Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:31

Letusrock написав:
  Hotab написав:ЛАД
вдохновляют" «трактористів» воевать вместо них

Конкретизуйте пліз прикладами
перше що приходить в голову що коли Песікот з Будівельником постійно писали Успіху що його служба в ЗСУ це найвища благодать що впала йому на голову, типу "воюй і дякуй за проплачені сосиски інакше б в Львові бідував за 20тис"
Давай може твою брехню уточнимо?
1 Будівельник писав що 100 000 які отримує успіх подаючи снаряди - це найвищий його заробіток за все життя до цього і швидше за все і після армії
2 Все що писав Будівельник - Успіх/Долярчик підтвердив, так і не влаштувавшись (не знайшов ши ) жодну роботу яка б дала йому хоча б в ТРИ рази менше ніж він отримував в ЗСУ...
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3047 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:Раз такі впевнені що всі обламаються, то випустіть народ. Народ зазнає невдачі і з ганьбою повернеться.
Так народ був випущений задовго до 2022 року, з 11 червня 2017 року запрацював Безвіз..... і чомусь весь народ не виїхав, і навіть частина виїхавшого народу-повернулась...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:36

ІЩСХ ... всі ті, хто голосніше агітує за виїхати з України, самі нікуди не виїзжають ... одні пусті балачки роками ...

Це мені нагадує всіх моїх котів, які в мене були ... сидить кіт біля дверей, голосно нявкає, щоб відкрили двері ... відкриваю двері - перестає нявкати, нікуди не виходить та повертається назад в кімнату ))
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:38

budivelnik написав:
  Letusrock написав:
  Hotab написав:ЛАД
---=== ===---
вдохновляют" «трактористів» воевать вместо них
---=== ===---
Конкретизуйте пліз прикладами
перше що приходить в голову що коли Песікот з Будівельником постійно писали Успіху що його служба в ЗСУ це найвища благодать що впала йому на голову, типу "воюй і дякуй за проплачені сосиски інакше б в Львові бідував за 20тис"
Давай може твою брехню уточнимо?
1 Будівельник писав що 100 000 які отримує успіх подаючи снаряди - це найвищий його заробіток за все життя до цього і швидше за все і після армії
2 Все що писав Будівельник - Успіх/Долярчик підтвердив, так і не влаштувавшись (не знайшов ши ) жодну роботу яка б дала йому хоча б в ТРИ рази менше ніж він отримував в ЗСУ...

Я писав теж саме ...
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:39

stm написав:
  ЛАД написав:У вас только 2 градации - бомж и "крутой"?
Обычный работник со средней украинской зарплатой (или даже немного, раза в 1,5 выше) к какой категории относится, по-вашему? И на многое он может заработать в Украине, особенно, если у него есть семья и дети? Квартиру без помощи родителей/родственников купить в состоянии? Новую машину, а не б/у 20-летней давности?
Самый дешёвый ТВ Самсунг с диагональю 65 дюймов за 40 тыс. купить, в принципе, может, хотя уже напряжно. А за 100 тыс. разве что посмотрит.
У меня иногда впечатление, что вы уже давно в основном живёте не в Украине.

У мене теж до вас питання, ваша молодість вже тойво, але це не означає що в Україні тракторист то людина з середньою зп 26тис до оподаткування. Ми ж аграрна держава, за трактористів які в змозі руками і мізками тримати сучасний трактор борються. Ці трактористи навіть отримують бронь від мобілізації. Тому стенанія Летусрока вам як пенсіонеру ближче. Але повірте все не так. І чим більше людей які молодці і на 2 середні працюють на 2х фірмах тим краще. Про Чехію дивилася я успішного успіха який 9 років жив у квартирі з 9 такими ж. У нього гарне авто, як і має бути у хлопчиків машинка. Але він купив квартиру у Карлових Варах, тому що 900€ за квартиру у Празі в аренду дорого. Але це не все, квартира коштує 75тис.€ його кредит складає 10000крон/місяць, впевнена це лише іпотеки. Там ще обовязково страховка людини і квартири. Така сама в аренді там коштує 8000крон/місяць. І тепер він катає на гарній машині 2 години на роботу на околиці Праги і взад. Його дитина вчиться не у школі Праги, а у школі КарловихВар, мертве місце у не сезон. Відповідна кваліфікація шкільного вчителя дитини. Це плять успіх по Летусроку, але хто непогано у цифрах розуміє, то він неадекват...

Вы точно давно живёте не в Украине.
И даже не поняли, что "тракторист" в здешних разговорах чисто условное понятие. Сколько сегодня зарабатывает именно тракторист, не знаю.
Но точно могу сказать, что наличие брони и высокая зарплата очень малосвязанные понятия. Очень часто бывает, что наличие брони обусловливает низкую зарплату.
Ваш пример о Чехии просто ни о чём. Человек сам выбирает, где ему жить и на какой машине ездить. Намного ли ниже квалификация учителя в Карловых Варах, чем в каких нибудь Броварах, тоже не знаю. В Украине тоже не все живут в Киеве, ещё меньше людей, у которых достаточно денег на хорошую частную школу, и далеко не все наши учителя даже в крупных городах Песталоцци. А уж в селе или рядовом райцентре точно не лучше, чем в Карловых Варах.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:50

ЛАД написав:Вы точно давно живёте не в Украине.
И даже не поняли, что "тракторист" в здешних разговорах чисто условное
Так дуже умовне
В мене є два шофера, +/- одного віку, один їздить на ХОРОШІЙ машині і заробляє 35000+, другий їздить на дешевій машині-заробляє 20000...
Питання на засипку
Хто винуватий в тому що в них такі різні доходи від роботи?

Відповідь очевидна
а - в них різної якості інструменти на яких вони працюють
б - внаслідок того що якість інструментів різна - різна продуктивність праці, а від продуктивності праці танцює й розмір заробітку.

Тобто виходить
що я СВІДОМО обмежив одного на користь іншого?
Міг би дати 50/50% користування хорошою/поганою машиною
А я чомусь надав перевагу одному, свідомо розуміючи що інший втратить....

То як - спробуйте пояснити чому я так зробив і після пояснення я надам свою аргументацію.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:53

budivelnik написав:
  fox767676 написав:
  sashaqbl написав:Проблема Римської імперії була в тому, що їхня економічна модель себе вичерпала. Все інше - наслідки.

Економічна модель Європи - парасолька безпеки від США + дешеві енергоносії від рф + дешевий ширпотреб від КНР в обмін на інвестиції та ноухау + сировина та капітали від періферійних в обмін на міфи про демократію теж себе вичерпує
1 Парасольку безпеки від США , яку американці хотіли зробити ЗАДОРОГОЮ для Європи -Європа вже перекрила тим що замінила віртуальні гарантії від США на реальний барьєр між ЄС і педерацією, при чому зробила це в 10 разів дешевше для себе ніж хотіло отримати США за віртуальні гарантії...
"Реальний барьєр" это Украина?
И мы должны этому радоваться?
Hotab это вам о взглядах "патриотов".

2 Так звані дешеві вуглеводні ЄС замінює на безкоштовну СЕС/ВЕС...
Смеяться можно? :lol:
і саме це приведе до того що через 5 років тіж самі США будуть шукати когоб з арабів загнути щоб мати можливість хоч по якійсь ціні збувати свої енергоносії.
Поживём - увидим.
Я, может, и не увижу. Остальные запишите себе эти слова где-нибудь на видном месте и через 5 лет посмотрите.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:53

До речі
А чому не видно всьопропалістів ?
Нам дали гроші
Обіцяли що їх повернення буде за рахунок репарації від педерації якщо ми самі собі в ногу не вистрелим
Вже навіть 16 Гріпенів на халяву до кінця року, а 20 за ці гроші домовились отримати до 2030....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:54

ЛАД написав:Вы точно давно живёте не в Украине.
И даже не поняли, что "тракторист" в здешних разговорах чисто условное понятие. Сколько сегодня зарабатывает именно тракторист, не знаю.
Но точно могу сказать, что наличие брони и высокая зарплата очень малосвязанные понятия. Очень часто бывает, что наличие брони обусловливает низкую зарплату.
Ваш пример о Чехии просто ни о чём. Человек сам выбирает, где ему жить и на какой машине ездить. Намного ли ниже квалификация учителя в Карловых Варах, чем в каких нибудь Броварах, тоже не знаю. В Украине тоже не все живут в Киеве, ещё меньше людей, у которых достаточно денег на хорошую частную школу, и далеко не все наши учителя даже в крупных городах Песталоцци. А уж в селе или рядовом райцентре точно не лучше, чем в Карловых Варах.

Чісто условноє, то понятно ) але коли прошу приклад не условний починаються танці з бубном. Так питання: за кого ж так переживають Летусрок і шанувальник сво(неназвана особа) яка буде особливо страждати і ви ) коли навіть на гілці сусідній 35 річний чоловік при зп у 23600грн витрачає 50-70тис.грн на сім'ю, у кредит залазить щоб дитина все життя віддавала не інакше )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 17:55

ЛАД написав:"Реальний барьєр" это Украина?
И мы должны этому радоваться?
Так
До цього ми були сам на сам з педерацією і тутешній совок розповідав що нам обовязково потрібно здаватись бо в нас ні фінансових ні технологічних ні демографічних ресурсів...
А тут виявилось що фінансових хоч пятою точкою жуй... і наше виживання це запорука спокою в ЄС...
Що тут поганого?
  ЛАД написав:Смеяться можно?
Можна
Тільки памятай дві речі
а - сміх без причини - признак дурачини
б - якщо СЕС має проблеми взимку , то ВЕС проблем взимку немає, та сама ХОРВАТІЯ має проблему куди взимку діти НАДЛИШКИ генерації ( бо влітку до них приїзжають туристи в кількості 2*населення) а от взимку нікого нема, і вони не знають куди цю енергію діти

І останнє
Те що добре для Континетальної Європи ( Португалії. Італії, Франції, Іспанії, Греції , Туреччини і так далі) трошки не підходить для Норвегії. Фінляндії, Швеції, Данії... але от незадача в Норвегії тих вуглеводнів -хоч дупою їж , і якщо влітку їх використання будуть економити (СЕС) то взимку те що зекономили на континенті-можна буде перекинути на північ
budivelnik

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість