Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:17

budivelnik написав:
  vt313 написав:
  budivelnik написав: якщо просто вигнавши з країни 5 млн

Не виросте. Щоб не зменшився. :D

То в чому мій програш?

Рискну предположить - перестали бы действовать отмазки "я тут сам-один - весь экономический фронт держу" - пришлось бы самому в окоп лезть.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:сколько народу согласилось бы? 🤔
тобі яка різниця?
ти вже задекларував що ти перекотиполе і допомагати навіть своїм батькам не збираєшся..
То яким боком ти до інших українців?
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3054 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:пришлось бы самому в окоп лезть.
Так якщо я перестану тримати економічний фронт - то в окоп полізеш вже ти , бо москалів зараз Україна тримає.
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3054 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:20

flyman написав:
  _hunter написав:А такая потужная зрада намечалась :lol:
Чоловіки мобілізаційного віку, які вже перебувають під тимчасовим захистом ЄС, НЕ втратять цей статус, — Єврокомісія

Розглядається запровадження додаткових обмежень тільки для НОВИХ заявників.
https://www.radiosvoboda.org/a/news-es- ... 70979.html

фарш назад не крутицця

І на облік повторно не поставили? :wink:
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2615 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:21

budivelnik написав:
Так якщо я перестану тримати економічний фронт - то в окоп полізеш вже ти , бо москалів зараз Україна тримає.

З молодим штурмовиком вони штурмонуть Ла-Манш , на прорив попереду кацапів
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2615 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:24

budivelnik написав:
  _hunter написав:сколько народу согласилось бы? 🤔
тобі яка різниця?

Прямая: идеально измеримый показатель уровня бреда одного местного теоретика.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:27

budivelnik написав:
зараз Україна тримає.

Да-да: "Броня крепка, и танки наши быстры".
Вот только если местное радио выключть - и какие-нить BBC/DW посмотреть - эти "речевки" в эфире не встречаются :oops:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:32

_hunter написав:Именно потому: брали-то не просто так. Брали под конкретно обещание - платить в будущем.
Как там ихняя внутренняя кухня работает - просто золото/валюту покупают, вкладываются в американские S&P 500 или еще что придумали - пэрэсичного особо не интересует.

А я всегда говорил, что нынешняя система пенсий - это никакая не пенсия, это просто один из видов налога. Налог берут с работающих, и ещё по чуть-чуть щипают с потребителей (автомобили, недвижимость, мобильная связь), не спрашивая их согласия, не давая возможности распоряжаться средствами, и без каких-либо обязательств со своей стороны. Налог в чистом виде, а никакой не фонд. Единственное, что дают взамен -- обещание (не обязательство, не гарантия, а именно обещание) выплачивать какую-то неопределенную пенсию в будущем.

Поэтому с внутренней кухней всё понятно - никто там ничего не покупает и не вкладывается, а лишь распределяет отнятое, не забывая отстегнуть себе чуток. Вполне могут в будущем решить, что затея того не стоит, и теперь каждый сам за себя, а что там кому обещали все вопросы к предыдущей власти.
M-Audio

Подякував: 662 раз.
Подякували: 571 раз.

Профіль

1
3
1
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:40

M-Audio написав:
  _hunter написав:Именно потому: брали-то не просто так. Брали под конкретно обещание - платить в будущем.
Как там ихняя внутренняя кухня работает - просто золото/валюту покупают, вкладываются в американские S&P 500 или еще что придумали - пэрэсичного особо не интересует.

А я всегда говорил, что нынешняя система пенсий - это никакая не пенсия, это просто один из видов налога. Налог берут с работающих, и ещё по чуть-чуть щипают с потребителей (автомобили, недвижимость, мобильная связь), не спрашивая их согласия, не давая возможности распоряжаться средствами, и без каких-либо обязательств со своей стороны. Налог в чистом виде, а никакой не фонд. Единственное, что дают взамен -- обещание (не обязательство, не гарантия, а именно обещание) выплачивать какую-то неопределенную пенсию в будущем.

Поэтому с внутренней кухней всё понятно - никто там ничего не покупает и не вкладывается, а лишь распределяет отнятое, не забывая отстегнуть себе чуток. Вполне могут в будущем решить, что затея того не стоит, и теперь каждый сам за себя, а что там кому обещали все вопросы к предыдущей власти.

Так вот это "обещание" - это и есть "общественный (двусторонний) контракт": нарид платит какие-то деньги сейчас - что бы получать какие-то деньги потом.
Каким образом некоторые уникумы в этот контракт пытаются детей/внуков/кумовей/зятьев впрячь - загадка :shock:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 16:45

budivelnik написав:
Ще раз
Якщо я виготовив на 100 одиниць і 40 одиниць в мене забрали через податки , і є хантер який не виготовили нічого для обміну зі мною , бо всю бульбу яку він виростив він обміняв на самогон який пропив разом з виробником самогону, а виробником самогону є його тао на пенсії.......

То в чому мій програш?
хантера з татом - відправити в кращі країни (тим більше він цього САМ хоче і йому не подобається уоли йому постійно нагадують що тато повинен пенсію отримувати від нього а не від мене)

Навіть якщо я стану виготовляти на 10 одиниць менше і при цьому в мене заберуть не 40 а 20 одиниць -я при ПАДІННІ ВВП на 10% , буду жити на 15% крпаще.

Це не так. Ти нічого не виготовляєш.
Ти надаєш послуги торгівлі.
Хантеру дали гроші, він прийшов до тебе в магазин і щось купив.
Немає хантера, - немає покупця.

Потім починається мультиплікативний ефект. Твій магазин зачиняється і ви всі стаєте хантерами. Тут немає лінійного обчислення.

З приводу "я виготовив на 100 одиниць і 40 одиниць в мене забрали через податки" це або незнання або свідома маніпуляція (я так і не зрозумів).
Спробуй назвати не видумані а реальні числа.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Shaman, vt313 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми