|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 18 тра, 2026 09:58
budivelnik написав:Відкрию страшну буржуїнську таємницю Особисто в мене пенсія від Держави - 3545 грн.... І що ?
і нічого. На основі власного прикладу не потрібно писати маячню типу "3400 це норм" Мої батьки наприклад можуть взагалі прожити і без пенсії (завдяки своїм дітям), але я ж не буду зараз агітувати що "пенсійні виплати пережиток комунізму, давате все відмінимо".
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 09:59
fler написав:Відносини між ЄС і КНР різко загострилися через суперечки навколо взаємного доступу до ринків і торговельної політики. Сторони дедалі частіше обмінюються публічними звинуваченнями, а ризик масштабного торговельного конфлікту між двома найбільшими економіками світу лише зростає", - зазначає видання. ...... Ось як треба захоплювати інші країни - без єдиного пострілу, дипломатичним шляхом))
Судя по смайликам - всю серьезность проблемы вы так и не осознали? Оно ведь как - пока "дипломатичним шляхом" работает - почему бы и нет. А если - вслед за Трампом - краник прикрутят?  Третьего/запасного рынка у Си нет...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:01
Letusrock написав: budivelnik написав:Відкрию страшну буржуїнську таємницю Особисто в мене пенсія від Держави - 3545 грн.... І що ?
і нічого. На основі власного прикладу не потрібно писати маячню типу "3400 це норм" Мої батьки наприклад можуть взагалі прожити і без пенсії (завдяки своїм дітям), але я ж не буду зараз агітувати що "пенсійні виплати пережиток комунізму, давате все відмінимо".
Пенсійні виплати у вигляді тобі платить -хтось -пережиток совка і його треба відмінити , бо завжди виникне питання А нафіга мені СЬОГОДНІ платити чужим людям , сподіваючись що інші чужі будуть мені платити завтра Тому світ придумав пігулку від цієї зарази Називається-накопичувальна пенсія а - скільки накопичив-стільки й маєш і нікого не звинувачуєш б - якщо витратив менше ніж накопичив-передав дітям щоб їм було легше на свою накопичувати
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 302 раз.
- Подякували: 3045 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:02
budivelnik написав: Letusrock написав:у знайомих дочка закінчила медичний, одна з найкращих студенток на курсі. Вдалося потрапити на роботу у Львів у відому лікарню. Зарплата щось типу біля 10тис на руки, різні нічні чергування, в неділю, на свята - скидують по максимуму на неї. Сказали за будь-які 100 грн вдячності від паціента вилетить по статті. По факту років до 30 її будуть утримувати батьки. І то варіантів лише три: почати брати хабарі, йти в приватні клініки, їхати лікарем в умовну Чехію.
А навіщо тобі знайомі? Спитайся в мене ......
Забавная формулировка... Ее как нужно понимать? - "те знакомые - в глаза врут, а вот ЙАААА..."
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:03
budivelnik написав:Зять і Дочка - лікарі, зять травматолог в районній лікарні + підробляє в комерційних лікарнях, дочка в інфекційній Їх ЗАГАЛЬНИЙ дохід - вищий ніж в мене
і що це заперечує із сказаного про 23-24 річного вчорашнього інтерна? Впевнений вона ближче до 30 теж буде заробляти, тим чи іншим способом
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:05
budivelnik написав: Letusrock написав: budivelnik написав:Відкрию страшну буржуїнську таємницю Особисто в мене пенсія від Держави - 3545 грн.... І що ?
...... Тому світ придумав пігулку від цієї зарази Називається-накопичувальна пенсія
Ошибка. Ну или, как всегда - недопонимание. Придумать-то то "світ" - может и придумал. Но, кроме Штатов (из крупняка) - ее нигде нет. 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:09
_hunter написав: fler написав:Відносини між ЄС і КНР різко загострилися через суперечки навколо взаємного доступу до ринків і торговельної політики. Сторони дедалі частіше обмінюються публічними звинуваченнями, а ризик масштабного торговельного конфлікту між двома найбільшими економіками світу лише зростає", - зазначає видання. ...... Ось як треба захоплювати інші країни - без єдиного пострілу, дипломатичним шляхом))
Судя по смайликам - всю серьезность проблемы вы так и не осознали? Оно ведь как - пока "дипломатичним шляхом" работает - почему бы и нет. А если - вслед за Трампом - краник прикрутят?  Третьего/запасного рынка у Си нет...
Так-с, і тоді шо? Розвивайте свою думку, бажано в контексті цієї гілки.
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1345 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:18
budivelnik написав:правда зять сміється бо йому в районі у вигляді подяки частенько приносять лотки з яйцями чи обпалені курячі тушки....
С юности помню анекдот про объявление на двери кабинета "Цветы и конфеты не пью".
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6531 раз.
- Подякували: 21786 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
85
39
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:21
fler написав: _hunter написав: fler написав:Відносини між ЄС і КНР різко загострилися через суперечки навколо взаємного доступу до ринків і торговельної політики. Сторони дедалі частіше обмінюються публічними звинуваченнями, а ризик масштабного торговельного конфлікту між двома найбільшими економіками світу лише зростає", - зазначає видання. ...... Ось як треба захоплювати інші країни - без єдиного пострілу, дипломатичним шляхом))
Так-с, і тоді шо? Розвивайте свою думку, бажано в контексті цієї гілки.
Розвиваю: не та это тема, что бы над ней гы-гыкать бездумно - особенно в контексте этой ветки.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 10:22
Letusrock написав: budivelnik написав:Зять і Дочка - лікарі, зять травматолог в районній лікарні + підробляє в комерційних лікарнях, дочка в інфекційній Їх ЗАГАЛЬНИЙ дохід - вищий ніж в мене
і що це заперечує із сказаного про 23-24 річного вчорашнього інтерна? Впевнений вона ближче до 30 теж буде заробляти, тим чи іншим способом
Не обязательно. Если она честный и добросовестный человек и не уйдёт в частную клинику. Или не уедет в какую-нибудь Австралию (но можно и поближе).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-