|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 07 кві, 2026 18:57
ЛАД написав: buratinyo написав:....... Это Иран обещал при поддержке росии вогнать Ближний Восток в каменный век? Такие сообщения можно и нужно называть террористическими. .......
Вы с какой планеты пишете? Уже с Марса или ещё только с Луны? Ваши посты с каждым разом всё бредовее.
человек пытается взглянуть на ситуацию под альтернативным углом беречь надо
-
fox767676
-
-
- Подякував: 432 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2026 18:59
ЛАД Америка (адміністрація Трампа) бажає бачити Орбана на чолі Угорщини, чи здійснюють вони тиск на виборців? скоріше на Брюссель
чому так вийшло, що "інтереси" путіна і трампа співпадають в Угорщині, співпадіння?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3405 раз.
- Подякували: 3367 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 07 кві, 2026 19:03
prodigy написав:ЛАД Америка (адміністрація Трампа) бажає бачити Орбана на чолі Угорщини, чи здійснюють вони тиск на виборців? скоріше на Брюссель чому так вийшло, що "інтереси" путіна і трампа співпадають в Угорщині, співпадіння?
Може, тому що, Трамп не просто так аплодував Путіну в Анкоріджі ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 07 кві, 2026 19:17
ЛАД написав:Статью вы, похоже, не посмотрели. Там говорится о том, что Байден так же вёл дело к госкапитализму, как это делает Трамп. Посмотрите статью, возможно, поймёте, почему я написал о "худшем варианте". А то, что Трамп "пробує вирішувати проблеми", никак не противоречит тому, что он идёт к госкапитализму. И речь там не о том, что "залізають в карман приватних компаній", а совсем даже наоборот. И я не писал о крахе США.
А я писав про крах США. Ще раз перечитав статтю. Там про Байдена(і Обаму) сказано дуже "розмито". Стаття спрямована саме проти Трампа, це очевидно. І головне - в статті немає причин, чому вони так роблять. Названа причина - протистояння Китаю - мені зовсім не зрозуміла. Під цю причину можна відвести ВСЕ: починаючи від тарифів, закінчуючи нападом на Іран. Тому стаття вірно фіксує факт(маючи статистику це напевно зробити легко) - але незрозуміло пояснює причину цього факту. Я пояснив цей факт трохи по-іншому.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2026 19:20
pesikot написав: prodigy написав:ЛАД Америка (адміністрація Трампа) бажає бачити Орбана на чолі Угорщини, чи здійснюють вони тиск на виборців? скоріше на Брюссель чому так вийшло, що "інтереси" путіна і трампа співпадають в Угорщині, співпадіння?
Може, тому що, Трамп не просто так аплодував Путіну в Анкоріджі ...
Американський президент зневажливо відповів на пропозицію перевірити його психічний стан.
в Україні закінчуються зенітні ракети, а "партнери з ЄС" бажають Україні воювати ще як мінімум два роки, одних дронів перехоплювачів недостатньо, щоб прикривати небо
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3405 раз.
- Подякували: 3367 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 07 кві, 2026 19:26
flyman написав:не буде ніякого "втрата рівня життя", а буде те, що в інших країнах поступово, внаслідок глобалізації, підтягнеться рівень життя до рівня золотого мільярда (напр., ВВП у золотому мільярді росте +1%, а в іншому світі +4% щорічно)
Та це ВЖЕ відбувається останніх 20-30 років! Але все-рівно щоб догнати США такими темпами треба років зі 100, а деяким, типу України і 200. Саме тому я очікую "прискорення" цього процесу.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2026 19:33
я все ще сподіваюсь на погоджені 90 млрд євро, але ризики вже набагато більші ніж декілька місяців тому.
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2026 19:36
ЛАД написав: buratinyo написав:....... Это Иран обещал при поддержке росии вогнать Ближний Восток в каменный век? Такие сообщения можно и нужно называть террористическими. .......
Вы с какой планеты пишете? Уже с Марса или ещё только с Луны? Ваши посты с каждым разом всё бредовее.
Ха, это кто бы говорил? Это тот, чьи функции на форуме заключаются в публикации ссылок с откровенным бредом и воплями о том, что ему было очень интересно жить в СССР? Который путает рабовладельческий строй в СССР и свою молодость, которая всегда прекрасна для каждого из нас. Вам надо пересмотреть свои взгляды на жизнь, которая сделала гигантские скачки вперед. А вы остались в прошлом, раз до сих пор обсуждаете государственный капитализм из советских учебников, считаете мировую ядерную энергетику консервативной и пользующейся исключительно советскими технологиями 60-х советских годов, о которых известно только из газет. 
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2026 20:08
andrijk777 написав: flyman написав:не буде ніякого "втрата рівня життя", а буде те, що в інших країнах поступово, внаслідок глобалізації, підтягнеться рівень життя до рівня золотого мільярда (напр., ВВП у золотому мільярді росте +1%, а в іншому світі +4% щорічно)
Та це ВЖЕ відбувається останніх 20-30 років! Але все-рівно щоб догнати США такими темпами треба років зі 100, а деяким, типу України і 200. Саме тому я очікую "прискорення" цього процесу.
Прошу мені пояснити Що відбувається останніх 20-30 років і ДЕ 1 Якщо відкинути форс-мажор у вигляді гарячої війни - то ЩО ПОГІРШИЛОСЬ в Україні за останні 20-30 років? Покращень я приведу десяток Прошу мені показати погіршення 2 Якщо 30 років тому Індія( АФРИКА) їздила на конях(ходили пішки) а тепер їздять на бушних Тойотах - це покращення чи погіршення? 3 Якщо 30 років тому населення Землі становило 5,7 млрд А 2026 рік - 8 млрд Це людям стало так погано жити що вони вирішили в 1,5 рази збільшити популяцію? Чи це навіть в Африці перемогли високу дитячу смертність?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3008 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 кві, 2026 20:51
andrijk777 написав: flyman написав:не буде ніякого "втрата рівня життя", а буде те, що в інших країнах поступово, внаслідок глобалізації, підтягнеться рівень життя до рівня золотого мільярда (напр., ВВП у золотому мільярді росте +1%, а в іншому світі +4% щорічно)
а якщо рахувати згідно паритету купівелельної спроможності?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1