір, що може підказати Letusrock?
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 03 кві, 2026 11:33, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:а те, що ноут можна підключити до монітору, в їх офісі ще не дійшли. а ноут - в першу чергу мобільність - робоче місце є всюди, де є інет...
ну ти й тугий. в мене наприклад два ноути і два компи.
Прикинь, якщо всі дані у хмарних середовищах і мені не потрібно за собою тягати один і той же ноут. Тому в мене і без ноута робоче місце всюди де є інтернет. Дійшло нарешті?
Може чув колись за Synology чи інші аналоги
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:34

Hotab написав:
  hxbbgaf написав:А варіант піти на фронт заброньовані силовики, охоронці, 43-річні молоді відставники, офіцери, що "можуть тільки командувати", бики з тилових частин і т.д. не розглядають?

А чим абирвалг менші обовʼязки по захисту має?
Прийшов показувати пальцем))

Абирвалг не заброньований і не пенсіонер, а ті вибили собі право не воювати і не збиаються. До того ж, давали присягу, тренувались, проходили прискіпливі огляди і т.д., в моїй темі це є, он наприкінці передостанньої сторінки докладно відповів і не раз.
А ось це що таке, не цілеспрямований геноцид і диверсія:

От ще:

Хтось думає щось робити з таким підходом?
hxbbgaf

Подякував: 1685 раз.
Подякували: 2390 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:36

Hotab написав:
  ЛАД написав:
  Hotab написав:........
Ви думаєте він замість вас має в окопі сидіти? Ні, ви замість себе , він замість себе.

Проблема в том, что "замість себе" чаще всего сидят в офисах или на диванах.

Так а різниця в чому?
Ціла когорта ухилянтів показує пальцями на інших «чому він не в окопі?» перебуваючи чи в Польщі/німеччині , чи на дивані. Це взагалі як?? :D
Ви хіба не бачите що саме летусроки з Бігорами, та інші абирвалги щось вимагають від інших?

О Бигоре не буду.
А Летусрок честно говорит, что не хочет воевать и призывает к миру, а не к всеобщей мобилизации. А показывает не на "других", а на тех,.кто призывает воевать, лёжа на диванах.
А, вообще, подозреваю, что лично у него бронь, возможно, так же, как и у шамана.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6

hxbbgaf

Абирвалг не заброньований і не пенсіонер, а ті вибили собі право не воювати і не збиаються

«Не заброньований» бо користі по життю від нього як з козла кумис.

Хто «ті вибили собі»?

До того ж, давали присягу, тренувались, проходили прискіпливі огляди і т.д., в моїй темі це є,

Тобі там само «докладно» пояснили твою маячню і про «тренувались», і про «прискіпливі медичні огляди» , і про «присягу».
Ти просто не здатний до розуміння інформації.
Хоча думаю таки здатний, просто тобі зручніше свій страх прикривати тим, що тобі хтось щось зобов’язаний, а ти нікому.

Я б побачив як би ти підійшов до «бика» на вулиці зі словами «занеси мені давай швидше піаніно на 8 поверх, бо ти ж бик, ти можеш , а я дохлий під психотропами».
Де б тебе рихтували. А в інеті ти можеш на сильніших показувати пальцями і кричати «хапайте його, він спортсмен!»
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 03 кві, 2026 11:40, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2600 раз.

Профіль

6
8
5

Letusrock написав:
  Shaman написав:а те, що ноут можна підключити до монітору, в їх офісі ще не дійшли. а ноут - в першу чергу мобільність - робоче місце є всюди, де є інет...
ну ти й тугий. в мене наприклад два ноути і два компи.
Прикинь, якщо всі дані у хмарних середовищах і мені не потрібно за собою тягати один і той же ноут. Тому в мене і без ноута робоче місце всюди де є інтернет. Дійшло нарешті?
Може чув колись за Synology чи інші аналоги

чіп в голові?

для однієї людини - два компа та два ноути - багато живете... чи багато розповідаєте :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:37

Hotab написав:Letusrock
або "розходимся і кожен сам за себе".

Це заклики до знищення державності?

це заклик всім роздати автомати як у лютому 2022. А то по вулицям якісь незрозумілі ДГР шастають, поліцаї-оборотні злочинно бездіють, державність у небезпеці
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 1733617337173381733917340 ... 17355>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор