|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:04
ЛАД написав: Hotab написав:ЛАД вдохновляют" «трактористів» воевать вместо них
Конкретизуйте пліз прикладами
Вы сами у нас на форуме прикладів в упор не видите?
Не бачу. Зате бачу вже прямий камінгаут «мені пох ваша країна, я на 60% інтегрований в Європу , хоч здавайтесь там, хоч зникайте з мапи але мені треба виїзжати». Ви підтримуєте цю людину
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2610 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:06
ЛАД написав: Hotab написав:Тобто насправді ти поділив людей на 2 групи: 1. Чогось досягли, щось мають в цій країні. Тому вони і хочуть щоб вона була . ......
Так чому ж вони самі її не захищають? А обмежуються лозунгами і закликами до "трактористів"? Захищають зі зброєю в руках часто ті, хто нічого особливого не "мають в цій країні".
Тракторист який пішов як не маленька людина на захист, і не був бомжем, навіть у сільскій місцевості Херсона - це вигадка, а нічого не вміюча людина тракторист, нічого не має взагалі, яка одразу буде бабло в ЄС рубати - це прям воно, так ЛАД? )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:10
Hotab написав:ЛАД вдохновляют" «трактористів» воевать вместо них
Конкретизуйте пліз прикладами
перше що приходить в голову що коли Песікот з Будівельником постійно писали Успіху що його служба в ЗСУ це найвища благодать що впала йому на голову, типу "воюй і дякуй за проплачені сосиски інакше б в Львові бідував за 20тис"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:13
Hotab написав:хоч здавайтесь там, хоч зникайте
чому це, можна боротись, хоч і сто років, головне щоб це було виключно з власної волі.
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:16
ЛАД написав:Каким образом "Демографія - на стороні Заходу" не понял. Вроде, ситуация как раз обратная, с демографией на Западе швах.
Ніт. Всі країни, що пройшли другий демографічний перехід, мають трошки проблему з природнім відтворенням населення. Але на стороні Заходу - міграція. Те, на рахунок чого недалекі люди плачуть. ЛАД написав:Технічне домінування в военном деле пока за Западом. Но насколько вижу по сегодняшним войнам технічне домінування при каком-то минимальном уровне противника не всё решает. А вот роль ПВО крайне важна.
Насправді дуже цікаве питання. Ми тут 3 роки носимось з FPV дронами на китайських контролерах. І китайськими мавіками. Але недавно зявилися західні іграшки такого типу. І це техніка зовсім іншого класу. Тому мені здається, що технічне домінування таки вирішує дуже багато.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:26
Hotab написав: ЛАД написав: Hotab написав:---------------------------- ЛАД вдохновляют" «трактористів» воевать вместо них ---------------------------- Конкретизуйте пліз прикладами
Вы сами у нас на форуме прикладів в упор не видите?
Не бачу. Зате бачу вже прямий камінгаут «мені пох ваша країна, я на 60% інтегрований в Європу , хоч здавайтесь там, хоч зникайте з мапи але мені треба виїзжати». Ви підтримуєте цю людину
Я не підтримую цю людину, а просто признаю реальность. Из Украины за 30 лет уехали уже миллионы людей. И на эмигрантской ветке вы их не осуждаете и не требуете вернуться и защищать Украину с оружием в руках. И, насколько понял, вы сами рассматриваете для себя вариант эмиграции. Возможный вариант. У вас, правда, для этого лучшие позиции, чем у "трактористов". Этот человек честно высказывает свою позицию, без увиливаний и оправданий. "Патриоты" с лозунгами точно так же не собираются идти в армию, но придумывают причины, чтобы не идти: "мы больше нужны в тылу", " пойду, когда надо будет" и т.д. Вроде как сегодня ещё не надо. При том, что всё время и все пишут о нехватке людей в армии и об усталости тех, кто воюет уже год-2-3-4. Никто из этих "патриотов" не пошёл заменить Фриза, или Успиха, или бандерлога, или Александра.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:30
Letusrock написав: Hotab написав:хоч здавайтесь там, хоч зникайте
чому це, можна боротись, хоч і сто років, головне щоб це було виключно з власної волі.
А чи існує у світі тракторист який прям промінчиками світла харчувався, нічого не заробив. Неабьічньій такой тракторіст, ЛАД впевнений що існує. І це не алкаш без роботи, без водійських прав, а людина з категорією С, D, вантажніть авто від 3,5 тон і далі? Ні, точно стм все вигадує, а Летусрок таких мільйони знає, що прям бомжі але лише тому що не виїхали у ЄС... 😅 Розумієте Летусрок, у чому проблема: 1) маленька людина внє палітіки більш розповсюджений герой на теренах оркостану... 2) ютуб буде маркувати ролики самостійно відміткою "зроблено АІ"...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:34
Ой+ написав:Не знаю наскільки обґрунтовано, але в платіжках фігурує не 10 грн, а 17 грн кВт/год як ринкова вартість. Я також за адекватні тарифи, але з належним аудитом вартості.
Ринкова вартість, це те про що домовились продавець і покупець. Прийшов представник мінімаркету в обленергозбут і домовився за 15 грн. Так це ринок. Прийшов представник потужного підприємства і домовився по 12 грн. Так це ринок. А представник населення домовився по 5 грн. Так це також ринок. В чому проблема? Так проведіть аудит вартості. Зробіть це самі. Моя думка така, що бізнес стимулює дотації населенню, бо це дешевше ніж підвищення зарплат до тих самих "адекватних" значень. Але це моя особиста думка.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:49
sashaqbl написав: ЛАД написав:Каким образом "Демографія - на стороні Заходу" не понял. Вроде, ситуация как раз обратная, с демографией на Западе швах.
Ніт. Всі країни, що пройшли другий демографічний перехід, мають трошки проблему з природнім відтворенням населення. Але на стороні Заходу - міграція. Те, на рахунок чого недалекі люди плачуть.
Миграция это уже компенсация проблем с демографией. Да, проблемы с рождаемостью сегодня в Китае больше, чем, например, в Германии. Но и население раз в 17 больше. Пока есть запасы. Германию уже не спасает даже миграция - население начало уменьшаться. Кстати, поэтому я не думаю, что они будут сильно стараться вернуть наших беженцев, особенно, молодёжь в Украину. Хотя поговорить об этом могут. Хотя бы для того, чтобы стимулировать их работать. ЛАД написав:Технічне домінування в военном деле пока за Западом. Но насколько вижу по сегодняшним войнам технічне домінування при каком-то минимальном уровне противника не всё решает. А вот роль ПВО крайне важна.
Насправді дуже цікаве питання. Ми тут 3 роки носимось з FPV дронами на китайських контролерах. І китайськими мавіками. Але недавно зявилися західні іграшки такого типу. І це техніка зовсім іншого класу. Тому мені здається, що технічне домінування таки вирішує дуже багато.
Так я, вроде, и не говорил, что технічне домінування не нужно и ни на что не влияет. Не знаю, насколько эффективнее будут/являются эти западные игрушки. Допускаю, что заметно. Но тут вопрос - насколько они дороже и нельзя ли компенсировать худшее качество наших "FPV дронів на китайських контролерах" бОльшими количествами. Как, например, сотни/тысячи относительно дешёвых дронов компенсируют отсутствие/нехватку явно более совершенных и дорогих ркет.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 28 тра, 2026 16:51
stm написав:Летусрок таких мільйони знає, що прям бомжі але лише тому що не виїхали у ЄС.
не вигадуйте і не пишіть маячню. Хто ви така щоб замість людей обирати їхати їм кудись чи ні? Раз такі впевнені що всі обламаються, то випустіть народ. Народ зазнає невдачі і з ганьбою повернеться. А ви будете з воєнкомом чекати на кордоні і кожному казати "я ж говорила". Суцільний профіт. Нетреба тримати людей в заручниках для "їх блага". Оберігаєте непутьових від Європи, як в ссср товариші комуністи?
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
|