|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 23 кві, 2026 09:46
_hunter Ко всем, которые "захищав раніше", а чуть ВП объявили - так сразу тепленькое местечко в обозе давай искать...
А, ну ок. Може і справедливо. Тільки чому у Андрюші таке ставлення до мене, у якого як раз навпаки, звільнення з лав ЗСУ в 20-му році, а повторна участь саме з широкомасштабним. Я все чекаю, може розкаже 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2603 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 23 кві, 2026 09:49
Hotab написав:_hunter Ко всем, которые "захищав раніше", а чуть ВП объявили - так сразу тепленькое местечко в обозе давай искать...
А, ну ок. Може і справедливо. Тільки чому у Андрюші таке ставлення до мене, у якого як раз навпаки, звільнення з лав ЗСУ в 20-му році, а повторна участь саме з широкомасштабним. Я все чекаю, може розкаже 😅
Подозреваю, что там ровно те же причины были, что и у всех тех очередей под райоными пунктами и в ТРО... >>> а повторна участь саме з широкомасштабним А вылеты когда прекратились? 
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 23 кві, 2026 09:51, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 кві, 2026 09:51
_hunter написав: Hotab написав:_hunter Ко всем, которые "захищав раніше", а чуть ВП объявили - так сразу тепленькое местечко в обозе давай искать...
Подозреваю, что там ровно те же причины были, что и у всех тех очередей под райоными пунктами и в ТРО...
Це які причини були у «очєрєдєй» під районними пунктами? А вылеты когда прекратились?
Так вони ж мали спочатку початись. Це не цікавить? 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 23 кві, 2026 09:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 23 кві, 2026 09:54
Hotab написав: _hunter написав: Hotab написав:_hunter А, ну ок. Може і справедливо. Тільки чому у Андрюші таке ставлення до мене, у якого як раз навпаки, звільнення з лав ЗСУ в 20-му році, а повторна участь саме з широкомасштабним. Я все чекаю, може розкаже 😅
Подозреваю, что там ровно те же причины были, что и у всех тех очередей под райоными пунктами и в ТРО...
Це які причини були у «очєрєдєй» під районними пунктами?
Разные были. Подозреваю, что главной - что-то рода "сейчас мы шапками за 2-3 недели как закидаем!"... Я там в пост еще вопрос добавил.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 кві, 2026 09:56
_hunter Подозреваю, что главной - что-то рода "сейчас мы шапками за 2-3 недели как закидаем!"...
А ті, хто хотіли раптом «закидати шапками за 2-3 тижні» вони не варті поваги Хантерів, який ці 2-3 тижні намагалися прорвати кордон на захід? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 23 кві, 2026 10:02
Hotab написав: А вылеты когда прекратились?
Так вони ж мали спочатку початись. Це не цікавить?
Да, "не цікавить": те даты я приблизительно помню.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 кві, 2026 10:03
_hunter написав: Hotab написав: А вылеты когда прекратились?
Так вони ж мали спочатку початись. Це не цікавить?
Так я і решту «дат» називав, що там трапилось з памʼяттю? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 23 кві, 2026 10:09
Hotab написав: _hunter написав: Hotab написав:Так вони ж мали спочатку початись. Це не цікавить?
Так я і решту «дат» називав, що там трапилось з памʼяттю? 😅
Ничего не "трапилось": просто забыл - не настолько уж важное событие, что бы запоминать Так всетаки - когда?
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 кві, 2026 10:14
_hunter написав:Разные были. Подозреваю, что главной - что-то рода "сейчас мы шапками за 2-3 недели как закидаем!"...
Ти в тих чергах був? В них ніякого -шапками закидаємо... не було... Люди думали(знали) що йдуть практично на смерть... Педераційна пропаганда попрацювала на славу..... Люди йшли з одною думкою - потягнути за собою десяток педераційників.... а там будь-що буде. Ніхто НЕ ВІРИВ що зможемо відбитись від країни з ракетами і літаками, яка нас по прикладу США-Югославія -розкатає в два тижні. Тому жінок-дітей, ті що стояли в чергах -відправили на Захід , а вже потім пішли в чергу. ПС Модератори , якщо людина дурень і демострує свою дурість - то це ще можна залишати.. Але якщо людина настільки дурна , що принижує людей які власним життя ДОБРОВІЛЬНО його захистили.... Може все таки до цих дурнів треба по іншому відноситись. Адже одне діло -коли недолуге сперичається про Конституцію і свої смердючі від страху штани прикриває тим що Ахметов особисто не очолив його взвод.. Але насміхатись над 100 000+ ЗАГИНУВШИХ + 300 000+ ІНВАЛІДІВ + 1 000 000 ВОЮЧИХ... За це не банити , за це знищувати треба.. ТИм більше що це чмо , вже завтра вилізе під іншим ніком, але хоч іншим йомук подібним буде зрозуміло де межі.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3020 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 23 кві, 2026 10:15
killer_of_liars написав: Letusrock написав:А якже їхня мантра минулих років про "неможна зупиняти війну, бо путін через 20 років знову нападе" ?
Чому мантра і чому минулих років? Схоже що всіма сторонами погоджена вічна війна, я не бачив ще жодних адекватних аргументів проти, крім ідіотів що рашка завтра розвалиться.
Я думаю не погоджена, а просто вигідна. Так склались обставини що "вічна" війна вигідна усім(окрім "простих" українців, яких ніхто не питає).
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
|