Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:02

pesikot написав:

Це ж взаємовиключні позиції

чому це взаємовиключні? :lol: короч піднімати не на часі? І терміни не на часі? Народ бідкається а влада розводить руками? :lol:
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:07

Banderlog написав:
  pesikot написав:

чому це взаємовиключні? :lol: короч піднімати не на часі? І терміни не на часі? Народ бідкається а влада розводить руками? :lol:

Ну зрозуміло, як будуть гроші, то ти до підполковника будеш служити, бідако ти наше )
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:09

1:3.4

prodigy написав:
Согласно официальным данным (исследование «Россия и СССР в войнах XX века`» под редакцией генерал-полковника Г. Ф. Кривошеева), в ходе Великой Отечественной и Второй мировой войн Красная Армия потеряла 96 500 танков и самоходно-артиллерийских установок (САУ).Важно учитывать, что эта цифра представляет собой суммарные (валовые) безвозвратные потери за период с 22 июня 1941 года по 9 мая 1945 года:

По данным немецких архивов (ОКВ): Военный историк Буркхарт Мюллер-Гиллебранд в своем фундаментальном труде «Сухопутная армия Германии» приводит цифры, согласно которым сухопутные войска вермахта только на Восточном фронте с июня 1941 по апрель 1945 года потеряли безвозвратно 28 350 танков и штурмовых орудий.

1:3.4 і програла війну на виснаження
https://www.youtube.com/watch?v=ftnA53Wb8LM
flyman

Подякував: 1646 раз.
Подякували: 2886 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:13

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  pesikot написав:

Ну зрозуміло, як будуть гроші, то ти до підполковника будеш служити, бідако ти наше )

Хто тобі сказав що я бідака? )
і на шо ти намєкаєш? Що на фінансовім форумі в капіталістичній державі грошей хотять? Странно да?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:13

Shaman написав:
  vt313 написав:
  Shaman написав:це ж не про тіньову економіку...

Це основний елемент тіньової економіки.
https://opendatabot.ua/c/98?type=employees

З 20 млн. домогосподарств офіційних аж 57 (не розумію навіщо це їм, але факт). Всі інші в тіні.
Їх враховують якимось боком. Але в методиках тіньового сектору це основа.

тіньова економіка - це коли різні підприємства не обліковують те, що вони виробляють. й потім виплачують неофіційну зп.

тіньова економіка - незареєстрована в установленому порядку
економічна діяльність суб'єкта господарювання .....
https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0123665-09#Text

КВЕД
98.10
Цей клас включає діяльність домашніх господарств із виробництва товарів для власного споживання (життєзабезпечення). Ця діяльність включає полювання, збирання плодів, ведення господарства, забезпечення житлом і виробництво одягу й інших товарів домашнім господарством для власних потреб.

98.20
Цей клас включає недиференційовану діяльність домашніх господарств із надання послуг для власного споживання. Ці послуги включають приготування їжі, навчання, догляд за членами родини приватного домашнього господарства та інші послуги, які надає домашнє господарство для власних потреб.

https://kved.ukrstat.gov.ua/KVED2010/SECT/KVED10_T.html

якщо цікаво.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:20

prodigy написав:
  ЛАД написав:Ещё одно приятное сообщение:
Так, ну пока вроде примерно по этому списку и идет открытие новых/реанимирование старых военных училищ.
.......
Но у меня вопрос. Сегодня во все военные училища имеется **** недобор. Вместо звездочек можете вставить любое подходящее слово. Это недобор в уже имеющиеся военные училище. Со сниженным баллом для поступления и прочими "послаблениями".
Кто пойдёт во вновь открывающиеся училища, я ума не приложу.
Тем более танковое. Наверное это какой-то хитрый план.

про танки, Т-34 , кажуть що до 1944р мав багато недоліків (танкисти називали його братською могилою)
Розроблений конструкторським бюро танкового відділу Харківського заводу № 183 під керівництвом М. І. Кошкіна.

Деды за кого воевали(и на какой технике)?
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 391 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:24

Banderlog написав:
  pesikot написав:Ну зрозуміло, як будуть гроші, то ти до підполковника будеш служити, бідако ти наше )

Хто тобі сказав що я бідака? )
і на шо ти намєкаєш? Що на фінансовім форумі в капіталістичній державі грошей хотять? Странно да?

Я навіть не натякаю, а кажу прямо - ти хочеш грошей, але робиш вигляд, що ти "нє такая", ти "чекаєш трамвая", тобто демобілізації.

Хоча сам чудово розумієш, що піти на пенсію підполковником значно краще, ніж майором )
Бо для полковника потрібна академія ... хоча, щось мені підказує, що про академію ти теж вже замислився ... чи не так ? )
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 19:33

2-3 клястєра

_hunter написав:И немножечко позитива: шкура уже вот-вот почти на подходе...
Об этом сообщил 1 июня на брифинге в Брюсселе представитель Еврокомиссии Балаш Уйвари. «Что касается кредитного соглашения, то украинской стороне еще предстоит завершить ряд технических и процедурных этапов. После этого Еврокомиссия примет решение, выполнены ли требования ЕК. Идея была в том, чтобы перевести Украине €9,1 млрд в течение июня. Из этих денег €5,9 млрд пойдут на военные нужды, в первую очередь на беспилотники, и еще €3,2 млрд — на бюджетные нужды»,— сообщил представитель ЕК, дав понять, что в Брюсселе пока не имеют четкого представления о сроках завершения необходимых согласований с Киевом. «Нам предстоит проверить, имеются ли условия для выделения первого транша в рамках программы макрофинансовой помощи Украине»,— добавил он.

2-3 клястєра
flyman

Подякував: 1646 раз.
Подякували: 2886 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 20:04

vt313 написав:
  budivelnik написав:
Ще раз
Якщо я виготовив на 100 одиниць і 40 одиниць в мене забрали через податки , і є хантер який не виготовили нічого для обміну зі мною , бо всю бульбу яку він виростив він обміняв на самогон який пропив разом з виробником самогону, а виробником самогону є його тао на пенсії.......

То в чому мій програш?
хантера з татом - відправити в кращі країни (тим більше він цього САМ хоче і йому не подобається уоли йому постійно нагадують що тато повинен пенсію отримувати від нього а не від мене)

Навіть якщо я стану виготовляти на 10 одиниць менше і при цьому в мене заберуть не 40 а 20 одиниць -я при ПАДІННІ ВВП на 10% , буду жити на 15% крпаще.

Це не так. Ти нічого не виготовляєш.
Ти надаєш послуги торгівлі.
Хантеру дали гроші, він прийшов до тебе в магазин і щось купив.
Немає хантера, - немає покупця.

Потім починається мультиплікативний ефект. Твій магазин зачиняється і ви всі стаєте хантерами. Тут немає лінійного обчислення.

З приводу "я виготовив на 100 одиниць і 40 одиниць в мене забрали через податки" це або незнання або свідома маніпуляція (я так і не зрозумів).
Спробуй назвати не видумані а реальні числа.
1 Є така штука - ДОДАНА ВАРТІСТЬ
Я СТВОРЮЮ -ДОДАНУ ВАРТІСТЬ , з чого вона складається з товару чи послуг чи обробки товару в інший товар - не важливо , бо ВРАХОВУЄТЬСЯ у ВВП ця категорія в гривнях
2 Тепер забираємо словосполучення ДОДАНА ВАРТІСТЬ і залишаємо - слово гривні.
Тепер я СТВОРИВ на 100 грн з яких в мене забрали 40 грн....
3 Так є дятли які живуть в своє задоволення і продавши СВОЮ додану вартість - купують чужу додану вартість без сплати податків (наприклад якщо длоб який навіть батькам не хоче допоогти купить в мене насіння - то там він зможе хоч заявити що оплатив ПДВ , а якщо купить на базарі в тітки - то він взагалі нічого нікому не віддав, просто те що сам зробив самостійно і ні з ким не ділячись перетворив у власне лайно.
4 Про мультиплікаційний ефект.
Для того щоб пенсіонер купив на 40 , треба щоб
а - я створив на 100
б - я віддав у вигляді податків 40 , які передадуть пенсіонеру
в - ми оба зможемо купити на 100
Цикл замкнувся.
Де тут хантер, який все що створив перетворив в своє лайно , де зменшення моїх оборотів?
ті хто самі зїдають все що створили це замкнута система, де мені від них нічого не перепадає.
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3054 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 20:08

Сибарит написав:
  Shaman написав:й ввп, який вони створюють в статистиці не фіксується - а потім розповідають, який низький в нас ввп

Никого не оправдываю, но существуют методы оценки размера теневой экономики, и этот размер учитывается в ВВП.
У ВВП зараховується тільки те з чого сплатились податки
Тобто навіть СІРИЙ оборот не враховується
Саме тому в педерації де мясо імпортне і заходить через митницю по статистиці споживання мяса вище ніж в нас..
Бо хто порахує свиней/курей/качок мясо яких ми зїдаємо приїзжаючи до батьків, або куплене на базарі у фопа наа єдиному......
Воно ніде не створене і тому ніде не проходить
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3054 раз.

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Сибарит, Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
2 19081
Переглянути останнє повідомлення
Чет 14 тра, 2026 05:16
shapo
0 17403
Переглянути останнє повідомлення
Пон 30 бер, 2026 21:42
buratinyo