Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1750317504175051750617507 ... 17514>
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 12:05

_hunter написав:
  Shaman написав:...... тому ніякого перефарбування не буде. я тоді емігрував би, ......

Вот этот - простой ответ - и ожидался еще три (или сколько там прошло) дня тому. Вместо страниц флуда.
Касательно же самого ответа: "что и требовалось доказать" - не "пошел бы на фронт, что бы и близко не допустить подобного". Не "пошел бы в партизаны - как тут один теоритик с ЗУ всем советует - что бы кровью умылись захватчики". А как "истинный нэухылянт - со слезами на глазах - эмигрировал бы". Жизнь такого специалиста - слишком ценная, что бы так глупо рисковать? :roll:

бігунець розповідає, що мають робити люди в Україні. оксюморон... я з переляку в перший день війни до кордону не мчав, хоча бойові дії були набагато ближче...

я відповідав на гіпотетичне припущення людини, яка з вірогідності 90% залишилась би в окупації - бо не бачиь в цьому великої проблеми... ти ж теж не бачиш, але чомусь втік...

й взагалі, відповідати провокатору, який вільно оперує термінами СВО, й відповідно накидає на ВСІХ, хто має проукраїнські погляди, - забагато честі

ти просто сам скажи, в ти хоч в якій країні? буде відповідь? щось підказує, що ні... тому - за кораблем 8)
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 12:22

похоже Трампон Дональдакович рискует войти в 3ку самый худших президентов США :mrgreen: - ибо так обгадиться во всём куда он сунул своё рыло, не каждый смог бы

❗️Іран відмовляється від переговорів зі США та погрожує жорсткою розплатою

Дипломатичні відносини між Тегераном та Вашингтоном остаточно зайшли у глухий кут.

Речник МЗС Ірану Есмаїл Багаї офіційно заявив, що країна припиняє будь-які раунди переговорів зі США. Причиною стали зухвалі дії Білого дому: блокада Ормузької протоки, що триває з 13 квітня, та силове захоплення іранського контейнера.

У Тегерані підкреслили, що Вашингтон вкотре порушив домовленості ще на етапі їх реалізації, довівши свою недоговороспроможність.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 12:28

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:...... тому ніякого перефарбування не буде. я тоді емігрував би, ......

Вот этот - простой ответ - и ожидался еще три (или сколько там прошло) дня тому. Вместо страниц флуда.
Касательно же самого ответа: "что и требовалось доказать" - не "пошел бы на фронт, что бы и близко не допустить подобного". Не "пошел бы в партизаны - как тут один теоритик с ЗУ всем советует - что бы кровью умылись захватчики". А как "истинный нэухылянт - со слезами на глазах - эмигрировал бы". Жизнь такого специалиста - слишком ценная, что бы так глупо рисковать? :roll:

...... я відповідав на гіпотетичне припущення людини, ......

Ну да: в этом и был смысл вопроса - "что потужно-боевитый оператор будет делать, что бы это гіпотетичне припущення - не стало реальностью?"
Ответ - "ничегошеньки!" получен - как и ожидалось. Дальше флудить не нужно...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 12:44

Shaman написав:
  _hunter написав:

бігунець розповідає, що мають робити люди в Україні. оксюморон... я з переляку в перший день війни до кордону не мчав, хоча бойові дії були набагато ближче...

я відповідав на гіпотетичне припущення людини, яка з вірогідності 90% залишилась би в окупації - бо не бачиь в цьому великої проблеми... ти ж теж не бачиш, але чомусь втік...

й взагалі, відповідати провокатору, який вільно оперує термінами СВО, й відповідно накидає на ВСІХ, хто має проукраїнські погляди, - забагато честі

ти просто сам скажи, в ти хоч в якій країні? буде відповідь? щось підказує, що ні... тому - за кораблем 8)

Странно
Я патриот своей страны(до 19года, завтра 7 лет как не совсем патриот), имею украинскую фамилию и корни, проукраинские взгляды, не перевариваю алкобалаечню и давненько - и мне хантер ничого нэ закыдае.
А вот украиногебреям Дикому и Корчинскому он бы накидал и за щёку, и за воротник, и повозил бы в толчке мордасом по кахфелю. За проантиукраинскую позицию.
Ты не из тех часом будешь, ну что голодомор устраивали мстя за Троцкого?
Востаннє редагувалось барабашов в Пон 20 кві, 2026 12:45, всього редагувалось 1 раз.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 386 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 12:45

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:Вот этот - простой ответ - и ожидался еще три (или сколько там прошло) дня тому. Вместо страниц флуда.

...... я відповідав на гіпотетичне припущення людини, ......

Ну да: в этом и был смысл вопроса - "что потужно-боевитый оператор будет делать, что бы это гіпотетичне припущення - не стало реальностью?"
Ответ - "ничегошеньки!" получен - как и ожидалось. Дальше флудить не нужно...

з якої країни пише наш "сміливець"? просте ж запитання... може спочатку ти надаш відповідь? а то лише дурнуваті питання задаєш... :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 12:56

Xenon написав:похоже Трампон Дональдакович рискует войти в 3ку самый худших президентов США :mrgreen: - ибо так обгадиться во всём куда он сунул своё рыло, не каждый смог бы

❗️Іран відмовляється від переговорів зі США та погрожує жорсткою розплатою

Дипломатичні відносини між Тегераном та Вашингтоном остаточно зайшли у глухий кут.

Речник МЗС Ірану Есмаїл Багаї офіційно заявив, що країна припиняє будь-які раунди переговорів зі США. Причиною стали зухвалі дії Білого дому: блокада Ормузької протоки, що триває з 13 квітня, та силове захоплення іранського контейнера.

У Тегерані підкреслили, що Вашингтон вкотре порушив домовленості ще на етапі їх реалізації, довівши свою недоговороспроможність.

а я оцінюю нахабність іранців - блокада Ормузької протоки США - це "зухвалі дії Білого дому". а блокада Ормузької протоки Іраном - це ??? Орвелл був таки провидцем...

цікаво, що далі - протистояння, хто раніше відступить? чи Іран будуть стимулювати живильними пілюлями?..
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:04

Letusrock написав:
  Shaman написав:я тоді емігрував би

тобто водій тролейбуса що хоче емігрувати - це клятий ухилянт, зрадник а ти "ета другое" ?))
Хто ж тоді у Львові буде чинити шалений спротив обвішавшись гранатами, якщо ти емігруєш?
Лицемірство 9000 левела

про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти. в мене немає взагалі питань д людей, які виїхали з окупованих територій за кордон, не вигадуй.

шалений спротив буде чинити Летусрок, коли його з підвалу будуть витягувати на захист держави :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:07

Xenon уже написал, но ту, по-моему, чуть полнее и точнее:
По словам источника, Пакистан заявил Трампу, что блокада со стороны США является препятствием для переговоров.
час назад 12:45 EEST
Мубашер Бухари
По словам источника, Пакистан заявил Трампу, что блокада со стороны США является препятствием для переговоров.

Как сообщил источник в пакистанских службах безопасности, командующий пакистанской армией Асим Мунир разговаривал с Трампом.

В ходе телефонного разговора Мунир заявил Трампу, что блокада иранских портов со стороны США является препятствием для возобновления мирных переговоров между США и Ираном, сообщил источник.

По словам источника, Трамп сказал Муниру, что учтет его совет.

Источник также сообщил, что премьер-министр Пакистана Шахбаз Шариф связался с президентом Ирана Масудом Пезешкианом с просьбой направить делегацию на переговоры в Пакистан, но Пезешкиан ответил, что Иран не сделает этого до снятия блокады.
https://www.reuters.com/business/energy/five-loaded-qatari-lng-vessels-approach-strait-hormuz-ship-tracking-data-shows-2026-04-18/
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:10

Shaman написав:
  Letusrock написав:

тобто водій тролейбуса що хоче емігрувати - це клятий ухилянт, зрадник а ти "ета другое" ?))
Хто ж тоді у Львові буде чинити шалений спротив обвішавшись гранатами, якщо ти емігруєш?
Лицемірство 9000 левела

про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти.

А в чем разница - по мнению человека, перебравшегося западнее - "ну просто на всякий случай"? 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:11

Shaman написав:
  Letusrock написав:

Лицемірство 9000 левела

про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти. в мене немає взагалі питань д людей, які виїхали з окупованих територій за кордон, не вигадуй.
шалений спротив буде чинити Летусрок, коли його з підвалу будуть витягувати на захист держави :lol:

так і запишемо потужний план дій Шамана:
а) шалений спротив на форумі
б) окупація
в) еміграція
Питання є - питань нема
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 1750317504175051750617507 ... 17514>
Форум:
+ Додати