stm написав:Ну то й нічого діда дражнити. Вам врагів мало? Хочеться в нападєніє погратись ? Під боком придністровя. І шуму й толку більше буде. Окрім того там українців повно, буде підтримка серед місцевого населення. Ну й молдаванів замазати можно
не переймайся, ригорич не зовсім тупий, він нюхом відчуває до чого все котиться якщо розсіяне тисячами скуповують нерухомість в РБ, то навіть такий рівень несвободи краще ніж те, як зараз на болотах а всі роки після 1999р москалі зверхньо дивились на бульбашів, бо там ЗП були на порядок нижче ніж на болотах(400-500 проти 2500-4000 в москві, там двірникам таджикам 1000-1500 платили), а сьогодні китайські авто у РБ вдвічі дешевше, ніж в москві
Лука дивиться у бік Західу а не Сходу, у РБ невеликі, але своє контракти з КНР. не такий він крейзі, щоб знов довіритися бункерному. А чому навіть МАДЯР лякає "картошку", тому що ЗСУ має сили і може продемонструвати.
Він все це знає на порядок краще за тебе про то і писалося - by default РБ не збирається нападати на Україну А тепер подумай навіщо зелені навмисно тролять РБ психановськими, завявами про напад що готуеться і взагалі демонстративно зневажають КНР + їх сателітів що вагаються ?
Україна відкинула "мирний план" Китаю 2023 року, оскільки він не передбачав виведення російських військ та відновлення територіальної цілісності в кордонах 1991 року. Офіційний Київ наголосив, що будь-які ініціативи мають спиратися на українську "формулу миру", яка вимагає повної деокупації.
Слово і Діло +2 Офіційна реакція та позиція України базувалися на кількох ключових аспектах: Відсутність конкретики щодо виведення військ: У документі Пекіна (який складався з 12 пунктів) не було вимоги виведення армії РФ з окупованих територій, що фактично легалізувало б загарбницьку війну. Підтримка Формули миру: Президент Володимир Зеленський підкреслив, що план більше нагадує набір загальних думок, аніж реальну резолюцію. Україна наполягала на власному баченні, яке включає виведення російських військ, покарання за воєнні злочини та гарантії безпеки. Неприпустимість зняття санкцій: В одному з пунктів Китай критикував санкції проти Росії, які Україна та її західні партнери вважають критично важливим інструментом тиску на агресора. Неучасть в обговоренні: Українське керівництво зазначало, що Пекін не консультувався з Києвом під час підготовки документа, що викликало сумніви в неупередженості пропозицій.
Слово і Діло +2
Світський скандал 2023 року У вересні 2023 року Подоляк опинився в епіцентрі міжнародного скандалу після того, як в одному з інтерв'ю емоційно висловився про нібито «слабкий інтелектуальний потенціал» Китаю та Індії. Він аргументував це тим, що ці країни не аналізують наслідки власних дій та не розуміють, що сучасна Росія руйнує світову систему безпеки, у якій вони самі зацікавлені. Офіційний Пекін тоді зажадав роз'яснень. Згодом Подоляк пояснив, що його слова висмикнули з контексту російські пропагандисти, а сам він мав на увазі виключно прорахунки стратегічного аналізу з боку цих держав, а не образи на адресу народів.
Столиця Литви буде вже на 5-й день війни у оточенні російських військ — The Times описує ймовірний сценарій російського вторгнення до країни Балтії. Згідно нього, війська путіна просуваються через схід Латвії, атакують із території Білорусі в напрямку Вільнюса та одночасно прориваються з Калінінградської області. За таких умов союзники по НАТО вагаються з відповіддю, а частина території Альянсу переходить під контроль РФ, яка погрожує застосуванням ядерної зброї для утримання захоплених позицій.
невже? Як на днях один "фермер=3год в день" писав що рф розвалиться а НАТО та ЄС потужні та рішучі "как_нікагда_раньше"))
ще є інший мій опонент - Бандерлог й ще дехто. але всі вони відштовхуються від брехні ЛАДа - що я пропагую війну до останнього. хоча я вже півтора роки обговорюю саме можливі умови перемир'я. жодного підтвердження, що я писав про війну до...
це вони так викручують мою (й не лише мою) позицію - що перемовини - це перемовини, а не погодження на умови Раші тут й зараз (тобто фактична капітуляція)... вони навіть сформулювати умови, на яких можна домовлятися, окрім того, що я вже перерахував - не можуть. тому єдиний аргумент, яким вони користуються - це особисті накиди на мене
Hotab написав:prodigy Відносно бульбафюрера найгірше (і найбільш ймовірне) що можуть почати з бульбастану пускати весь спектр БПЛА , включно з керованими , щоб бити артерії захід - схід.
й як вони захистять свої НПЗ у відповідь? тому вірогідність є, але нижче 50%...
Shaman Історія коцабів показує, що коли їм треба , вони русофобію придумують там де її нема. А як треба то створять з нічого підконтрольними структурами всередині чужої країни. Тут я з ЛАДом (про «не треба дьоргати ведмедя за яйця, щоб не дратувати») категорично не згоден
Shaman написав:тут так переймаються, що не дай Боже зачепимо бульбофюрера. а як путін бикує на Європу - почуємо оцінку?
За даними видання, кілька європейських чиновників з питань національної безпеки попередили, що Росія може спробувати перевірити згуртованість НАТО, завдавши удару по одній із країн Балтії, шведських та данських островах у Балтійському морі або території альянсу в Арктиці.
Побоювання у ЄС посилилися на тлі погроз Росії вдарити по «центрах прийняття рішень» у Латвії, яку Москва брехливо звинуватила у розміщенні українських операторів БпЛА.
скоріше б вже. Пора і прибалтам з поляками побути трохи "щитом та фортецею", а то найшли дурнів забезкоштовно, для вічної війни. А ми вийдемо з плакатами "До останньої естонської сосни" та "Ні капітуляції по руслу Вісли"
ми це хто? дехто хіба по підвалу з такими плакатами походить
а ти в черговий раз підтверджуєш, що бовдур. бо один з варіантів розвитку подій такий. країни Балтії вони все одно не окупують. але можуть спробувати обміняти їх на припинення допомоги Україні. оце вірогідно. хоча Закарпаття все одно не віддадуть - тому ти так радієш поширенню війни на інших? так, зверніть увагу на позицію цих псевдоагитаторів за мир - насправді вони за розширення війни, головне щоб їх дупи були в безпеці - оце головна ідея більшості ухилянтів...
Hotab написав:Shaman Історія коцабів показує, що коли їм треба , вони русофобію придумують там де її нема. А як треба то створять з нічого підконтрольними структурами всередині чужої країни. Тут я з ЛАДом (про «не треба дьоргати ведмедя за яйця, щоб не дратувати») категорично не згоден
смикати - не сама розумна ідея. але якщо оскаженілий ведмідь нападає на оточуючих, то залишається лише пристреліти його - а потім можна й посмикати або просто відрізати
Ладно Трамп вам не подобається, Макрон спілкуеться с Лукашенко а не Тихановською Зеленський знецінює посаду президента України офіційно ставлячи себе на один рівень з халамидникаи та хунхузами Я підтримував його коли они реджектнули за протоколом сусідство з вдовою Навльного але після того спустили здобуток міліон разів
Shaman написав:тому ти так радієш поширенню війни на інших?
коли кожен третій ТОП-чиновник ЄС (з квадратними від жаху очима) вже висловився в дусі "не дай бог щоб війна в Україні закінчилась раніше ніж 20ХХ, бо нам торба" то тільки ідіот може переживати про безпеку поляко-прибалтів
Shaman написав:зверніть увагу на позицію цих псевдоагитаторів за мир - насправді вони за розширення війни, головне щоб їх дупи були в безпеці - оце головна ідея більшості ухилянтів.
перефразую : зверніть увагу на позицію цих псевдопатріотів, насправді вони за продовження війни, бо тільки так їх дупи у Львові будуть у безпеці - головна ідея, жодних пауз / перемир'їв, щоб холопи з фронту (та з країни) не розбіглись