Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1775017751177521775317754 ... 17760>
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 18:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:[quote="5956168:pesikot"]
Так в СССР как раз не получали полноценного питания, но для тебя же, главное, "с голоду не умирали" и это для тебя офигенное достижение ...

Може перед тим як писати дурню ти таки перевіриш те що пишеш ?

Я тобі вже написав ...
ну подивись скільки в усср в 88 вироблялось мяса молока завозилось риби на душу населення і скільки зараз.[/quote]
Приписки...
Реальне споживання в сімʼях що мʼяса що молока зараз куди вище
Faceless
Модератор

Подякував: 1506 раз.
Подякували: 8313 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:10

ЛАД написав:А вот о прилётах по "об’єктах критичної інфраструктури, залізниці та логістики" молчат.

влада каже, але не що конкретно ушкоджено бо це заборонено( і писати і викладати фото/відео, бо цим допомагаєш ворогу

Знімати та поширювати прильоти ракет, роботу ППО або місця влучань заборонено, щоб не допомагати ворогу коригувати вогонь, не видавати позиції українських військових та не наражати на небезпеку цивільних. Фото/відео можуть видати точні координати, тип озброєння та ступінь руйнувань

вчора все місто і частина прилеглих сіл били знеструмлені після атаки 14 травня з 19.00 -відновили енергію тільки сьогодні після 1100, написали в ТГ, що зазнала ушкоджень критична інфраструктура ДТЕК, по порту теж
14травня , писати що і де не буду, достатньо що міністр Кулеба видав про 26квітня (не все масло вичерпали)

https://suspilne.media/odesa/1299113-ce ... ovoi-olii/

У 2026 році Росія атакує українські порти в середньому кожні п’ять днів. Під ударами опиняються не лише портова інфраструктура, а й цивільні судна у морі. Одночасно РФ змінює тактику: використовує дрони з камерами, запускає їх удень та намагається обходити українську ППО польотами на надмалих висотах.
Як змінюються атаки РФ, чому порти залишаються ключовою ціллю та які наслідки це має для економіки України — у матеріалі Суспільного.
Майже 200 атак від початку року
Від початку 2026 року російські війська атакували українські порти майже 200 разів. Пошкоджені 193 об’єкти інфраструктури та 25 цивільних суден. Такі дані 20 квітня оприлюднив віцепрем’єр-міністр з відновлення України — міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба.
prodigy

Подякував: 3406 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:16

Vadim_ написав:шо за бред ші ,в СССР був не самій маленький рібфлот на земле

Експорт.
В магазинах риба була. Це хек, оселедець, тюлька.
Червону рибу, як і ікру, краби консервовані, особисто нам присилали з Камчатки.
Water

Подякував: 71 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:22

ЗК в Карякии чтоли браконьерили чисто для вас?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:30

ЛАД написав:
  Banderlog написав:.............
А то шо ти там трупи сховаєш від прильотів :lol: то вони і так розповсюдяться. у всіх в руках смартфони і так само як я знаю скільки кум в поліції заробляє, що їсть і де бухає, так і він знає шо тут в мене, в барбершопного офіцера, на вечерю, і кусків тіл я можу накидати йому без твого марафону :lol:

Так вопрос в том, что как раз трупы никто не прячет. Будивельник не понял, к чему я привёл цитату.
О разбитых домах и раненых/погибших гражданских пишут много. А вот о прилётах по "об’єктах критичної інфраструктури, залізниці та логістики" молчат.
А потом тут пишут о том, что стреляют именно и исключительно по гражданскому населению.

й хто ж таке пише, що ЛИШЕ по цивільному населенню? але по населенню гатять активно, скільки в нас вже таких під'їздів склалося? а враховуючи неточність частково ще радянських ракет, то це така рулетка - цілили наче в об'єкт, а влучили поруч. та й Кінджали коли влучили у Львові - то поруч окрім будинків нічого й не було...

а про школу в Ірані дехто десять сторінок стогнав, хоча вона реально стояла поруч з військовою базою, а колись й була єю...
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:32

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:Може перед тим як писати дурню ти таки перевіриш те що пишеш ?

Я тобі вже написав ...
ну подивись скільки в усср в 88 вироблялось мяса молока завозилось риби на душу населення і скільки зараз.

вироблялось може й багато - але з'їдалось набагато менше, ніж зараз... парадокс...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:41

й тут інколи розповідають, як Ізраіль вміє домовлятися. так вміє, а з різними - по різному
Израиль принял закон, позволяющий приговорить к смертной казни причастных к нападению 7 октября

стаття трохи не про це, але теж яскраво показує, що не з усіма можна домовитися...
7 октября 2023 боевики ХАМАС убили более 1200 человек на юге страны. Это были в основном мирные жители. Боевики похитили еще 251 человека, среди которых были как мужчины, так и женщины, а также дети и иностранные граждане. Их держали в плену в секторе Газа.

Ответные действия Израиля — война в Газе — привели к еще большему количеству жертв. Точное их количество определить сложно, а подконтрольное ХАМАС министерство здравоохранения говорит, что общее число погибших в Газе — 72 740 человек. Это самая кровопролитная война в истории Газы.

останню цифри треба ділити на? 3? 5? 10? але співвідношення 1 до 10 та більше встановили не євреї...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:42

ЛАД написав:budivelnik
В чём всё-таки заключается "Додатковий тиск на тил", так и не скажете?
Действительно, интересно. Я этого сегодня просто не знаю.
1 В 2025 році був піднятий Військовий збір на 4% (з 1 до 5%)
2 Так як середня по країні 20654 грн/місяць і приблизно 10 млн працівників , то це зменшило дохід цих працівників на 10 000 грн/рік=100 млрд грн рік
3 В той самий час, ці кошти ( які ЗМЕНШИЛИ совокупний дохід населення на 100 млрд ... НЕ ПОВЕРНУЛИСЬ в економіку ) бо орбаном був заблокований пакет допомоги в 90 млрд ... з яких 30 млрд повинно було йти в цивільний сектор і були направлені на виготовлення зброї( як більш пріорітетний напрямок під час війни)
4 Так як гроші вибирались помісячно , то вже в грудня 2025 року я побачив ЗМЕНШЕННЯ активності своїх клієнтів ( як не як а цигарки/алкоголь/шоколадки/кава 70% мого обороту) на відміну від печиво/хліб/вода/крупи/макарони 30% мого обороту - не є тим продуктом який купують з останніх .
5 В січні почався ріст цін на паливо , що вкупі з зменшенням доходів населення привело до того що я ЗМУШЕНИЙ був зменшувати постійно СВОЮ стандартну націнку і прийшов до того що в квітні мої податкові зобовязання впали на 20000 грн ( в порівнянні з попередніми місяцями).
6 Так як я орієнтуюсь (маю базу данних) з 1997 року по торгівлі в цьому районі не тільки у грошовому а й у штучному вигляді - я бачу що навіть зниження націнки на 30% не приводить до збільшення покупок у штучному виразі навіть в порівнянні з 2025 роком,
З чого я РОБЛЮ ВИСНОВОК
Доходи населення в МОЄМУ РАЙОНІ опустились на 30% в порівнянні з 2025 роком... це я і називаю ДОДАТКОВИЙ тиск на економіку який відбувся внаслідок зменшення грошових сум на руках ( у очищеному від впливу інфляції варіанті)

Тепер те щоя думаю далі.
Саме тому , що пакет в 30 млрд доларів = 1 200 млрд грн для цивільного сектору-розблокований , то з допомогою цього пакету Уряд і розробив Варіант повернення коштів в економіку для підняття виплат зарплат ЧЕРЕЗ Військових...
Тобто
Перебування в ЗСУ стає ще більш вигідним в порівнянні з працею в тилу, що дозволить збільшити кількість підписавших контракти....але гроші від цих виплат прийдуть до мене не швидше сісня 2027 року...
Тому й писав
В 2026 році буде додатковий тиск на економіку ( 8 млрд грн/місяць буде забиратись... але поки військові не отримають додаткові виплати , доти ці гроші як дохід їх сімей в економіку не повернуться, що й приведе до ще сильнішого тиску)
так щоб Ви зрозуміли
Виграш Бюджету за 5 місяців від введення 5% військового збору вже перекритий програшем Бюджету від зменшення місячної виплати податків по моєму бізнесу і з кожним місяцем ця різниця буде погіршуватись поки сімям військовослужбовців які живуть коло мене не прийдуть гроші з підвищених виплат ЗСУ
budivelnik

Подякував: 302 раз.
Подякували: 3045 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:47

pesikot написав:до цього повітряний простір був закритий. [/b]Подивись зараз дальність кабів. І відстань від білоруського кордону до києва.
Ох ти ж брехло !!! )))

в 2022 році все, що летіло на моє місто, злітало з Білорусі

Тому, своє москвороте хлебало, закрий )

Ну з осені 22го закритий , вже майже 4 роки пройшло з моменту коли ти їх припугнув що вспомниш їм й отвєтка прилетить... :lol: чи прилітає по чернігову зараз з білорусі?
Бреше наш потужник на рахунок білорусії, не збираються звідти нападати.
Востаннє редагувалось Banderlog в П'ят 15 тра, 2026 19:54, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 19:51

А ти Хантер що у кого брав?

Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2602 раз.