|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:29
Бетон написав: ЛАД написав:.......... Очередная ложь пропагандона. У меня нет никаких претензий ни к Притуле, ни к Портникову, ни, например, к Чмуту. Ничего против Притулы не имею, просто считаю, что в президенты ему идти не надо. А то уже такие идеи проскакивали. Против Портникова тоже ничего не имею. Только не надо называть его журналистом, он уже давно пропагандист. А вы - "розумеа людина", это лучшая шутка сезона.
У вас нет к нему претензий? Почему эти инвалиды не воюют? Не воюют не только они. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:29
барабашов написав: Shaman написав:а в житті - це не кіно, хотів поранити - а вбив. й сяде надовго, може на довічне. й головне, яка зловтіха в деяких дописувачів. зараз маятник піде в іншу сторону, пару ухилянтів застрелять під суцільний вереск - а їх за що? за те саме - за напад на службових осіб. як того п'яного ракла в Дніпрі. тому толерувати такі дії - це шлях в нікуди, напад на державних осіб при виконанні має бути покараний.
Уточни шо там по твоим соросятинским аналам "було у Днiпрi"?
ти здається тоді так виступав, наче це тебе вбили. так що точно в курсі краще за мене  а чим закінчилось? поліціантів виправдали, а його супутницю закрили? чи умовне дали?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1763 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:31
Shaman ти здається тоді так виступав, наче це тебе вбили. так що точно в курсі краще за мене 
«Вбили мене внучок, вбили» (с) 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2600 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:32
Letusrock написав:НІТ. Поважні панове ухилянти пропонують турбопатріотам або "не словом а ділом", або "розходимся і кожен сам за себе". А якраз що турбопатріоти строчать ліцемірну брехню "у нас(вас) немає вибору", "ми(ви) повинні" і т.д.
а ти впевнений, що "кожен сам за себе" - ти своє майно втримаєш? той же Кабанчик з Дніпра його в тебе в один наїзд забере який же в нас вибір, що може підказати Letusrock?
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 03 кві, 2026 11:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:33
Shaman написав:а те, що ноут можна підключити до монітору, в їх офісі ще не дійшли. а ноут - в першу чергу мобільність - робоче місце є всюди, де є інет...
ну ти й тугий. в мене наприклад два ноути і два компи. Прикинь, якщо всі дані у хмарних середовищах і мені не потрібно за собою тягати один і той же ноут. Тому в мене і без ноута робоче місце всюди де є інтернет. Дійшло нарешті? Може чув колись за Synology чи інші аналоги
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:34
Hotab написав: hxbbgaf написав:А варіант піти на фронт заброньовані силовики, охоронці, 43-річні молоді відставники, офіцери, що "можуть тільки командувати", бики з тилових частин і т.д. не розглядають?
А чим абирвалг менші обовʼязки по захисту має? Прийшов показувати пальцем))
Абирвалг не заброньований і не пенсіонер, а ті вибили собі право не воювати і не збиаються. До того ж, давали присягу, тренувались, проходили прискіпливі огляди і т.д., в моїй темі це є, он наприкінці передостанньої сторінки докладно відповів і не раз. А ось це що таке, не цілеспрямований геноцид і диверсія: От ще: Хтось думає щось робити з таким підходом?
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1685 раз.
- Подякували: 2390 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:36
Hotab написав: ЛАД написав: Hotab написав:........ Ви думаєте він замість вас має в окопі сидіти? Ні, ви замість себе , він замість себе.
Проблема в том, что "замість себе" чаще всего сидят в офисах или на диванах.
Так а різниця в чому? Ціла когорта ухилянтів показує пальцями на інших «чому він не в окопі?» перебуваючи чи в Польщі/німеччині , чи на дивані. Це взагалі як?? Ви хіба не бачите що саме летусроки з Бігорами, та інші абирвалги щось вимагають від інших?
О Бигоре не буду. А Летусрок честно говорит, что не хочет воевать и призывает к миру, а не к всеобщей мобилизации. А показывает не на "других", а на тех,.кто призывает воевать, лёжа на диванах. А, вообще, подозреваю, что лично у него бронь, возможно, так же, как и у шамана.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
hxbbgaf Абирвалг не заброньований і не пенсіонер, а ті вибили собі право не воювати і не збиаються
«Не заброньований» бо користі по життю від нього як з козла кумис. Хто «ті вибили собі»? До того ж, давали присягу, тренувались, проходили прискіпливі огляди і т.д., в моїй темі це є,
Тобі там само «докладно» пояснили твою маячню і про «тренувались», і про «прискіпливі медичні огляди» , і про «присягу». Ти просто не здатний до розуміння інформації. Хоча думаю таки здатний, просто тобі зручніше свій страх прикривати тим, що тобі хтось щось зобов’язаний, а ти нікому. Я б побачив як би ти підійшов до «бика» на вулиці зі словами «занеси мені давай швидше піаніно на 8 поверх, бо ти ж бик, ти можеш , а я дохлий під психотропами». Де б тебе рихтували. А в інеті ти можеш на сильніших показувати пальцями і кричати «хапайте його, він спортсмен!»
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 03 кві, 2026 11:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2600 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Letusrock написав: Shaman написав:а те, що ноут можна підключити до монітору, в їх офісі ще не дійшли. а ноут - в першу чергу мобільність - робоче місце є всюди, де є інет...
ну ти й тугий. в мене наприклад два ноути і два компи. Прикинь, якщо всі дані у хмарних середовищах і мені не потрібно за собою тягати один і той же ноут. Тому в мене і без ноута робоче місце всюди де є інтернет. Дійшло нарешті? Може чув колись за Synology чи інші аналоги
чіп в голові? для однієї людини - два компа та два ноути - багато живете... чи багато розповідаєте 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 11:37
Hotab написав:Letusrock або "розходимся і кожен сам за себе".
Це заклики до знищення державності?
це заклик всім роздати автомати як у лютому 2022. А то по вулицям якісь незрозумілі ДГР шастають, поліцаї-оборотні злочинно бездіють, державність у небезпеці
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|