Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1750217503175041750517506 ... 17508>
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:23

ЛАД написав:
  Faceless написав:
  Hotab написав:А був би тир , куди при наявності вже законної зброї прийшов і потренувався..

Ну зараз принаймні потренуватися взагалі не проблема, пістолет орендується прямо в тирі, і це копійки порівняно з основними витратами (на патрони)

Увлекательное обсуждения разрешения на ношение оружия. И уже не первый раз на форуме - когда-то активно обсуждалось.
Но давайте посмотрим на практику.
В Чехии, вроде, очень либеральный закон в этом отношении. Но я в Праге не видел ни одного человека с оружием.
Вот интересно, кто из форумчан будет постоянно носить пистолет?

У вас є досвід визначити що за поясом кобура? (є такі, що носяться всередині за поясом), чи як саме ви б визначали, чи є у людини зброя? Носіння тому й називається прихованим, нормальні люди (ну якщо це не поліція звісно) без потреби зброю не світять і тим більше не хизуються.
Ну і так, постійно носити пістолет теж навряд хтось буде, принаймні адекватні люди - це велика відповідальність. Саме тому всі ці розвовіді, що якби було дозволено короткоствол то того стрільця б швидко пристрелили самі громадяни, більше фантазії - бо навіть за наявності пістолета з ним не ходять по супермаркетах і ТРЦ. Хоча ймовірність, що в якогось перехожого чи водія неподалік того психа виявився б ствол і він би його застосував таки вища за 0.
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8309 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Нажаль стерли .....

ДЛЯ БЕТОНА

Всім добрий день всіи здоров'я .
Ви кажіть тільки за себе - я ухилянт ,я не здатен захищати те що є у мене , я БРЕХЛО у якого 2 сини у Полщі ,разом з мамою ...страшно мучаться ....можу ще
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4146 раз.
Подякували: 4563 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:31

Faceless написав:.......
У вас є досвід визначити що за поясом кобура? (є такі, що носятся всередині за поясом), чи як саме ви б визначали, чи є у людини зброя? Носіння тому й називається прихованим, нормальні люди (ну якщо це не поліція звісно) без потреби зброю не світять і тим більше не хизуються.
Ну і так, постійно носити пістолет теж навряд хтось буде, принаймні адекватні люди - це велика відповідальність. Саме тому всі ці розвовіді, що якби було дозволено короткоствол то того стрільця б швидко пристрелили самі громадяни, більше фантазії - бо навіть за наявності пістолета з ним не ходять по супермаркетах і ТРЦ. Хоча ймовірність, що в якогось перехожого чи водія неподалік того психа виявився б ствол і він би його застосував таки вища за 0.
Досвіду нема.
Правда, не очень понял, как это - кобура за поясом?
И, например, летом спрятать пистолет ну очень сложно.
Вероятность выше 0, но вряд ли намного.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 20 кві, 2026 11:33, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:32

Faceless
Начальник, ты смотрел короткое видео от Ямы, где ЖораУчайкин подробно рассказывает что могло с высокой вероятностью ожидать того стрелка в Праге или в каком либеральном штате США?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:35

холява написав:Нажаль стерли .....

ДЛЯ БЕТОНА

Всім добрий день всіи здоров'я .
Ви кажіть тільки за себе - я ухилянт ,я не здатен захищати те що є у мене , я БРЕХЛО у якого 2 сини у Полщі ,разом з мамою ...страшно мучаться ....можу ще

Тов.Семинарист здраствуйте.
Вы выехали с этой территории? Или в Запоре?
Как там с дронами по жилым домам и линиям электроснабжения обстановка? Лучше чем в Никополе и Марганце?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Правда, не очень понял, как это - кобура за поясом?

Називається IWB (Inside the Waistband) holster - кобура для зброї всередині пояса
Типу таке: https://ibis.net.ua/zbroia/kobury/searc ... obryuchna/
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8309 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:42

я

ЛАД написав:
Увлекательное обсуждения разрешения на ношение оружия. И уже не первый раз на форуме - когда-то активно обсуждалось.
Но давайте посмотрим на практику.
В Чехии, вроде, очень либеральный закон в этом отношении. Но я в Праге не видел ни одного человека с оружием.
Вот интересно, кто из форумчан будет постоянно носить пистолет?

Доброго дня.
Бажаю здоров,я .
По перше ,хто вам буде показувати що в нього є зброя .
З свого досвіду -носіння зброї ДУЖЕ невдобна річ ....ти тільки про неї і думаєш , щоб не загубити , щоб не забути , щоб у набійнику нічого не було ....

ну й останнє НАШОМУ НАРОДУ зброю давати НЕ ВАРТО !
Низька культура спілкування , дуже спотворені знання про використання зброї,,,,,
вибачьте треба біжати ...робота
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4146 раз.
Подякували: 4563 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:51

ЛАД написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:Вы в оккупации устроитесь очень быстро.

Ви там особисто були шо зараз розповідаєте як там.

А где вы увидели, что я "розповідаю як там"?

Ну якщо ви кажете форумчанину шо він влаштується дуже бистро, то можливо припустить шо особисто ви знаєте як він там влаштується. Чи ви знаєте з чиїхсь розповідей?
Water

Подякував: 70 раз.
Подякували: 273 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:53

serg1974 написав:...
Шаман, из Чехии пишете ? А ЛАД предполагал что со Львова

виходячи з Вашої логіки - з Естонії :lol:
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 11:56

ЛАД написав:
Иран заявляет, что вывод ядерного арсенала никогда не рассматривался как вариант.
час назад 11:14 EEST
Представитель Министерства иностранных дел Эсмаил Багаи заявил, что вопрос о выводе ядерных материалов не обсуждается на переговорах.

Позиция Тегерана заключается в том, чтобы хранить подобные материалы на своей территории, добавил Багаи.

«Мы не верим в сроки или ультиматумы, когда речь идет о защите национальных интересов Ирана», — добавил он.

«Соединенные Штаты настаивают на некоторых необоснованных и нереалистичных позициях».
https://www.reuters.com/world/iran-war-live-new-peace-talks-uncertain-after-us-seizes-cargo-ship-2026-04-20/

можливість знищити Ізраіль або шантажувати світ - понад усе. цікаво, прості іранці теж так думають?.. риторичне питання - хто ж їх питає?.
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1750217503175041750517506 ... 17508>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти