Hotab написав:А був би тир , куди при наявності вже законної зброї прийшов і потренувався..
Ну зараз принаймні потренуватися взагалі не проблема, пістолет орендується прямо в тирі, і це копійки порівняно з основними витратами (на патрони)
Увлекательное обсуждения разрешения на ношение оружия. И уже не первый раз на форуме - когда-то активно обсуждалось. Но давайте посмотрим на практику. В Чехии, вроде, очень либеральный закон в этом отношении. Но я в Праге не видел ни одного человека с оружием. Вот интересно, кто из форумчан будет постоянно носить пистолет?
У вас є досвід визначити що за поясом кобура? (є такі, що носяться всередині за поясом), чи як саме ви б визначали, чи є у людини зброя? Носіння тому й називається прихованим, нормальні люди (ну якщо це не поліція звісно) без потреби зброю не світять і тим більше не хизуються. Ну і так, постійно носити пістолет теж навряд хтось буде, принаймні адекватні люди - це велика відповідальність. Саме тому всі ці розвовіді, що якби було дозволено короткоствол то того стрільця б швидко пристрелили самі громадяни, більше фантазії - бо навіть за наявності пістолета з ним не ходять по супермаркетах і ТРЦ. Хоча ймовірність, що в якогось перехожого чи водія неподалік того психа виявився б ствол і він би його застосував таки вища за 0.
Всім добрий день всіи здоров'я . Ви кажіть тільки за себе - я ухилянт ,я не здатен захищати те що є у мене , я БРЕХЛО у якого 2 сини у Полщі ,разом з мамою ...страшно мучаться ....можу ще
Faceless написав:....... У вас є досвід визначити що за поясом кобура? (є такі, що носятся всередині за поясом), чи як саме ви б визначали, чи є у людини зброя? Носіння тому й називається прихованим, нормальні люди (ну якщо це не поліція звісно) без потреби зброю не світять і тим більше не хизуються. Ну і так, постійно носити пістолет теж навряд хтось буде, принаймні адекватні люди - це велика відповідальність. Саме тому всі ці розвовіді, що якби було дозволено короткоствол то того стрільця б швидко пристрелили самі громадяни, більше фантазії - бо навіть за наявності пістолета з ним не ходять по супермаркетах і ТРЦ. Хоча ймовірність, що в якогось перехожого чи водія неподалік того психа виявився б ствол і він би його застосував таки вища за 0.
Досвіду нема. Правда, не очень понял, как это - кобура за поясом? И, например, летом спрятать пистолет ну очень сложно. Вероятность выше 0, но вряд ли намного.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 20 кві, 2026 11:33, всього редагувалось 1 раз.
Faceless Начальник, ты смотрел короткое видео от Ямы, где ЖораУчайкин подробно рассказывает что могло с высокой вероятностью ожидать того стрелка в Праге или в каком либеральном штате США?
Всім добрий день всіи здоров'я . Ви кажіть тільки за себе - я ухилянт ,я не здатен захищати те що є у мене , я БРЕХЛО у якого 2 сини у Полщі ,разом з мамою ...страшно мучаться ....можу ще
Тов.Семинарист здраствуйте. Вы выехали с этой территории? Или в Запоре? Как там с дронами по жилым домам и линиям электроснабжения обстановка? Лучше чем в Никополе и Марганце?
ЛАД написав: Увлекательное обсуждения разрешения на ношение оружия. И уже не первый раз на форуме - когда-то активно обсуждалось. Но давайте посмотрим на практику. В Чехии, вроде, очень либеральный закон в этом отношении. Но я в Праге не видел ни одного человека с оружием. Вот интересно, кто из форумчан будет постоянно носить пистолет?
Доброго дня. Бажаю здоров,я . По перше ,хто вам буде показувати що в нього є зброя . З свого досвіду -носіння зброї ДУЖЕ невдобна річ ....ти тільки про неї і думаєш , щоб не загубити , щоб не забути , щоб у набійнику нічого не було ....
ну й останнє НАШОМУ НАРОДУ зброю давати НЕ ВАРТО ! Низька культура спілкування , дуже спотворені знання про використання зброї,,,,, вибачьте треба біжати ...робота
ЛАД написав:Вы в оккупации устроитесь очень быстро.
Ви там особисто були шо зараз розповідаєте як там.
А где вы увидели, что я "розповідаю як там"?
Ну якщо ви кажете форумчанину шо він влаштується дуже бистро, то можливо припустить шо особисто ви знаєте як він там влаштується. Чи ви знаєте з чиїхсь розповідей?
Иран заявляет, что вывод ядерного арсенала никогда не рассматривался как вариант. час назад 11:14 EEST Представитель Министерства иностранных дел Эсмаил Багаи заявил, что вопрос о выводе ядерных материалов не обсуждается на переговорах.
Позиция Тегерана заключается в том, чтобы хранить подобные материалы на своей территории, добавил Багаи.
«Мы не верим в сроки или ультиматумы, когда речь идет о защите национальных интересов Ирана», — добавил он.
«Соединенные Штаты настаивают на некоторых необоснованных и нереалистичных позициях».
можливість знищити Ізраіль або шантажувати світ - понад усе. цікаво, прості іранці теж так думають?.. риторичне питання - хто ж їх питає?.