Xenon написав:дивно, а ще рік тому Павел казав про неминучу перемогу України і кордони 91 року
не було такого Павел в кінці 2022 казав що якщо контрнаступ 2023 не вдастся, то нічого після 2024 дупу морщити
7 июля 2023, 00:38
Не вижу другого завершения войны, кроме победы Украины — Павел
Президент Чехии Петр Павел во время встречи с Владимиром Зеленским заявил, что не видит другого варианта завершения войны, кроме как победы Украины.
«Мы боролись за свою независимость и могли самостоятельно принимать решение, к какой организации хотим принадлежать. Поэтому я убежден, что мы Украину должны поддерживать. Я не вижу другого разрешения войны, чем украинская победа, поскольку если бы, не дай Бог, победила Россия, то все ценности наши были бы уничтожены», — заявил президент Чехии.
Не вижу другого завершения войны, кроме победы Украины — Павел
Президент Чехии Петр Павел во время встречи с Владимиром Зеленским заявил, что не видит другого варианта завершения войны, кроме как победы Украины.
«Мы боролись за свою независимость и могли самостоятельно принимать решение, к какой организации хотим принадлежать. Поэтому я убежден, что мы Украину должны поддерживать. Я не вижу другого разрешения войны, чем украинская победа, поскольку если бы, не дай Бог, победила Россия, то все ценности наши были бы уничтожены», — заявил президент Чехии.
Звичайне духопідйомництво в кульмінації контрнаступу.. що ще тоді було казати Жодного слова про 91 Відбили приазов'є то вже об'єктивно була б безумовна перемога
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 23 вер, 2024 21:58, всього редагувалось 1 раз.
Багато з чим треба змиритися. Мільонам - зі зруйнованим життям, родинами, десяткам тисяч- з втратою синів, сотням тисяч - з каліцтвом, втратою кінцівок, очей, повною руйнацією психіки. Всім іншим прийдеться змиритися з втратою територій. Всього навсього. І цінити те,що залишиться.
Багато з чим треба змиритися. Мільонам - зі зруйнованим життям, родинами, десяткам тисяч- з втратою синів, сотням тисяч - з каліцтвом, втратою кінцівок, очей, повною руйнацією психіки. Всім іншим прийдеться змиритися з втратою територій. Всього навсього. І цінити те,що залишиться.
Banderlog написав:Треба було вчасно інтенсифікувати бусифікацію і відподальність за сзч та робити ротації.
ви хочете руйнації держави та новобільшовицького терору, побачити на смереці улюбленого попа ? ви офіцер, та ще й експортер генофонду я експортую інтелектуальну працю і рядовий якщо ви спробуєте мене бусифікувати - я вб'ю вас і ваших кумирів
Вы регулярно пугаете такой вероятностью, но сегодня это нереально. Нет большевиков (или ещё кого) с идеей. Без идеи революция невозможна. "Бей буржуев (коррупционеров, ещё кого-нибудь)!" это не идея. С такой возможны только бунты, которые достаточно легко подавляются. А если не подавляются, то тоже ничего не меняют. Разве что вместо одних появляются другие. Такие же. В наших условиях результат будет ещё хуже - поражение в войне с вытекающими грустными последствиями.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 24 вер, 2024 00:10, всього редагувалось 1 раз.