Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 09:51

_hunter написав:
  Hotab написав:_hunter

Ко всем, которые "захищав раніше", а чуть ВП объявили - так сразу тепленькое местечко в обозе давай искать...

А, ну ок. Може і справедливо.
Тільки чому у Андрюші таке ставлення до мене, у якого як раз навпаки, звільнення з лав ЗСУ в 20-му році, а повторна участь саме з широкомасштабним.
Я все чекаю, може розкаже 😅

Подозреваю, что там ровно те же причины были, что и у всех тех очередей под райоными пунктами и в ТРО...

Це які причини були у «очєрєдєй» під районними пунктами?

А вылеты когда прекратились?

Так вони ж мали спочатку початись. Це не цікавить? 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 23 кві, 2026 09:55, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 09:54

Hotab написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:_hunter

А, ну ок. Може і справедливо.
Тільки чому у Андрюші таке ставлення до мене, у якого як раз навпаки, звільнення з лав ЗСУ в 20-му році, а повторна участь саме з широкомасштабним.
Я все чекаю, може розкаже 😅

Подозреваю, что там ровно те же причины были, что и у всех тех очередей под райоными пунктами и в ТРО...

Це які причини були у «очєрєдєй» під районними пунктами?

Разные были. Подозреваю, что главной - что-то рода "сейчас мы шапками за 2-3 недели как закидаем!"...

Я там в пост еще вопрос добавил.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 09:56

_hunter

Подозреваю, что главной - что-то рода "сейчас мы шапками за 2-3 недели как закидаем!"...

А ті, хто хотіли раптом «закидати шапками за 2-3 тижні» вони не варті поваги Хантерів, який ці 2-3 тижні намагалися прорвати кордон на захід? 😅
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 10:02

Hotab написав:

Так вони ж мали спочатку початись. Це не цікавить?

Да, "не цікавить": те даты я приблизительно помню.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 10:03

_hunter написав:
  Hotab написав:

Так я і решту «дат» називав, що там трапилось з памʼяттю? 😅
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 10:09

Hotab написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:

Так я і решту «дат» називав, що там трапилось з памʼяттю? 😅

Ничего не "трапилось": просто забыл - не настолько уж важное событие, что бы запоминать :oops:
Так всетаки - когда?
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 10:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Разные были. Подозреваю, что главной - что-то рода "сейчас мы шапками за 2-3 недели как закидаем!"...
Ти в тих чергах був?
В них ніякого -шапками закидаємо... не було...
Люди думали(знали) що йдуть практично на смерть...
Педераційна пропаганда попрацювала на славу.....
Люди йшли з одною думкою - потягнути за собою десяток педераційників.... а там будь-що буде.
Ніхто НЕ ВІРИВ що зможемо відбитись від країни з ракетами і літаками, яка нас по прикладу США-Югославія -розкатає в два тижні.
Тому жінок-дітей, ті що стояли в чергах -відправили на Захід , а вже потім пішли в чергу.

ПС
Модератори , якщо людина дурень і демострує свою дурість - то це ще можна залишати..
Але якщо людина настільки дурна , що принижує людей які власним життя ДОБРОВІЛЬНО його захистили....
Може все таки до цих дурнів треба по іншому відноситись.
Адже одне діло -коли недолуге сперичається про Конституцію і свої смердючі від страху штани прикриває тим що Ахметов особисто не очолив його взвод..
Але насміхатись над 100 000+ ЗАГИНУВШИХ + 300 000+ ІНВАЛІДІВ + 1 000 000 ВОЮЧИХ...
За це не банити , за це знищувати треба..
ТИм більше що це чмо , вже завтра вилізе під іншим ніком, але хоч іншим йомук подібним буде зрозуміло де межі.
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3020 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 10:15

killer_of_liars написав:
  Letusrock написав:А якже їхня мантра минулих років про "неможна зупиняти війну, бо путін через 20 років знову нападе" ?

Чому мантра і чому минулих років?
Схоже що всіма сторонами погоджена вічна війна,
я не бачив ще жодних адекватних аргументів проти,
крім ідіотів що рашка завтра розвалиться.

Я думаю не погоджена, а просто вигідна.
Так склались обставини що "вічна" війна вигідна усім(окрім "простих" українців, яких ніхто не питає).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 10:22

prodigy написав:
  ЛАД написав:"Первые минуты теракта в Киеве: полицейская объяснила, почему не открыла огонь" - https://tsn.ua/ru/ukrayina/pervye-minuty-terakta-v-kieve-politseyskaya-obyasnila-pochemu-ne-otkryla-ogon-3066782.html
В ходе судебного заседания Анна Дудина заявила, что не признает вину по статье о служебной халатности. На вопрос суда о признании служебной халатности она ответила: «Нет».

важко сказати як дійсно діяли поліцейські-суд дасть правову оцінку їх діям (сподіваюсь не на справедливість, а на законність)

резонанс дій поліцейських це завіса (відволікти від діла Міндіча, Тимошенко, Чернишова)

є відео з бодікам, я не бачу вини поліціантки яка побізла за аптечкою в авто...
але комусь потрібна жертва та багато шуму.
Slon_Nosov

Подякував: 1092 раз.
Подякували: 740 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 10:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Так склались обставини що "вічна" війна вигідна усім(окрім "простих" українців, яких ніхто не питає).
Війна це один з видів конкуренції, так поганий і кривавий, але не більш страшний ніж ідеологічна/фінансова/технологічні і інші конкуренції.
так як педераційна економіка базується на експорті природних ресурсів , то Україна в якої таких обємів природних ресурсів приречена бути занепалою у випадку якщо на її території буде домінувати економіна політика педерації.
Саме за економіку ( а економіка створює й політику, бо в педерації потрібна вертикаль влади на якій буде сидіти чмо , яке повинно мало вкрасти(бо воно одне) і справедливо розділити між населенням доходи від експорту ) , то Україні така вертикаль не потрібна, бо у нас відсутні напрямки які можуть дати надприбутки здатні нагодувати всіх
Тому в педерації - диктатура
в Україні -демократія.
Поки що дивна, бо наші керівники вихідці все одно з совка а тому постійно дивляться як з совка скопіювати модель управління.
Сьогоднішня Війна-чітко показала як малим Українцям так і їх Керівникам - хто друг . А в наших Друзів (Європа) в основній своїй масі Демократичне керівництво
Тому , простому українцю треба пережити і перемогти в сьогоднішній важкий час, щоб його діти/внуки змогли побудувати суспільство з більш якісним життям.
Тому
Втрати сьогоднішні-це ПРИБУТКИ завтрішніх.
Так ніхто сьогодні не хоче ділитись ні з ким завтрішнім, але сьогоднішні в підпорядкування педерації жили б гірше ніж сьогоднішні живуть в боротьбі з педерацією..
Але боротьба=виграш наших дітей/внуків
Здатись= боротьба наших дітей/внуків=виграш правінуків...
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3020 раз.

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Letusrock і 2 гостей