|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 26 тра, 2026 20:22
_hunter А их вообще когда нибудь для обладателей МПХ откроют? У меня знакомый, спортсмен бывший кстати, умер весной в 57 лет. Мечтал 4 года к жене и сыну(2007г.р. по моему, может чуть старше) уехать на берега Ла-Манша, мечтал-мечтал и сердце "того" во сне. Хоронил его брат жены, шишка какая то ментовская на востоке нашей области, у которого все эти годы мечты только сбывались(ну может кроме Монако и Мальдив), это со слов того знакомого прошлой осенью.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 388 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2026 20:38
Прохожий написав: ЛАД написав:Кстати, к вопросу о бангладешцах. Привыкайте заранее к новым праздникам. Сегодня вечером Ид аль-Адха (в тюркской традиции — Курбан-байрам).
ликбез для совкового пенсионера... сегодня не праздник, сегодня день памяти Симона Петлюры которого ровно 100 лет назад убил вы_б_ля_док наслушавшись совков-интернационалистов... но харьковскому пенсионеру большому знатоку истории это невдомек...все ждет в однушке 2ю пенсию бедняга...
Сірьозно совок вбив? А люди кажуть, що вбив єврєй. Він на суді в франції заявив шо в помсту за єврєйські погроми та і ще кажуть шо був французами оправданий  перепохований вбивця петлюри не повіриш в ізраелі і вважається національним героєм. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 26 тра, 2026 20:54
Banderlog написав: Прохожий написав: ЛАД написав:Кстати, к вопросу о бангладешцах. Привыкайте заранее к новым праздникам. Сегодня вечером Ид аль-Адха (в тюркской традиции — Курбан-байрам).
ликбез для совкового пенсионера... сегодня не праздник, сегодня день памяти Симона Петлюры которого ровно 100 лет назад убил вы_б_ля_док наслушавшись совков-интернационалистов... но харьковскому пенсионеру большому знатоку истории это невдомек...все ждет в однушке 2ю пенсию бедняга...
Сірьозно совок вбив? А люди кажуть, що вбив єврєй. Він на суді в франції заявив шо в помсту за єврєйські погроми та і ще кажуть шо був французами оправданий  перепохований вбивця петлюри не повіриш в ізраелі і вважається національним героєм. 
Как гебрей? Откуда гебрей? Может ещё и внучатый племянник Ребе Нахмана??? Не рузкоглазый комсомолец с Перми с маузером, в тельняшке, и по фамилии Елдыбаев? Вот это тов.гуляющий на единокровников своих то наехал.
-
барабашов
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2026 21:37
budivelnik написав: ЛАД написав:Я понимаю, что вы будете только рады, если население Украины уменьшится вдвое или даже втрое. Вот только, что будет с вашим магазином и с доходом от него, если у вас вдвое-втрое уменьшится число покупателей? P.s. А японцы почему-то не очень беспокоятся о том, чтобы не спать на боку, а больше озабочены снижением рождаемости и уменьшением количества молодёжи. Странные люди. Будивельника у них нет, чтобы объяснить.
Тепер прогноз До 2100 рік 10 -12 млрд осіб Далі падіння...... То поясніть мені
Лень заново писать - отвечу кратко: для понимания картины - рядышком еще два графика открыть. Выезд населения + падение рождаемости. И задать простой вопрос: а детям (внукам) будет где лучше? - тот же дифецит ПФ кроме как поднятием налогов - закрывать нечем, вроде...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 26 тра, 2026 21:41
_hunter написав:Выезд населения + падение рождаемости.
Та хай їдуть хто куди хоче.... Якщо тобі добре жити на рівні прибиральника бо тобі пиво дають на халяву - то живи.... Людина СВОЄ створює САМА Це для тебе й лада з летусорком треба обслуговуючий персонал бо ви безрукі і навіть для себе працювати не в стані... А навіщо мені КІЛЬКІСТЬ ? Я самостійно і на себе можу працювати 3 години в день ... і мені не треба щоб хтось мені допомагав. Тому Для сильних -пофіг де жити для люмпенів- обовязково потрібен хтось хто ними покерує... ПС якщо ти здриснув від труднощів кудись.. своїх батьків залишиш на мене чи потягнеш до себе? якщо на мене - то з чого ти взяв що я буду про ТВОЇХ батьків дбати краще ніж дбаєш про них ти? Будуть помирати з голоду - хай несуть свій хрест, якщо такого синочка виховали А якщо виїде СІМЯ- то яка різниця скільки сімей залишилось? Все одно за своїми батьками -діти доглядають.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 26 тра, 2026 21:45, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 303 раз.
- Подякували: 3047 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 тра, 2026 21:48
барабашов написав:Наверно соросятня в модерации за сокращение численности белого поголовья нэньки до 17млн(по авторитетноэлитному 5% мнению)
Дурним народився-дкрним помреш... Тобі яка різниця скільки проживає в Україні? От у Львові зараз 109 садочків ... в яких 500 вільних місць... Це добре чи погано? Десять років тому треба було в чергу до народження вставати і хабар дати щоб дитину взяли в садочок.. Уявляєш - одним махом побороли корупцію в дитячих садках Наступним кроком - буде подолання корупції в школах.... і так потихеньку дійдемо до моменту що поборемо корупцію в сфері землекористування Для 51 млн Землі в Україні на всіх не вистарчало... а для 17 - вистарчить з головою... ще й бангладешцям залишиться.. От тільки проблема для борова з хунтером.. вони це ЗМЕНШЕННЯ так і не побачать , бо подохнуть за 50 років до того як Україна дійде до 17 млн.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 303 раз.
- Подякували: 3047 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 тра, 2026 22:23
_hunter почитай последний опус Всё таки Симонян и Скабеева правы что йододефицит в одном городе приводит к распуханию головного мозга и превращению его в онкопридаток жonы
-
барабашов
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2026 22:36
pesikot написав:
-
flyman
-
-
- Подякував: 1646 раз.
- Подякували: 2885 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 26 тра, 2026 23:01
budivelnik написав: барабашов написав:Наверно соросятня в модерации за сокращение численности белого поголовья нэньки до 17млн(по авторитетноэлитному 5% мнению)
Дурним народився-дкрним помреш... Тобі яка різниця скільки проживає в Україні? От у Львові
тоді для чого воювати якщо однаково скільки лишиться?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2