Shaman написав:Бандерлог, ти так багато жалівся, що немає змін в умовах. Зміни з'явились - трохи неправльно, але як є
й жодного коментаря. тобто мета була ж - просто накинути, так?
не так. По перше документів ще ніхто не бачив. З того що написано в інтернеті Для мене умови лишились ті самі що й до великої реформи.
З + реформи це 10 т грн надбавки для тиловиків поза зоною виконання. Але для підрозділів забезпечення в зоні виконання теж не змінилось НІЧОГО це тіж + 30 що й були. Якби долярек досі рив бліндажі на то зряплата лишиласи б тою самою.
А на рахунок передка то там дуже мутно з умовами.
точно ніхто-ніхто? чи Бандерлог не бачив? а так постанови Кабміну вже прийняті?
й ще не бачив, але знову щось не так - цього разу про передову...
поняття не маю, до мене ще ніяких формалізованих документів не доходило. Їх я е бачив на кп бригади. І поки тут нема того хто щось може сказати конкретно. А на ткп Начфін ще в потєряшках, а з юристом поки не общався, звиняй, мого інтересу в тім нема, так як для таких як я нічого не змінилось, а раді пустого інтересу турбувати зайняту людину я не буду. Через місяць побачим. Поки факт + 10 т тим хто в тилу. І в моїй бригаді це стосується чоловік 15) І це додаткова винагорода, а не зарплата чи навіть премія. Підождем, обіцяю через місяць відпишусь.
shapo написав:Антисемитизма в Украине в сравнении с Западной Европой ,США и многими странами латинской Америки и ближнего востока на сегодняшний день,конечно,очень мало
Особисто я не дуже розумію що ви хочете довести. Завтра Ізраїль паде, бо увесь світ проти, бо й у США он студентів пригнічюють? Чи що ви хочете довести? Антисемітизм був, є, й буде, як і будь-які інші прояви, он наприклад ЛАД постійно негрів лінчує. Чи ви хочете форумчан переконати що євреї хороші і бить їх не потрібно?
все просто, це,мій приятелю, женевські та гаазькі конвенції відповідальність за населення на окупованих територіях несе окупант. В відповідальність входить- 1. життєзабезпечення, 2.правоохоронні функції, та іще 3. якась хєрня про захист релігійних прав, та особистих свобод. 4 заборона колективних покарань, це типу нізя брати заручників або руйнувати житло якщо в родич воює проти окупанта. Цивілізований світ прописав такі антисемітські правила. Під впливом християнської та мусульманської релігії. Маєте час на пенсії то почитайте, признаюсь чесно я не читав
shapo написав:Антисемитизма в Украине в сравнении с Западной Европой ,США и многими странами латинской Америки и ближнего востока на сегодняшний день,конечно,очень мало
Особисто я не дуже розумію що ви хочете довести. Завтра Ізраїль паде, бо увесь світ проти, бо й у США он студентів пригнічюють? Чи що ви хочете довести? Антисемітизм був, є, й буде, як і будь-які інші прояви, он наприклад ЛАД постійно негрів лінчує. Чи ви хочете форумчан переконати що євреї хороші і бить їх не потрібно?
А якшо попадеться поганий ? То можно бити? Чи тож нізя? Бо це антисемітизм? надо понять простіть і відпустити міндічєй на історичну родіну
США завдали нових ударів по Ірану у відповідь на атаку безпілотника на торговельне судно під прапором Панами в Ормузькій протоці, яка сталася у суботу. За кілька годин Іран відповів атаками на американські бази в Бахрейні та Кувейті. Це друга серія ударів за добу: США та Іран обмінюються атаками, попри меморандум про взаєморозуміння, який підписали менш ніж два тижні тому. Сторони звинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.
Я не настолько наивен чтобы пытаться здесь кого-то переубедить ,здесь явно не для этого разношёрстная публика собирается. Как и все здесь высказываю свое мнение по тем вопросам с которыми более не менее знаком. А уж нравятся оно кому-то или нет мне абсолютно фиолетово
ЛАД написав: 2. Массовая эмиграция евреев из Украины происходила в основном в 90-е и носила, главным образом, экономический характер. Тогда, кстати, бывало, что украинцы и русские шли на фиктивный брак с евреями ради эмиграции и это довольно прилично стоили по тем временам. shapo, вроде, тоже не объяснял эмиграцию "шаленим антисемітизмом". Да и вообще никак не объяснял.
Нет,объяснял,только вы это или пропустили,или не запомнили. .............
Я говорил о том, что вы не объясняли причины массовой эмиграции евреев, а не личной.
все просто, це,мій приятелю, женевські та гаазькі конвенції відповідальність за населення на окупованих територіях несе окупант. В відповідальність входить- 1. життєзабезпечення, 2.правоохоронні функції, та іще 3. якась хєрня про захист релігійних прав, та особистих свобод. 4 заборона колективних покарань, це типу нізя брати заручників або руйнувати житло якщо в родич воює проти окупанта. Цивілізований світ прописав такі антисемітські правила. Під впливом християнської та мусульманської релігії. Маєте час на пенсії то почитайте, признаюсь чесно я не читав
Я с ними давно знаком как и с тем,что их мало или практически никто никогда не соблюдает. Опять же статус оккупанта что подразумевает не просветите? Ведь контроль над Газой Израиль получил в результате войн с Египтом с которым 45 лет существует мирный договор. Какое отношение Хамас имеет к оккупированному государству? Кроме того,оккупация подразумевает наличие администрации оккупанта на оккупированной территории, но Израиль ушел из Газы 20 лет назад и там безраздельно правит Хамас. Так что кроме статуса оккупированной территории который присвоил Газе антисемитская ООН натянуть сову на глобус не получится,приятель. Здесь можно говорить только о частичной блокаде о которой кричат те же дискредитированы не организации. Вот только они помалкивают что делать с территорией единственной целью которой является уничтожение Израиля что и было продемонстрировано 07.10.23.
А якшо попадеться поганий ? То можно бити? Чи тож нізя? Бо це антисемітизм? надо понять простіть і відпустити міндічєй на історичну родіну
Міндич, якщо би був чернишевським, його просто пристрелили би, чи як? Є якійсь підозрюваний, він у міжнароднуму розшуку, чи ні? Он fler каже що у сучасному світі вона таких плівок наштампує на кожного, це не доказ. Чи ви пропонуєте зробить перепис по морділиця і кожен день для профілактики іх мутузить?
Я не настолько наивен чтобы пытаться здесь кого-то переубедить ,здесь явно не для этого разношёрстная публика собирается. Как и все здесь высказываю свое мнение по тем вопросам с которыми более не менее знаком. А уж нравятся оно кому-то или нет мне абсолютно фиолетово
Тобто, серед нас є один єврей(вроді більше було, я не знаю на рахунок антисемітизму, хай напишуть чи було), якого колись в Казахстані м`яко кажучі, по голові не погладили за те, що він єврей. Він, звісно, образився і вже 65 років сіє паніку що знищать усіх і вся по всій земній кулі. Чи я щось не так зрозумів? У мене є знайомі євреї, жоден з яких не залишився в Україні. Чому? Причина одна- економічна. Один поїхав до Німеччини і там довів, що з нього в Україні знущались, бо він єврей, хоча особисто я ніколи не чув що він єврей, поки він не чкурнув. І німці повірили. Він там ще щось пред`являв що у нього в Україні була земля(якісь довідки в Україні брав) і німці щось йому компенсували за втрачену землю.