Так давно вже відомо, що допомога лише до кінця 2022 року, лише до літа 2023 року, лише до кінця 2023 року, лише до літа 2024 року ...
|
|
![]() кому відомо? )) сша поки що кожні пару тижнів дають пакет, і кажуть що будуть підтримувати скільки зможуть, але нажаль можуть все менше. розмір пакетів зменшився останніми місяцями, а з врахуванням паузи з джонсоном, у цьому році буде відчутно менше військової допомоги ніж в попередньому.
![]()
Саму статтю не можу прочитать, воно вроді платне. Але там можна було прочитать таке- як сказала одна анонімна особа... ![]() Ціна повістки вражає - 80 грн/шт. ![]() Пан Долярчик,а ведь при всем уважении к вам (всегда было интересно читать ваши посты)- а ведь таки да.. Собака,которая лает-не укусит.Не пойдете вы в СЗЧ да и стремный вариант. Проще солями довести себя до невменяемости и таки откинутся. Вариантов много,но о них не пишут-а делают. ДумайТЕ!
![]() Свято наближається?©)))Гордон на кожному кроці щоразу повторює, що війна закінчиться цього року!
Я б казав так - якщо виявиться це правдою, то йому реально треба дати Президентську медаль "Кращий прогнозист України"! Але!!! Але якщо помилиться, то мав би в своєму паспорті замінити одну букву! ![]() Все було б по-чесному! ![]() ![]() Не словом, а ділом!©Я людина слова! Просто озвучив, якщо раптом(всяке ж буває) мій план Б піде не за планом, то я ТВЕРДО ВИРІШИВ, що тоді роблю за планом С! І як вище 100500раз повторює Гордон - вже цього року!!! Скажете, що і план С може піти не за планом? Може, але! Але лише можуть зміститись його терміни!(і то якщо якийсь форс-мажор) ![]() А може досить лайна?
всю гілку засмерділи.. Може краще про хороше? Як таке Вчителька напівсільської школи , четверо дітей Старший син в ЗСУ з початку війни , потрапив в полон , звільнили по обміну Дочка - не остання людина в госпітальєрах Середній син , 19 років , вже місяць як в ЗСУ, ясно що доброволець Молодший син в четвертому класі... Чи таке Відсилають волонтери гуманітарку на Схід , в гуманітарці два столика(специфічних медичних) - виставляють їм ціну за палету 2400 грн...вони показують на ці столики і кажуть -це ж в госпіталь...пару хвилин і ціна падає до 1100.... Проходить три дні , з госпіталя присилають волонтерам дві подяки особисто від поранених(пересуваються в інвалідних кріслах) у відеоформаті з проханням прислати ще парочку таких столиків, бо з їх допомогою реабілітація проходить швидше.... Волонтери беруть ще три тумбочки +довантажують як завжди щоб вийшла ціла палета і відвозять на ту саму пошту... Показують відеозвіт працівнику і той...через пару хвилин вартість пересилки падає до 340 грн... А ви тут про шкурне....
![]() хз чому він так впевнений, по аргументам там слабувато... я думаю більш доцільно виходити з того що це піздьож, а якщо він вдруг окажеться правий - радість від закінчення війни стократно перекриє цю "нєвєру в Гордона".
|
|