Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 08:39

BIGor написав:budivelnik ти є нащадком гебні і НКВДистів.
Ти зараз за кордоном що робиш?
Віджимаєш житло в місцевих?
Чи обхезався і заховався поки внуки членів УПА допомагають ЗСУ захищати Україну?

ПС
Хоча частково ти правий
В мене дід по Матері, кадровий військовий який воював ще на Халгін-Голі , КВДЖ - визволяв Львів
В той самий час другий дід по-Батьку - Львів ЗАХИЩАВ...
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3017 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 08:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Это ж надо такое написать.

ЛАД, ви не зрозуміли тролінг
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 09:15

prodigy написав:
  барабашов написав:Кстати а шо то был за строительный институт шо с него в армию забирали?

откуда вам знати, якщо народились після 1980г? так

в Одесі у 1982р бронь від армії мали не всі ВУЗи, тільки: Університет (Мечнікова), ОІІМФ, ОВІМУ, Інститут зв'язку(ім.Попова).
Решта не мали і студентів призивали на весні (навіть не давали скласти екзамені, щоб закрити 1курс), до решти відносились: ОІБІ(одеській інженерно-будівельний інститут), Нархоз, Сельхоз, Медін, Педін, Політех, Гідромет, Технологічний (зараз Академія холоду)
у 1983-бронь зняли, і весною 1984 призвали всіх, кого раніше не чіпали . Чому знадобились студенти? Війна в Афганістані -вояків не вистачало (8млн. армія. а не вистачало, комунякам п*дарам)

Союз кормил 8млн армию?
Та не гони капитан
После ВУЗа(в 70е) знаю точно всех врачей(кроме особо блатных) забирали проходить интернатуру подальше от наших тёплых краёв в СА и потом стимулируя зарплатой рублей 300 и выше оставаться лечить военных и проводить опыты далеко не в Крыму, Затоке или Бердянске(хотя и там были случаи удачного попадания на должность)
Тот же Тигипко после ВУЗа пошёл работать в СА командиром танкового взвода в 83м, но ни его, ни Дубилета с Турчиновым, не выдёргивали с процесса обучения, а дали защититься и получить погоны(Беня вроде мог откосить по зрению, не в курсе командир танка он или нет), а потом никто из них в афган не попал.
В Кандагаре и Джелялябаде некому воевать было? Там контингент был меньше 150тыс. И потери, якобы намного большие, чем 15тыс официально, за 83-84годы, не объясняют выдёргивание студентов с вузов(особенно математических и медицинских) по 88й вроде год.
С инфиза мясную десантуру можно было набрать, верю, ну и возможно крепких сельских штурмовиков с сельхозвузов.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 09:18

budivelnik написав:
Чи обхезався і заховався поки внуки членів УПА допомагають ЗСУ захищати Україну?

ПС
Хоча частково ти правий
В мене дід по Матері, кадровий військовий який воював ще на Халгін-Голі , КВДЖ - визволяв Львів

Уточни пжласта - один твой дед с урала(хоть не узкоглазый?) а второй в дивизии Галичина воевал(в принципе мог мстить за отобранное в 39м какое то приличное имущество)???
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 09:43

ЛАД написав:
  Shaman написав:ЛАД теж навчився тицяти скарга? оце дивина. краще щось корисне вивчив би :lol: але що зміг...

Мой последний пост был в 17.43 и после этого я до сего момента на форум даже не заглядывал. Так что не знаю, о чём вы.
Но, видимо, написали что-то "хорошее".
Радует, что есть ещё на форуме порядочные люди, которые обжалуют ваше хамство.
Вы там часто писали что-то об аргументации и о личных выпадах.
Просмотрите свои сегодняшние посты.
Почти все это именно личные выпады и без всякой аргументации.
По делу ничего. Уже сравнялись с песикотом.
Растёте не по дням, а по часам.

скарги чомусь тицяли на прохання навести приклади цитат, де агітують за війну ;) до вас це теж відносилось. де цитати про "вічну" війну. я розумію, що такі як ви не визнаєте, що саме все додумали, але буду постійно звертати на це увагу. омонім peace door ball стосується саме цього - люди накинули, але замість відповідати за свої слова - по кущам. ви перший - або наведіть цитати, або припинить свої вигадки про "вічну" війну - про неї пишуть лише зрадофіли та ІПСОшники.

й з ким я сьогодні дискутував? з хунтером, який постійно провокує флуд? лише дрібні зауваження, які розтягує на кілька сторінок й чіпляється він до кожного. чи з Бігором, який чомусь інколи тут з'являється й замість того, щоб вчити польську мову, намагається довести українцям як їм жити? там нема конструктиву, там нема про ьщо говорити, так пошмагати треба :lol:
Так когда вы планируете вступить ряды ЗСУ и с оружием в руках защищать родину от агрессора?
Надеюсь, это уже не оскорбительная формулировка вопроса?

бачите, можете, як захочете. питання я почув. дав вам можливість ще на мене понакидати, й поки не відповім. бо гра має бути двостороння, й відповідати мають обидва. я чекаю відповідь на питання про цитату. точніше, чесне визнання - що цитат немає, це лише ваші думки - в цьому випадку хибні...
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1766 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 09:49

барабашов написав:
  budivelnik написав:

ПС
Хоча частково ти правий

Уточни пжласта - один твой дед с урала(хоть не узкоглазый?) а второй в дивизии Галичина воевал(в принципе мог мстить за отобранное в 39м какое то приличное имущество)???
1 Дід по матері-з одеських німців, прізвище Карлов, служив ще починаючи з РККА..., в 1939 був в складі частин які окуповували Західну Україну...
2 В 1939 році дивізії Галичина ще не існувало, в 1939 були польсьські частини

ПС
Є хороше оповідання (анекдот)
Діду розскажіть про себе...
Народився в Австоро-Угорщині, в школу пішов в Чехословаччині, в армію в Угорщині,на роботу в СРСР , на пенсію вийшов в Україні....
Діду, то Ви так багато мандрували ?
Ні, за все життя я не виїзжав з Макачево....

Так от тим хто розповідає що совок подарував а ленін створив...
Як могло так статись що через Західну Україну пройшло стільки інших Держав....
а чомусь найбільшим націоналістом є Степан Бандера....
Може тому, що ПОСТІЙНА боротьба на протязі сотень років за УКРАЇНУ і перетворила мешканців Західної України в той жупел для іноземних загарбників, яким вони самі себе постійно лякають...
Захопив совок Львів, ( а перед цим захопила Польща ) і що ?
Що польського міністра валянули , що совкового письменника загробили...
А потім БАХ і ур** Черкащини -Чорновіл , став головним націоналістом в Політиці... і при чому у Львові...
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 18 кві, 2026 09:57, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3017 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 09:50

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:----------------------------
Xenon❗️Мобілізація в Україні триватиме ще довго: можливо, доведеться знижувати призовний вік із 25 років, — нардеп Анатолій Остапенко
----------------------------
А были сомнения?
Если конец войны не просматривается, а здесь куча желающих воевать с дивана.

Были: вот только недавно (месяц?) шли заявления "не-не: ниже 25 понижать не будем. точно-точно"...

Такого не помню.
Возможно потому, что в сказки не верю и не обращаю на них внимания.

Вот:
В Украине пока не планируют снижать возрастной порог для мобилизации ниже 25 лет. Также власти не рассматривают возможность изменения правил выезда за границу для мужчин в возрасте от 18 до 23 лет.

Об этом заместитель главы Офиса президента Украины

- пять дней тому.
Но тут возникает вопрос: если даже словам ОП в этой стране доверять нельзя - то ...?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 09:51

ЛАД написав:...
P.s. О вашей "аргументации" хороший последний пример.
Я привёл цифры себестоимости ээ и честно указал, что это данные ИИ. Вы сказали, что это цифры липовые. Возможно. Но экономист вместо пустых слов мог/должен был привести свои цифры и исправить мою ошибку (если она действительно была). Но... никаких цифр нет.

я не сказав, що цифри липові. я сказав, що вони зі стелі. може щось вгадано, скоріш ні. головне - немає цих цифр у вільному доступі. й великий нюанс - собівартість еенергії - це дуже гнучкий термін, калькулювати її можна по-різному. тому, коли хтось вкидає якийсь цифри - вони може навіть коректні, але ніхто не каже, як вони пораховані - а різниця бути в рази. я наведу ще свої цифри, які покажуть хибність ваших думок, й правильність моїх оцінок.
P.p.s. Кстати, ещё один вопрос.
Где вы находитесь?
Здесь все так или иначе сообщали, в каком они городе или стране. Вы ни разу об этом не сказали. Единственное, что мы знаем, что из Харькова вы уехали.
Но когда и куда?
Где вы сейчас - в Виннице, Львове, Ужгороде или ещё западнее? Может быть, рядом с Бигором или хантером?

ви знущаєтесь?.. чи дійсно можете щось не бачити чи забувати? я лише вчора писав, що я в Україні. й неодноразово про це казав. бо законних підстав виїхати в мене немає, а за гроші - тут парадокс нашої держави, дуже голосно про корупцію волають ті, хто за гроші виїхав за кордон :lol:

й насправді далеко не всі розповідають про міста, більшість каже саме про регіон. про хунтера ми навіть не знаємо, в якій він країні - не в Німеччині - але де?

але відповім - переважно я у Львові. чекаю відповідь від вас ;)
P.p.p.s. И да, английский язык вы хорошо освоили и блестяще используете.
peace door ball - признак высочайшей культуры. :mrgreen:
Не обидитесь, если вам начнут это писать в оригинальном виде в каждом посте?

мені й так різну маячню пишуть, дуже багато саме від вас ;) але я зазвичай відповідаю на те, що ПИШУТЬ мої опоненти, в основному - з цитатами, нередагованими. в чому моя різниця від вас. а так накидайте що хочете, брехня все одно не пристане :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 09:56

_hunter написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:----------------------------
Xenon❗️Мобілізація в Україні триватиме ще довго: можливо, доведеться знижувати призовний вік із 25 років, — нардеп Анатолій Остапенко
----------------------------
А были сомнения?
Если конец войны не просматривается, а здесь куча желающих воевать с дивана.

Были: вот только недавно (месяц?) шли заявления "не-не: ниже 25 понижать не будем. точно-точно"...

Вот:
В Украине пока не планируют снижать возрастной порог для мобилизации ниже 25 лет. Также власти не рассматривают возможность изменения правил выезда за границу для мужчин в возрасте от 18 до 23 лет.

Об этом заместитель главы Офиса президента Украины

- пять дней тому.
Но тут возникает вопрос: если даже словам ОП в этой стране доверять нельзя - то ...?

ху_нтер за*бав. не треба вже так тупо тролити.

між фразами "можливо, доведеться знижувати" й "пока не планируют снижать" немає протирічь. особливо якщо читати вислів Остапенко повністю - там взагалі інший контекст.

все, здувся? де цитати про вічну війну? чи балабол? 8)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 10:12

Shaman написав:все, здувся? де цитати про вічну війну?

Ты сейчас с кем говоришь вообще? :shock: - кто тебе какие-то цитаты обещал? - цитаты давай - чи балабол?
Востаннє редагувалось _hunter в Суб 18 кві, 2026 10:13, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор