Чувак професійний військовий з пенсією в 40 років, лейтенант. То що я маю за нього воювати?
Так «військовий» чи «на пенсії»? Ніяк не зрозумію. Точно йому 40 і на пенсії?
То що я маю за нього воювати?
Як «за нього»? У вас посада солдата (рядового). У нього посада лейтенанта (офіцера) . Ви ніяк один за одного не можете воювати. І не воюєте по факту ні він, ні ви. Так само як ви не можете за мене воювати , наприклад. У вас нема відповідної підготовки. А «за себе» можете і повинні.
У вас каша в голові.
Каша саме у вас. Є військовий , є цивільний. Він хто?
Чувак професійний військовий з пенсією в 40 років, лейтенант. То що я маю за нього воювати?
Так «військовий» чи «на пенсії»? Ніяк не зрозумію. Точно йому 40 і на пенсії?
То що я маю за нього воювати?
Як «за нього»? У вас посада солдата (рядового). У нього посада лейтенанта (офіцера) . Ви ніяк один за одного не можете воювати. І не воюєте по факту ні він, ні ви. Так само як ви не можете за мене воювати , наприклад. У вас нема відповідної підготовки. А «за себе» можете і повинні.
У вас каша в голові.
Каша саме у вас. Є військовий , є цивільний. Він хто?
У вас каша в голові, чуваки пенсію беруть з 40 років, професійні військові, але коли війна - то ніяк їх не загнати на фронт.
вас каша в голові, чуваки пенсію беруть з 40 років, професійні військові, але коли війна - то ніяк їх не загнати на фронт.
Саме це і є ваша «каша». Коли «беруть пенсію», то у них обовʼязки по захисту рівні з таким самим цивільним як ви. Поки служать, то вони пожежні на зміні, поперед вас біжать відбивати агресію. Якщо якийсь конкретний діючий військовий не в окопі, а в іншому місці (в полі під Києвом, чи в селі під Білоруссю, чи на вантажівці везе бк зі складу під Рівним до Дніпра ), то не ваша компетенція як кого застосовувати. Розгріб я вашу кашу?
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 03 кві, 2026 12:26, всього редагувалось 1 раз.
вас каша в голові, чуваки пенсію беруть з 40 років, професійні військові, але коли війна - то ніяк їх не загнати на фронт.
Саме це і є ваша «каша». Коли «беруть пенсію», то у них обовʼязки по захисту рівні з таким самим цивільним як ви. Поки служать, то вони пожежні на зміні, поперед вас біжать відбивати агресію. Якщо якийсь конкретний діючий військовий не в окопі, а в іншому місці (в полі під Києвом, чи в селі під Білоруссю, чи на вантажівці везе бк зі складу під Рівним до Дніпра ), то не ваша компетенція як кого застосовувати. Розгріб я вашу кашу?
Нема логіки. Ну і недивно, що цивільні-гречкосії не хочуть за спеціально-навчених 40 літніх пенсіонерів воювати.
Нема логіки. Ну і недивно, що цивільні-гречкосії не хочуть за спеціально-навчених 40 літніх пенсіонерів воювати.
А так-то ви бігли до військомату (а не західний кордон прорвати через змащену шпаринку), а як тільки не побачили логіки, то розвернулись в зворотному напрямку, так? 😅
Hotab написав:Поки служать, то вони пожежні на зміні, поперед вас біжать відбивати агресію.
Або купляють посади в тцк чи охороняють західний кордон від нападу угорського-румунських ворогів. До речі про пожежних. Німці знімають приколи про нашу бусифікацію. Бачив ролик як пожежні викрадають цивільного і примушують стати пожежним замість них
Або купляють посади в тцк чи охороняють західний кордон від нападу угорського-румунських ворогів.
Але кордони треба і західні теж охороняти. І ТЦК для наповнення фронту . І аеродрому Василькові охороняти. І вогневі групи у Львові. Ти з абирвалгом пішов би на тилову посаду в центрально-західній частині України , щоб тиловиків відправити східніше? Як ні?
Бачив ролик як пожежні викрадають цивільного і примушують стати пожежним замість них
Як це «замість»? А ТЦК не треба взагалі? Їх всіх на фронт?
Якщо ТЦК відправити на фронт, то Летусрок зразу сам добровільно мобілізується? Без примусу він би пішов?