|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 22 кві, 2026 15:49
Hotab написав:мені здається Флер скоріше запишеться в лесбі
все зробить, тільки щоб ухилитись від демографічного обовязку. Пологових бусиків на них нема
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 15:57
Hotab написав: Letusrock написав:запліднювач буде державний, а якщо у флер грошей нема, "
Але мені здається Флер скоріше запишеться в лесбі чим погодиться на це непорозуміння.
По-перше, спочатку треба прийняти відповідний законодавчий акт, щоб ці обов'язки з'явилися. По-друге, як собі уявляє Letusrock реакцію чоловіків на зустріч їх (заміжніх) жінок із державними запліднювачами (вони отримують офіційний статус оленів чи як?). По-третє, у Letusrockа очевидно щось неприємне трапилось в особистому житті (може жінка пішла від нього, а може досі "незайманий"), бо такі фантазії не притаманні нормальним людям. У нас вже був яскравий приклад на форумі.
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:01
hxbbgaf написав:Затримання ТЦКшників відбулося тільки з однієї причини - ТЦК-шнихи схопили митника з добовою корупційною виручкою, яку цей митник віз сбу
Я чомусь відразу так і подумав. Я думаю що усі, що хоч трішки в темі українських реалій розуміли, що найбільш ймовірна причина - "не ділились" або "не з тими ділились" або "не правильно ділились". А казки про боротьбу з корупцією - це для народу, для електорату, по простому - для лохів. А, ще для європейців.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:02
Сибарит написав: flyman написав:«Влада – Радам!», «Земля - селянам!», «Фабрики – робітникам!».
Тюрьмы - бандитам!
Воду - матросам !
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:04
Letusrock написав: hxbbgaf написав:Затримання ТЦКшників відбулося тільки з однієї причини - ТЦК-шнихи схопили митника з добовою корупційною виручкою, яку цей митник віз сбу
Та бути таке неможе під час екзистенційної війни за збереження державності, ідентичності та вільної Європи
Коментувати дописи форумчанина з офіційним діагнозом - таке собі ... Хоча, може ти з ним на одній хвилі, тому бачиш якійсь зміст ? ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:13
fler написав:По-перше, спочатку треба прийняти відповідний законодавчий акт, щоб ці обов'язки з'явилися. По-друге, як собі уявляє Letusrock реакцію чоловіків на зустріч їх (заміжніх) жінок із державними запліднювачами (вони отримують офіційний статус оленів чи як?).
Приймайте відповідні закони, беріть згодних народжувать дівчат, беріть завтра мільйон і запліднюйте. Сьогодні прийняли закони, завтра привезли дівчат, через 9 місяців чекайте мільйон майбутніх воїнів, відповідно навчайте їх. В чому питання?
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:15
Water написав:через 9 місяців чекайте мільйон майбутніх воїнів
По-перше не 9 а 10, по-друге, приблизно половина буде воїтельки
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 8310 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:23
Faceless написав: Water написав:через 9 місяців чекайте мільйон майбутніх воїнів
І шо? В Ізраїлі нема різниці хто цей воїн. Вже писав декілька разів, моя знайома проходила в Ізраїлі службу в армії, вміє стрелять з багатьох видів зброї.
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:32
Water написав: Faceless написав: Water написав:через 9 місяців чекайте мільйон майбутніх воїнів
І шо? В Ізраїлі нема різниці хто цей воїн. Вже писав декілька разів, моя знайома проходила в Ізраїлі службу в армії, вміє стрелять з багатьох видів зброї.
Цікаво було б дізнатись умови побуту на війні у ізраїльської армії. Бо в українській навіть «біла кость/голуба кров» пілоти армійської (вертолітної) авіації на війні завжди жили в кращому випадку в складах чи спортзалах. А зараз і в підземних бліндажах. І баня (душ) коли прийдеться. Думаю дівчатам так було б важкувато, особливо серед чоловіків, які в принципі причандали можуть помити і над раковиною чи тазіком один при одному.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2603 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:40
"Треба було просто оновити дані"(с) У Харкові викрили військових ТЦК, які били цивільних і змушували підписувати документи, — ДБР Вони під виглядом «оповіщення» увірвалися до приватного будинку, представились працівниками СБУ, застосували силу та погрожували зброєю. Після цього двох людей силоміць вивезли до ТЦК. Там потерпілих били та змушували підписати документи, зокрема про скасування відстрочки від мобілізації.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|