|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 01 чер, 2026 19:43
_hunter написав: Hotab написав:Які потрібні пруфи, якщо при солідарній П. системі він розказує що батьки самі собі навиплачувати на майбутню пенсію?
Это называется "что недопонял, то доврал"... Объясняю: то, что у меня есть какие-то обязанности перед кем-то - никоим образом не снимает с державы обязанности перед этими же людьми.
Ну так и у тебя были обязанности по Шляху вернутся в Украину ... но ты не вернулся ) Зато, как пафосно заламываешь руки, что твоих родителей должно содержать государство И репетуешь - где моя пенсия ? )) Или ты по справочке умственно неполноценных выехал за границу ? )
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 01 чер, 2026 19:48, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 01 чер, 2026 19:44
flyman написав: vt313 написав:В 2022 р в ЄС дозволили експорт української сх продукції без мит і квот. І всі, в сенсі в Україні, побачили неефективність невеликих фермерських господарств. Вони не витримують конкуренцію, навіть при досить великих дотаціях. Хоча для українських фермерів це не стало чимсь неочікуваним. Те що 100 га. це дуже мало вони і так знали.
ЄС має власну політику, орієнтовану на 1. збереження сіл і містечок 2. збереження робочих місць 3. збереження екосистем 4. збереження національної ідентичності і т.п. і т.д. Ім не потрабна така "ефективність латифундій" як в ЛатАмериці. там не громадянину ЄС навіть маленький клаптик землі під будинком купити ціла проблема (в Польщі тільки через досвіл МВС, і то не в прикордонній зоні), а сільгосп угіддя чи ліс - це фантастика. Купівля с/г угідь можна громадянам в певних лімітах і то з метою ведення малого фермерського господартсва. І скільки ще би клястерів не закрили, "латифундії" одна з причин, чому не приймуть в ЄС, скільки би тут патужно тисяча ЛОМів не верещали про неефективність дрібного фермерства і не "лягали кістьми на ЗМІ" в захист "вільного ринку землі" та задля "аграрної супердержави"
Це доки є зайві гроші.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2026 19:50
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:Ты ж там недавно хвалился, что "накопительную пенсию" придумал - первый в Мире? - ну так это к тебе вопрос - "так що там з пенсією"?
Я ж не питаю тебе про накопичувальну я тебе питаю про Державну, яку отримують всі після 65 років(навіть якщо в них стажу НУЛЬ)
Так я ж тебе про нее и толкую - особенно якщо в них стажу дофига 
так чекаємо відповідь - з чиїх відрахувань має сплачуватися ця пенсія?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 834 раз.
- Подякували: 1778 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 01 чер, 2026 19:54
Hotab написав:Які потрібні пруфи, якщо при солідарній П. системі він розказує що батьки самі собі навиплачувати на майбутню пенсію?
ні, це він батькам розповідає, що вони мають самі-самі - в нього інші справи 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 01 чер, 2026 19:54
Shaman написав: _hunter написав:Так я ж тебе про нее и толкую - особенно якщо в них стажу дофига 
Я ж там объяснял уже чуть раньше? - ПФУ деньги взял? - взял. - отдать должен? - должен. как бы - все. Точка.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 01 чер, 2026 19:57
_hunter написав:Я ж там объяснял уже чуть раньше? - ПФУ деньги взял? - взял. - отдать должен? - должен. как бы - все. Точка.
Тебе твоя справочка умственно отсталого не позволяет понять, что у нас солидарная пенсионная система )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 01 чер, 2026 19:59
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Так я ж тебе про нее и толкую - особенно якщо в них стажу дофига 
Я ж там объяснял уже чуть раньше? - ПФУ деньги взял? - взял. - отдать должен? - должен. как бы - все. Точка.
ні, не винен. ті гроші, що ПФУ отримав колись від хунтера, були тоді ж витрачені на пенсію ЛАДу. а пенсія твоїм батькам буде сплачуватися з моїх відрахувань, Будівельника, Хотаба та всіх інших, хто працює в Україні та сплачує тут податки. й ЛАДу ще треба пенсію платити. а від бігунців навіть переказів немає, як статистика показує...
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 01 чер, 2026 20:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 01 чер, 2026 20:02
pesikot написав: _hunter написав: Hotab написав:Які потрібні пруфи, якщо при солідарній П. системі він розказує що батьки самі собі навиплачувати на майбутню пенсію?
Это называется "что недопонял, то доврал"... Объясняю: то, что у меня есть какие-то обязанности перед кем-то - никоим образом не снимает с державы обязанности перед этими же людьми.
Ну так и у тебя были обязанности по Шляху вернутся в Украину ... но ты не вернулся ) Зато, как пафосно заламываешь руки, что твоих родителей должно содержать государство И репетуешь - где моя пенсия ? )) Или ты по справочке умственно неполноценных выехал за границу ? )
там диплом з відзнакою "хитродупий". цікаво лише він ще смокче державну цицьку - бо терміни вийшли. й тепер доводиться смоктати дещо інше які батьки - нехай держава про них піклується. в них ще квартира є? чи хунтер й її встиг продати - бо за кордоном життя дороге...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 01 чер, 2026 20:04
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:так чекаємо відповідь - з чиїх відрахувань має сплачуватися ця пенсія?..
та сплачує тут податки
Ну да - я так и написал: ПФУ обязанно платить пенсию своим плательщикам. Спасибо, Кэп! 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 01 чер, 2026 20:05
prodigy написав: маю чутливу інформацію, яку не варто не те що на форумі, навіть по телефону казати чутлива інформація то шо? і кому не варто?  щоб ви далі могли чесати які незамінимі волонтьори і що на вас військо тримається? Доречі, шо там депутати наголосували сьогодні? Які результати по охєрєнним виплатам і чітким термінам? Опять 0? Зеро?  чи це тож чутлива інформація що добра частина армії бомжує і побірається? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2