Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1750517506175071750817509 ... 17513>
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:39

BIGor написав:
  Letusrock написав:потужний план дій Шамана:
а) шалений спротив на форумі
б) окупація
в) еміграція

Та це і так ясно, що Шаман ні в якому разі не піде воювати. Такі люди дуже принципові.

а який план в бігунця? на якому рівні вже володієш польською? ;)
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:41

Letusrock написав:
  Shaman написав:це вже буде стосуватися всіх.
й те саме буде в інших країнах, коли відкриють кордони..

ти розрізняєш поняття біженство чи тимчасовий захист (про який мова в твоїй цитаті) з так званим "ВНЖ"?

так ВНЖ відразу не надають. який там відсоток в Німеччині? менше 10%? в інших країнах ситуація схожа...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:41

Shaman написав:............
а я оцінюю нахабність іранців - блокада Ормузької протоки США - це "зухвалі дії Білого дому". а блокада Ормузької протоки Іраном - це ??? Орвелл був таки провидцем...

цікаво, що далі - протистояння, хто раніше відступить? чи Іран будуть стимулювати живильними пілюлями?..

Действительно по Оруэллу. Вы правы. Были какие-то договорённости, в соответствии с которыми Иран снял блокаду и начал пропускать суда, а США не сняли и захватили иранское судно.
Но при этом, по-вашему, иранцы знахабніли, а США должны стимулювати Іран живильними пілюлями. :)
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:А зимой под одеждой от него мало толку - пока человек его достанет, такой стрелок его 3 раза успеет убить.

Нє, ви таку ситуацію прям моделюєте, наче людина от раптово опинилася посеред перестрілки як у фільмах про ковбоїв :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8309 раз.

Профіль

4
9
3

Shaman написав:
  BIGor написав:
  Letusrock написав:потужний план дій Шамана:
а) шалений спротив на форумі
б) окупація
в) еміграція

Та це і так ясно, що Шаман ні в якому разі не піде воювати. Такі люди дуже принципові.

а який план в бігунця? на якому рівні вже володієш польською? ;)

Ну бачиш, ти навіть заперечуєш виділене вище. Таке лицемірство.
BIGor

Подякував: 1514 раз.
Подякували: 1933 раз.

Профіль

2
2

BIGor написав:

В основному такі біженці - це не ресурс 18-60, а жінки, діти і пенсіонери, так що твоя укрорадість - лишня. Чи будеш оплачувати їм лікування, соціал і житло в Україні? Даю гарантію що зажлобишся.

я вже це роблю, сплачуючи податки. а ти? гадаю ні. твоїх батьків маю утримувати я зі своїх податків. а чо, нормальна позиція для бігунця...

й взагалі мова йшла про те, як всі поїдуть, коли відкриють кордони. от я й питаю - куди поїдуть?.. щось ніхто відповісти не може...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:48

Shaman написав:
  Letusrock написав:
й те саме буде в інших країнах, коли відкриють кордони..

ти розрізняєш поняття біженство чи тимчасовий захист (про який мова в твоїй цитаті) з так званим "ВНЖ"?

так ВНЖ відразу не надають. який там відсоток в Німеччині? менше 10%? в інших країнах ситуація схожа...

не схожа абсолютно. Крім Німеччини і ще кількох країн, всі решта давно не плятять такі кошти щоб можна не працювати. Тому переважна більшість працездатних давно працюють і мають відповідні документи.
А якщо ти радієш що повернуться декретні мами, діти та напів-пенсіонери 55+, тоді ок
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Друзі, давно не заходила, трохи почитала по діагоналі, а куди пропав Успіх?
Alla77777

Подякував: 39 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:53

ЛАД написав:
  Shaman написав:............
а я оцінюю нахабність іранців - блокада Ормузької протоки США - це "зухвалі дії Білого дому". а блокада Ормузької протоки Іраном - це ??? Орвелл був таки провидцем...

цікаво, що далі - протистояння, хто раніше відступить? чи Іран будуть стимулювати живильними пілюлями?..

Действительно по Оруэллу. Вы правы. Были какие-то договорённости, в соответствии с которыми Иран снял блокаду и начал пропускать суда, а США не сняли и захватили иранское судно.
Но при этом, по-вашему, иранцы знахабніли, а США должны стимулювати Іран живильними пілюлями. :)

це ви мені розповідали про реальний світ без правил та рожевих окулярів. тримайте в обидві руки. що тепер за питання - а Іран за що? в цьому випадку всі притомні люди розуміють, за що Іран. й моє припущення, пересічні іранці легко поміняли б можливість бомбити Ізраіль на нормальну економіку - але хто ж їх питає.

тому так США в ПОРУШЕННЯ міжнародних законів приводить Іран до тями. як на Дикому Заході. всі досягнення в міжнародних відносинах останніх 80 років після 2СВ спустили в унітаз. маю надію відбудують нові правила - але для цього треба ще й Рашу привести до тями. й якщо Китай не нападе на Тайвань...

що ЛАД, не подобається жити в "реальному" світі? може краще за правилами, існування яких ви так вперто заперечували?..
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:53

Shaman написав:
  BIGor написав:

В основному такі біженці - це не ресурс 18-60, а жінки, діти і пенсіонери, так що твоя укрорадість - лишня. Чи будеш оплачувати їм лікування, соціал і житло в Україні? Даю гарантію що зажлобишся.

я вже це роблю, сплачуючи податки. а ти? гадаю ні. твоїх батьків маю утримувати я зі своїх податків. а чо, нормальна позиція для бігунця...

й взагалі мова йшла про те, як всі поїдуть, коли відкриють кордони. от я й питаю - куди поїдуть?.. щось ніхто відповісти не може...

Ти нічого не платиш моїм батькам, зеро. Тому що ти і є зеро.
BIGor

Подякував: 1514 раз.
Подякували: 1933 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1750517506175071750817509 ... 17513>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему