Shaman написав:...... тому ніякого перефарбування не буде. я тоді емігрував би, ......
Вот этот - простой ответ - и ожидался еще три (или сколько там прошло) дня тому. Вместо страниц флуда. Касательно же самого ответа: "что и требовалось доказать" - не "пошел бы на фронт, что бы и близко не допустить подобного". Не "пошел бы в партизаны - как тут один теоритик с ЗУ всем советует - что бы кровью умылись захватчики". А как "истинный нэухылянт - со слезами на глазах - эмигрировал бы". Жизнь такого специалиста - слишком ценная, что бы так глупо рисковать?
бігунець розповідає, що мають робити люди в Україні. оксюморон... я з переляку в перший день війни до кордону не мчав, хоча бойові дії були набагато ближче...
я відповідав на гіпотетичне припущення людини, яка з вірогідності 90% залишилась би в окупації - бо не бачиь в цьому великої проблеми... ти ж теж не бачиш, але чомусь втік...
й взагалі, відповідати провокатору, який вільно оперує термінами СВО, й відповідно накидає на ВСІХ, хто має проукраїнські погляди, - забагато честі
ти просто сам скажи, в ти хоч в якій країні? буде відповідь? щось підказує, що ні... тому - за кораблем
похоже Трампон Дональдакович рискует войти в 3ку самый худших президентов США - ибо так обгадиться во всём куда он сунул своё рыло, не каждый смог бы
❗️Іран відмовляється від переговорів зі США та погрожує жорсткою розплатою
Дипломатичні відносини між Тегераном та Вашингтоном остаточно зайшли у глухий кут.
Речник МЗС Ірану Есмаїл Багаї офіційно заявив, що країна припиняє будь-які раунди переговорів зі США. Причиною стали зухвалі дії Білого дому: блокада Ормузької протоки, що триває з 13 квітня, та силове захоплення іранського контейнера.
У Тегерані підкреслили, що Вашингтон вкотре порушив домовленості ще на етапі їх реалізації, довівши свою недоговороспроможність.
Shaman написав:...... тому ніякого перефарбування не буде. я тоді емігрував би, ......
Вот этот - простой ответ - и ожидался еще три (или сколько там прошло) дня тому. Вместо страниц флуда. Касательно же самого ответа: "что и требовалось доказать" - не "пошел бы на фронт, что бы и близко не допустить подобного". Не "пошел бы в партизаны - как тут один теоритик с ЗУ всем советует - что бы кровью умылись захватчики". А как "истинный нэухылянт - со слезами на глазах - эмигрировал бы". Жизнь такого специалиста - слишком ценная, что бы так глупо рисковать?
...... я відповідав на гіпотетичне припущення людини, ......
Ну да: в этом и был смысл вопроса - "что потужно-боевитый оператор будет делать, что бы это гіпотетичне припущення - не стало реальностью?" Ответ - "ничегошеньки!" получен - как и ожидалось. Дальше флудить не нужно...
бігунець розповідає, що мають робити люди в Україні. оксюморон... я з переляку в перший день війни до кордону не мчав, хоча бойові дії були набагато ближче...
я відповідав на гіпотетичне припущення людини, яка з вірогідності 90% залишилась би в окупації - бо не бачиь в цьому великої проблеми... ти ж теж не бачиш, але чомусь втік...
й взагалі, відповідати провокатору, який вільно оперує термінами СВО, й відповідно накидає на ВСІХ, хто має проукраїнські погляди, - забагато честі
ти просто сам скажи, в ти хоч в якій країні? буде відповідь? щось підказує, що ні... тому - за кораблем
Странно Я патриот своей страны(до 19года, завтра 7 лет как не совсем патриот), имею украинскую фамилию и корни, проукраинские взгляды, не перевариваю алкобалаечню и давненько - и мне хантер ничого нэ закыдае. А вот украиногебреям Дикому и Корчинскому он бы накидал и за щёку, и за воротник, и повозил бы в толчке мордасом по кахфелю. За проантиукраинскую позицию. Ты не из тех часом будешь, ну что голодомор устраивали мстя за Троцкого?
Востаннє редагувалось барабашов в Пон 20 кві, 2026 12:45, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Вот этот - простой ответ - и ожидался еще три (или сколько там прошло) дня тому. Вместо страниц флуда. Касательно же самого ответа: "что и требовалось доказать" - не "пошел бы на фронт, что бы и близко не допустить подобного". Не "пошел бы в партизаны - как тут один теоритик с ЗУ всем советует - что бы кровью умылись захватчики". А как "истинный нэухылянт - со слезами на глазах - эмигрировал бы". Жизнь такого специалиста - слишком ценная, что бы так глупо рисковать?
...... я відповідав на гіпотетичне припущення людини, ......
Ну да: в этом и был смысл вопроса - "что потужно-боевитый оператор будет делать, что бы это гіпотетичне припущення - не стало реальностью?" Ответ - "ничегошеньки!" получен - как и ожидалось. Дальше флудить не нужно...
з якої країни пише наш "сміливець"? просте ж запитання... може спочатку ти надаш відповідь? а то лише дурнуваті питання задаєш...
Xenon написав:похоже Трампон Дональдакович рискует войти в 3ку самый худших президентов США - ибо так обгадиться во всём куда он сунул своё рыло, не каждый смог бы
❗️Іран відмовляється від переговорів зі США та погрожує жорсткою розплатою
Дипломатичні відносини між Тегераном та Вашингтоном остаточно зайшли у глухий кут.
Речник МЗС Ірану Есмаїл Багаї офіційно заявив, що країна припиняє будь-які раунди переговорів зі США. Причиною стали зухвалі дії Білого дому: блокада Ормузької протоки, що триває з 13 квітня, та силове захоплення іранського контейнера.
У Тегерані підкреслили, що Вашингтон вкотре порушив домовленості ще на етапі їх реалізації, довівши свою недоговороспроможність.
а я оцінюю нахабність іранців - блокада Ормузької протоки США - це "зухвалі дії Білого дому". а блокада Ормузької протоки Іраном - це ??? Орвелл був таки провидцем...
цікаво, що далі - протистояння, хто раніше відступить? чи Іран будуть стимулювати живильними пілюлями?..
тобто водій тролейбуса що хоче емігрувати - це клятий ухилянт, зрадник а ти "ета другое" ?)) Хто ж тоді у Львові буде чинити шалений спротив обвішавшись гранатами, якщо ти емігруєш? Лицемірство 9000 левела
про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти. в мене немає взагалі питань д людей, які виїхали з окупованих територій за кордон, не вигадуй.
шалений спротив буде чинити Летусрок, коли його з підвалу будуть витягувати на захист держави
Xenon уже написал, но ту, по-моему, чуть полнее и точнее:
По словам источника, Пакистан заявил Трампу, что блокада со стороны США является препятствием для переговоров. час назад 12:45 EEST Мубашер Бухари По словам источника, Пакистан заявил Трампу, что блокада со стороны США является препятствием для переговоров.
Как сообщил источник в пакистанских службах безопасности, командующий пакистанской армией Асим Мунир разговаривал с Трампом.
В ходе телефонного разговора Мунир заявил Трампу, что блокада иранских портов со стороны США является препятствием для возобновления мирных переговоров между США и Ираном, сообщил источник.
По словам источника, Трамп сказал Муниру, что учтет его совет.
Источник также сообщил, что премьер-министр Пакистана Шахбаз Шариф связался с президентом Ирана Масудом Пезешкианом с просьбой направить делегацию на переговоры в Пакистан, но Пезешкиан ответил, что Иран не сделает этого до снятия блокады.
тобто водій тролейбуса що хоче емігрувати - це клятий ухилянт, зрадник а ти "ета другое" ?)) Хто ж тоді у Львові буде чинити шалений спротив обвішавшись гранатами, якщо ти емігруєш? Лицемірство 9000 левела
про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти.
А в чем разница - по мнению человека, перебравшегося западнее - "ну просто на всякий случай"? 🤔
про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти. в мене немає взагалі питань д людей, які виїхали з окупованих територій за кордон, не вигадуй. шалений спротив буде чинити Летусрок, коли його з підвалу будуть витягувати на захист держави
так і запишемо потужний план дій Шамана: а) шалений спротив на форумі б) окупація в) еміграція Питання є - питань нема