ЛАД написав:Я, когда говорил о "больше 50%", имел ввиду более общие вопросы, касающиеся управления экономикой.
Так і я мав більш загальні претензії, але Будівельник почав питати про особисте. ИМХО тільки при Ющенку 2007-08 р. влада хоч трохи виконувала свої соціальні функції, але категорично недостатньо, якщо порівнювати із владою тієї ж Польщі. Я чудово розумію, що наш сусід суттєво ускладнював життя нашій владі, але ИМХО внутрішня корупція і неефективність шкодила ще більше
Ой+ написав:Гранти є різні, мій приятель полюбляв взагалі без зобов'язань.
Ніколи в житті не приймав участі в грантах без зобов'язань. Мінімум мала бути якась поїздка з виступами
Дюрі-бачі написав:влада хоч трохи виконувала свої соціальні функції, але категорично недостатньо,
Як ВЛАДА може виконати свої соціальні обовязки коли дюра-бачі спить і бачить як а - не сплатити мито при ввезенні айфонів б - не нести відповідальності за продаж без фіскалізації..
Тобто Для того щоб влада дала батькам Дюра-бачі пенсію... ця сама влада повинна десь її взяти.. а де вона їх може взяти крім податків?
ПС фантазії що світ живе на грантах - я не розглядаю Це тут шахраї живуть за грант помножений на пять дармоїдів...
vt313 написав:Це виглядає так. Люди пишуть правильний запит, отримують грант. Виконують всі формальності. Але наукою при цьому не займаються.
Ви не праві. Результат отримується, але не видається весь за 1 грант, а ділиться на 3-5...
Не спорю, може так і є.
Я про допис ------ А мені подобається в цій галузі: заробляти достатньо для мене при мінімальних зусиллях. ---------
Гранти видаються щоб підтримати людей які важко працюють при низькому доході
Те гранты, что я знаю, для такого не выдавались. Не для того, чтобы просто поднять людям зарплату. Выдавались либо для того, чтобы выполнить работу, которая без гранта просто не будет сделана, либо для того, чтобы у людей просто была работа (но работа должна была быть сделана!). Правда, речь о научных грантах. Как с другими, не знаю. И не знаю грантодателей, которые давали деньги просто так, на поддержек штанов и не требовали выполнения работы.
Shaman написав:руські не хочуть зараз домовлятися.
А чому вони, поки вважають, що перемагають, мають хотіти змінювати свої умови?
ключове, що вважають - об'єктивно ситуація для Раші погіршується з кожним днем... так вони не визнають, а ті хто це розуміють, наче й тримають свою думку при собі - але вже пішов суспільний розголос.
ЛАД написав:Я тоже. Но других вариантов не существует? Только либо война, либо капитуляция?
Офіційна позиція росії, - денацифікація (знищення нації), демілітаризація (знищення армії) України. Вони готові вести переговори виключно на цю тему. Більше нічого.
Я не знаю, что конкретно имеет ввиду Путин под денацификацией. В Стамбуле об этом не было ни слова. Во всяком случае. в опубликованных документах. В Германии проводилась серьёзная денацификация. После поражения (разгрома) в войне и в условиях оккупации. Но никакого "знищення нації" не произошло.
так й на Раші знищення не буде після дерашизація - нація оотримає можливість розвиватися далі без цього імперського баласту. але це коли мова йде про реальну денацифікацію.
коли про це патякають руські (в країні де реально напівнацистський режим) - це вони так маскують бажання встановити проросійську владу. ось що вони мають на увазі.