Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1782417825178261782717828 ... 17838>
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 08:37

Faceless написав:
  ЛАД написав:Вы никогда не задумывались, что пионерская организация и пионерские лагеря во многом скопированы с организации скаутов?

Не "во многом" а тотально передерли ідею :)
Проте скаутські організації ближчі до наших пластунських. Це добровільний молодіжний рух, куди йдуть свідомо, а не масовий сурогат дитячого відпочинку з приправою пропаганди і муштри

в піонери приймали так:
-22 квітня на ДР леніна -приймали "еліту" (відмінників і хорошистів)
третього класу(це 5-6 школярів)
-9травня(день победы) примайли тих, хто вчився на 4 і мав декілька трійок (це 15 школярів з класу)
-19травня (день пыонерії) приймали решту класу(це були ті, на кому клейма немає де поставити, ще 6-8 школярів)
після закінчення початкової школи(3 класа) не піонерів в класі не було(100%)

Достигнув 14-летнего возраста, пионеры принимали участие в торжественной линейке, где прощались со своим галстуком и получали новые комсомольские билеты и значки. После распада СССР в 1991 году эта традиция ушла в прошлое

Традиция сохраняется в некоторых странах. Например, в Беларуси, где активно действует Белорусская республиканская пионерская организация (БРПО

стосовно комсомолу? в ссср не приймали до військових(полувійськових, як моя ОВІМУ ім.Ленінського комсомола) вишів некомсомольців, в назві мого вишу є слово комсомол,
у нас був один грузин Квірквелія, він не був членом ВЛКСМ, привіз документи у приймальну комісію, а там питають: а комсомолькій квіток де? я не, тоді ми не приймаємо документи , до екзаменів не допущен

той швидко повернувся з квітком (виданий десь у середині липня 1981р райкомом комсомолу , припустимо Батумі), по уставу ВЛКСМ в комсомол його мала рекомендувати первічна організіія(навчальний клас), а школа ВСЕ, випускний у травні, то як він став комсомольцем? ось тобі питання, ЛАД

першу сесію Квірквелія провали 4 двійки і його відрахували, не допогли круті люди на чорних волгах, але він не бажав йти служити і ще десь 2 тижня проживав у приміщенні роти, доки командир не визвав наряд з ОРСО , я був свідком, як грузин взяв великого ножа і бігав по роті за командиром і сміявся: дай мені пожити тут трошки, а то я тебе "зарежу, бл..ть"
до речі , його родич Олімпійський чемпіон
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 1%96%D1%8F
Востаннє редагувалось prodigy в П'ят 22 тра, 2026 08:43, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3406 раз.
Подякували: 3369 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 08:42

prodigy написав:в піонери приймали так:
-9травня(день победы) примайли тих, хто вчився на 4 і мав декілька трійок (це 15 школярів з класу)
-19травня (день пыонерії) приймали решту класу(це були ті, на кому клейма немає де поставити, ще 6-8 школярів)

Достигнув 14-летнего возраста, пионеры принимали участие в торжественной линейке, где прощались со своим галстуком и получали новые комсомольские билеты и значки. После распада СССР в 1991 году эта традиция ушла в прошлое

Коли я досяг 14-и, цього вже не було
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 09:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:
  Hotab написав:Що в «глухому селі» може вкрасти староста?

гроші.
Можу скинути декларації (не безкоштовно) де в рядовому провінційному ОТГ голова, заступники та старости на шість чоловік отримали за рік в сумі 5 млн зарплати.
Це тіпа багато? В середньому менше 70кгрн на людину на місяць і це до вирахування податків
Faceless
Модератор

Подякував: 1507 раз.
Подякували: 8315 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 09:52

pesikot написав:
  prodigy написав:в піонери приймали так:

Коли я досяг 14-и, цього вже не було

В начале 90года у нас отличников автоматом на 23 февраля вроде взяли в комсомол
Потом ещё и выгоняли за курение на чёрнрм входе, драки на дискаре в спортзале, разборки с цепями и палками с другой школой.
в 91м конечно это всё с путчем закончилось
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 388 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 09:55

Faceless написав:
Letusrock написав:
  Hotab написав:Що в «глухому селі» може вкрасти староста?

гроші.
Можу скинути декларації (не безкоштовно) де в рядовому провінційному ОТГ голова, заступники та старости на шість чоловік отримали за рік в сумі 5 млн зарплати.
Це тіпа багато? В середньому менше 70кгрн на людину на місяць і це до вирахування податків

якщо сенс існування бюджету ОТГ - це лише забезпечення зарплатою чиновницького апарату тоді небагато.
Якщо порівнювати з зарплатами мерів міст які в 10 чи 50 разів більші і багатші, тоді забагато
Востаннє редагувалось Letusrock в П'ят 22 тра, 2026 10:04, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 09:56

ЛАД написав:
  _hunter написав:..........
Ну хз: из моих знакомых (олигархов тоже нету) - могут отправить хоть на все лето...
Причем там уже несколько человек вразнобой говорят, что вот этот вот "всем доступно" вы или плохо помните или слишком романтизируете...

Самая низкая цена в приведенной вами ссылке - "Бескид Детский лагерь Карпаты" - 1250 грн в сутки. Действительно недорого, не знаю, за счёт чего. Остальное там заметно дороже. Но даже это на всего на 14 дней (длительность заезда на сайте) выходит "от 17500". Интересно, что значит "от".
Тоже больше половины среднемесячной зарплаты. Не буду уж говорить об остальных лагерях, в которых цены в 1,5-2-3 раза выше. Какие это ваши знакомые "не олигархи" способны отправить ребёнка при таких ценах "хоть на все лето"? Это по минимальной цене на 90 дней обойдётся "всего" в 112500грн. Считай даром. :)
Смею вас уверить, что если бы в советское время путёвки стоили не 10-20 руб., а больше половины средней зарплаты, то отдыхающих (и желающих "достать" путёвку) было бы значительно меньше.
Да и насчёт "достать" слухи сильно преувеличены. Конечно, в Артек или Молодую гвардию попасть было проблематично, но в обычный пионерлагерь взять путёвку не представляло такую уж невыполнимую задачу даже для персичного, а не партхозпрофработника.
Так что вас тут понесло малость не туда.

Теперь переведите в деньги :wink: - 2 с небольшим к евро.
Потом гляньте туры куда-нить в Эмираты - просто масштаб откалибровать..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 10:07

Hotab написав:Ви вважаєте що держава не повинна була вже давно обмалювати такій публіці інші перспективи , які звуться «так як було вже не буде , і обирай між «погано» і «дуже погано». Щоб він радів «погано» і дякував якимсь своїм богам «ну хоч так, а не гірше».

Теперь становится понятно - откуда ("из кого") "расстрельные тройки" появились...
А третий вариант - "просто хоро" - что мешает своим гражданам дать? :roll:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 10:08

Letusrock написав:
  Faceless написав:
Letusrock написав:гроші.
якщо сенс існування бюджету ОТГ - це лише забезпечення зарплатою чиновницького апарату тоді небагато.
Якщо порівнювати з зарплатами мерів міст які в 10 чи 50 разів більші і багатші, тоді забагато
Давай так
Є село
Воно ОБРАЛО 6 чоловік... які в своїх Деклараціях показали по 80000 грн/місяць....
В мене питання до тебе
1 Ти злишся бо тебе не обрали?
2 Хтось з села злиться і вже організував(організовує) підписи про проведення перевиборів?
4 Який розмір села
6 Який розмір тих міст в кого в деклараціях шести чиновників-суми менші , автоматично який бюджет тих міст

Наприклад
Є Косонь (село з двох хат , де знаходяться Термали , вхід в які коштує 1000 грн/людина/3 години)
Як думаєте
Якщо там дівчинка на рецепції отримує 50000+... то скільки буде отримувати сільрада ?
5 Який середній дохід села ( в Закарпатті є села, з теплицями в гектари , де за 80000 грн , людину не змусиш піти у сільраду штани просиджувати, бо це мізерно мало , там в день такі суми гуляють.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 22 тра, 2026 10:12, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 303 раз.
Подякували: 3046 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 10:10

Hotab написав:
чому вони не страждають від війни

В будь якій країні при будь якій війні нескладно знайти тих, хто не страждає і навіть краде. Так собі відмазка..

Даже во время Второй Мировой? 🤔
Но даже если тогда тех одного/двух и можно было бы найти - вопрос же в том, что сейчас их тоже "1-2", но тысячи...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 10:39

Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:
  Faceless написав:
Letusrock написав:[quote="5957646:Hotab"]Що в «глухому селі» може вкрасти староста?

гроші.

Якщо порівнювати з зарплатами мерів міст які в 10 чи 50 разів більші і багатші, тоді забагато[/quote]У, яка страшна корупція, голові ОТГ з замами нарахували більше середньої зарплати по країні + якісь річні премії (якщо прикинути, що річна премія хай 2 оклади, тоді 5млн/6/14 окладів це 59524 грн до податків, мінус ПДФО та ВЗ це 45833). Жах, які гроші, аж дві зп прибиральниці в АТБ.
Faceless
Модератор

Подякував: 1507 раз.
Подякували: 8315 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 1782417825178261782717828 ... 17838>
Форум:
+ Додати
    тему