|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 19:44
ЛАД писал(а):Я визнаю за арабським населенням право на боротьбу за власну державу, не визнаю за ними права на знищення Ізраїлю.
Повторю вопрос - кто мешал ХАМАСУ строить независимое государство, создавать нормальную/успешную экономику после полного вывода израильских войск в 2005 и победы над ФАТХ в 2007 вместо постоянного вооружения и строительства тоннелей для уничтожения Израиля. С 2007 до 2023 прошло 16 лет. Где результаты?
Ответ простой - никто не мешал ХАМАСу строить независимое государство. Они сами не хотели его строить, они хотели уничтожать Израиль Такая простая мысль никак не могла придти в голову такому светочу парторговский мысли ? Или ты и сам всё знаешь, но не замечаешь, как обычно )
-
pesikot
-
-
- С нами с: 31.08.09
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 19:55
sashaqbl писал(а): ЛАД писал(а):С кем заключали Брестский мир 3.03.1918?
Це ви до чого? Революція, потім більшовицький переворот і громадянська війна в Росії почалися на фоні Першої світової війни, в якій Росія брала участь. Але не були спричинені інтервенцією інших держав. Тобто громадянська війна почалася не через те, що частина громадян РІ вирішила приєднатися до Німеччини. В нас ситуація протилежна: війна почалася ВНАСЛІДОК вторгнення Росії. Спочатку гібридного, потім відвертого.
Ну почему. Тут рассказывают, что Октябрьская революция это спецоперация/гибридная война германского Генштаба. И поддержку белым армиям иностранные армии оказывали значительную. Без этого, возможно, гражданская война. как минимум, закончилась бы гораздо быстрее и со значительно меньшими последствиями. Во всех отношениях - и демографических, и экономических, и даже идеологических. Привычка решать проблемы силой и воспринимать несогласных как кровных врагов, подлежащих уничтожению, идёт в значительной степени из войны и сопутствующего ей крайнего ожесточения.
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:02
ЛАД писал(а):Ну почему. Тут рассказывают, что Октябрьская революция это спецоперация/гибридная война германского Генштаба.
Тут багато клоунів різні речі розповідають.Я такого не розповідав. Я не вважаю, що громадянська війна почалася з більшовицького перевороту. А все інше було потім. В нас же війна почалася з вторгнення Росії. А все інше було потім.
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:03
ЛАД писал(а): sashaqbl писал(а):......... Я вважаю поведінку Ізраїлю близькою до поведінки Польщі Пілсудського на західноукраїнських землях.
Польща Пілсудського на західноукраїнських землях держала войска, свою администрацию и т.д., рассматривая их своими землями. Израиль после одностороннего размежевания в 2005 предоставил Газе полную свободу действий.
хіба повн? а морська блокада вона постійна, чи її встановили в 2023 році? й на кордоні з Єгиптом присутні ізраільсткі війська? Я визнаю за арабським населенням право на боротьбу за власну державу, не визнаю за ними права на знищення Ізраїлю.
Повторю вопрос - кто мешал ХАМАСУ строить независимое государство, создавать нормальную/успешную экономику после полного вывода израильских войск в 2005 и победы над ФАТХ в 2007 вместо постоянного вооружения и строительства тоннелей для уничтожения Израиля. С 2007 до 2023 прошло 16 лет. Где результаты?
оце ЛАД став сіоністом - недаремно шапо час витрачав  а як щодо арабів Західного берегу? в них теж повна свобода? чи є обмеження? а що в Ієрусалимі? 
-
Shaman
-
-
- С нами с: 29.09.19
-
-
-
-
2
4
5
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:05
ЛАД писал(а):Т.е. учителя, врачи, агрономы и прочие, которых присылали из восточных/центральных/южных областей Украины не украинцы, а "вороги" и они "підлягали знищенню"? О войсках, частях НКВД вопросов нет. Это "законные" противники как представители армии оккупанта. Но гражданские специалисты...
Колаборанти. Саме так називаються ті, хто співпрацює з окупантами...
-
sashaqbl
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:05
Бетон писал(а):Видел человека с полностью сгоревшим лицом, без носа, без ничего. Без рук Это страшно. Это шокирует. Кем нужно быть, чтобы такие страшные вещи ставить в один ряд с каким-то языком, клочком ненужной земли. Какая гиена рожала таких чертей
пуйлом? не?
-
Прохожий
-
-
- С нами с: 05.06.13
-
-
-
-
1
2
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:23
шо там по ракетах пак-3 я щось не вкурюю, навіщо гіморой з їх виготовленням, якщо в вже своя балістика протестована?
Ще й на запуск скільки часу потрібно, і що значить запуск, збірка з компонентів, то чи компонентів збільшиться для їх збірки?
-
BeneFuckTor
-
-
- С нами с: 21.11.19
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:30
Перемир'я — це найгірший сценарій для України і подарунок для росії, — співвласник FirePoint Штілерман.
«Зараз ми перший раз їх можемо знищити і виграти війну, яку ми ведемо 4 століття. Такого приниження рф ніколи ніхто не робив. Але якщо буде перемир'я — відкриють кордони, виїдуть всі чоловіки, і тоді росіяни захоплять країну».
-
Xenon
-
-
- С нами с: 25.02.09
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:33
ЛАД писал(а):Повторю вопрос - кто мешал ХАМАСУ строить независимое государство, создавать нормальную/успешную экономику после полного вывода израильских войск в 2005 и победы над ФАТХ в 2007 вместо постоянного вооружения и строительства тоннелей для уничтожения Израиля. С 2007 до 2023 прошло 16 лет. Где результаты?
Почнем з того, що я не прихильник ХАМАС, і тим більше не прихильник тих методів боротьби, які світ побачив 7 жовтня. Але будувати державу мабуть заважала блокада Гази, продовження окупації і розширення єврейських поселень в Іудеї та Самарії. Війна не була завершена. За таких умов я й сам готтувався б до війни, ане розбудовував державу. + політика Ізраїлю опосередковано сприяла зростанню популярності ХАМАС.
-
sashaqbl
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 20:38
Xenon писал(а):Перемир'я — це найгірший сценарій для України і подарунок для росії, — співвласник FirePoint Штілерман.
«Зараз ми перший раз їх можемо знищити і виграти війну, яку ми ведемо 4 століття. Такого приниження рф ніколи ніхто не робив. Але якщо буде перемир'я — відкриють кордони, виїдуть всі чоловіки, і тоді росіяни захоплять країну».
якась конспірологія виявилося штілермани з міндічами ведуть війну(незриму? духовну?) 4 століття для остаточного марш-броска на кремль не вистачало закритих кордонів для чоловіків (українських, щтілермани з міндічами то звісно другоє) зараз вони сообразили недостаючий елемент для перемоги нобєлєвка
-
fox767676
-
-
- С нами с: 13.06.20
-
-
-
-
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Faceless, Ірина_, Модератор