|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:29
Xenon написав:❗️❗️Можливий наступ з Білорусі, — Зеленський.
«Ми продовжуємо фіксувати спроби рф ще більше втягнути Білорусь у війну проти України. Відбулися контакти між російською стороною та Лукашенком. росія розглядає плани операцій у напрямках на південь і на північ від території Білорусі — або проти Чернігівсько-Київського напрямку в Україні, або проти однієї з країн НАТО — саме з території Білорусі».
А таи наступів не треба. Достатньо білорусії відкрити свій повітряний простір і каби будуть падати на хрещатик щодня.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:34
budivelnik написав:......... передача в якісь продуктові банки... То самі гляньте 2,7 млн утилізовано 0,0047 млн тон -передано голодним. .....
Не берусь спорить, но 4700 тонн у нас это без фудбенкинга, не знаю, кто и как этим занимался. В Чехии, где население втрое меньше, через фудбенкинг раздали вчетверо больше - 17400 тонн. Но, честно говоря, я больше внимания обратил на фразу: "понад 30% населення України проживає поза межею харчової бідності".
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 15 тра, 2026 15:37, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:37
Banderlog написав: Xenon написав:❗️❗️Можливий наступ з Білорусі, — Зеленський.
«Ми продовжуємо фіксувати спроби рф ще більше втягнути Білорусь у війну проти України. Відбулися контакти між російською стороною та Лукашенком. росія розглядає плани операцій у напрямках на південь і на північ від території Білорусі — або проти Чернігівсько-Київського напрямку в Україні, або проти однієї з країн НАТО — саме з території Білорусі».
А таи наступів не треба. Достатньо білорусії відкрити свій повітряний простір і каби будуть падати на хрещатик щодня.
Вот только бацька не совсем глупый. Он понимает, что без Мозырского НПЗ ему будет совсем скучно...
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6531 раз.
- Подякували: 21786 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
85
39
2
Banderlog написав: Xenon написав:❗️❗️Можливий наступ з Білорусі, — Зеленський.
А сейчас если не из Беларуси , а из брянской области допустим если кидать, то что не долетят они, разница в полтора-два раза по дистанции закидывания этих КАБов?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
ЛАД написав:А просто у квалифицированного специалиста (пусть даже высоко-) деньги идут, в основном, именно на личные расходы. Зачем в таком случае разница в миллион раз. Человек не сможет "съесть" в миллион раз больше. Но это длинный разговор. Споры на эту тему ведутся веками
Спробую пояснити 1 Чим більше капіталу вкладено в робоче місце - тим вища ефективність роботи на цьому місці 2 Чим більше вільного капіталу - тим менша його вартість , тим привабливіше його використовувати у більшій кількості галузей ( якщо капітал дорогий він обслуговує тільки ті галузі які можуть дати необхідний дохід) 3 Тільки БАГАТА людина може почати НАКОПИЧУВАТИ капітал Тому Чим більше грошей залишається внизу- тим менше піде в накопичення, тим повільнішим буде розвиток... Тому вибирайте Або швидкий розвиток з великою різницею між багатими/бідними Або стагнація соціалізму де ніхто не хоче відкладати бо йому на сьогодні не вистарчає.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 302 раз.
- Подякували: 3045 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:41
Banderlog написав:та брехня то все. Хотять щоб бусифіковані менше розбігались. Це ж треба придумали шоб ті хто 5й рік воюють, контракт іще на 2 роки , а там відсрочку дадуть Буде те саме з цією заманухою, що з бургерним мільйоном для молоді минулого року. Владі вже ніхто не довіряє. А то шо ти там трупи сховаєш від прильотів то вони і так розповсюдяться. у всіх в руках смартфони і так само як я знаю скільки кум в поліції заробляє, що їсть і де бухає, так і він знає шо тут в мене, в барбершопного офіцера, на вечерю, і кусків тіл я можу накидати йому без твого марафону
Мені от цікаво, чи це буде стосуватися офіцерів? І як бути з інсуючими контрактами? Нові можна буде підписати тільки по завершенні існуючих?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:43
АндрейМ написав:Некорисний хом'ячок ретранслює новини, про які і так усі знають.
"Знаеш, але на горщик не просишся" ... ) Судячи з цього ... АндрейМ написав:Згідно опитувань більше половини українців вважають корупцію головною загрозою для розвитку держави; це - більше, ніж кількість тих, хто вважає головною загрозою рф. Ми не може вплинути на російську владу - не ми її обираємо, а на українську владу ми можемо вплинути, і саме це - дії української влади - потрібно обговорювати.
Рашисти нас вбивають, але ти не хочеш про це говорити Дивно Далі, а хто ж обрав теперішню нашу владу ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:47
Banderlog написав:............. А то шо ти там трупи сховаєш від прильотів  то вони і так розповсюдяться. у всіх в руках смартфони і так само як я знаю скільки кум в поліції заробляє, що їсть і де бухає, так і він знає шо тут в мене, в барбершопного офіцера, на вечерю, і кусків тіл я можу накидати йому без твого марафону 
Так вопрос в том, что как раз трупы никто не прячет. Будивельник не понял, к чему я привёл цитату. О разбитых домах и раненых/погибших гражданских пишут много. А вот о прилётах по "об’єктах критичної інфраструктури, залізниці та логістики" молчат. А потом тут пишут о том, что стреляют именно и исключительно по гражданскому населению.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:48
fox767676 написав:Путін винен, так і Сатана в усьому винен - його навіть теоретично прибрати не можна.
Якщо Сатану неможливо прибрати, то це не означає, що потрібно "срати в дароносицю" fox767676 написав:Так що робити - мовчки спостерігати як місцеві хомякопси гадять у твоєму ліфті обмежитися прокльонами на адресу Сатани ?
В ліфті нагадив саме ти ... Це ж ти писав про "залізні копита Трампа", це ж ти толерував зігування Маска, це ж ти писав "Трамп все розрулить, скоро все закінчится", це ж ти навішував ярлики на всіх, хто з тобою не згоден Ти не написав, що ти помилявся Ти знову почав писати, що винен хтось інший, що у тебе штани обісрані Зараз сидиш біля хвиртки і намагаєшься перегризти замок на кордоні )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:49
Сибарит написав: Banderlog написав:А таи наступів не треба. Достатньо білорусії відкрити свій повітряний простір і каби будуть падати на хрещатик щодня.
Вот только бацька не совсем глупый. Он понимает, что без Мозырского НПЗ ему будет совсем скучно...
))) смотря чим йому компенсують. Питання ж не в тому а в тому що потужний почав про наступ з білорусії. Там без наступів можуть напаскудити. Навіть якщо просто повітряний простір відкриють. Тупо відволікає увагу від єрмака.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2