pesikot написав:І мій малесенький штришок до угоди Трампа з Іраном
Трамп ! Знову ! Кинув партнера ! ... Як завжди він це робить
Цього разу він кинув Ізраїль, не Бібі, хоча і його також, а саме весь Ізраїль
Будь ласка, не лайте 80-річного чоловіка, який стоїть головує в такій сильній в усіх категоріях держави як Сполучені штати Америки. Все що його держава робить відповідає її стратегічним цілям, які не висвітлюються у ЗМІ.
Є один сценарій стосовно питання нерозповсюдження зброї масового знищення у світі, який не дає мені спокою. І він збувається і виконується без виключень по всім пунктам, навіть самим фантастичним не тільки для мене. Я навіть мріяти про це не міг, бо вважав цей сценарій нереально ідеалістичним і навіть більш декларативним чим ефективним. Цей сценарій цікавий бо стосується України, яка відмовилась від ядерної зброї під міжнародні гарантії, і стосується кремлівській росії, яка погрожувала мирній Україні своєю ядерною зброєю, яка стала ядерним терористом, здійснивши військове захоплення двох атомних електростанцій в Україні в рамках своєї рейдерської операції щодо українських активів.
На сьогодні зостався тільки один останній пункт цього сценарію, який ще не виконано. Але він усім нам дуже сподобається, бо він справедливий і чесний по відношенню до України. Саме демократичний устрій в Україні, який вкрай важливий для питання мирного курсу нашої держави, дає надію на завершення цієї війни та відновленню розбитої інфраструктури та налагодженню чудового життя.
Якщо чесно я погано розумію А де МИ програли від того що Трамп підписав? Нафта вже 77 і буде далі падати бо Ірану дозволили повернутись на ринок(+/- 2 млн барелів/доба) Санкції на педерацію Трамп вже повернув ( отже дисконт на їх жижу виросте до 20-30 доларів, і педерація замість продавати по 59 як закладено в їх Бюджеті( в якому навіть при цій цифрі 8 трлн дефіцит) буде продавати по 40... Іран буде відновлювати свої збройні сили , а значить зменшиться потік озброєнь в педерацію з Ірану.
Banderlog написав:А ти перед тим як по роялю постучати, спитай себе звідки Митрополит УПЦ Онуфрій.
Бандерлог, та і вас мало цікавить але орківська церква ніколи не мала автокефалії, а Онуфрій отримав томос ) Самовільний розкол: У 1448 році Московська митрополія самовільно проголосила незалежність від Константинопольського патріархату, не отримавши на це жодного церковного дозволу. Юридично і церковно то ви - прибічник розкольніків, а Онуфрій - людина за всіма канонами церковними отримавша автокефалію
"ніякі Томоси, крім свободи від гріха, нас не спасуть". "Кожна людина має шукати свій особистий Томос. Тобто, свободу від гріха. Оце той Томос, який ми маємо получити від Бога. А інші Томоси нас не спасуть", - вважає предстоятель.
Здається ви щось переплутали з Томосами і митрополитами.