|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 27 жов, 2024 19:45
detroytred написав: fox767676 написав:........ бо фортеця з боку вас та цитованих спікерів артикулюються як головна функція держави яку вона начебто мусить виконувати в інтересах зовнішніх гравців фортеця в моєму розумінні - букально комплекс фортифікацій по периметру кордонів з рф\рб який служить насамперед безпеці України, не спотворюючи до рівня гарнизона\казарми соціально-економічний устрій держави. Ремілітаризація до рівня Південної Кореї, а не північної, де 10 річні строки служби та надавання особового складу в оренду іншим державам.
Тобто моє зауваження, що фортеці бувають різними, ви тоді не помітили і зараз теж забудете? Не треба вигадувати. Головний посил від мене був про функцію --- фортецю. Хто ж проти Південнокорейського варіанту-то???))) От тільки назвіть хоча б одну підставу для нього. Назвіть. Чому. Захід. Відкриє для нас свої ринки збуту і зайде в наш ринок своїм високотехнологічним капіталом. Чому? ........... Да за щастя буде варіант Запоріжської Січі... Де славні вояки гуляють воюють, а вся інша частина населення в полі спини гне... На панів. Сорян, олігархів та чиновників. Північнокорейський ні? Да ви що... Гляньте на оплиски нещодавно в Раді... Поштукатурять, як треба, і самі не взнаєте, як опинитесь. Хоч і малоймовірний, але можливий. ............ Що Україна може запропонувати такого, щоб партнери відмовилися від спеціалізації України саме на захисті східних рубежів Заходу?
Вы в последнее время стали, по-моему, отдаляться от реальности. Не пойму, то ли в сторону оптимизма, то ли пессимизма. Скорее, второе. detroytred написав: fox767676 написав:................ Доречі, південнокорейці пройшли через етап "армії в аренду" під час війни у В'єтнамі)) але є різниця - тоді РК була ще бідною, рустикальною країною, може їм це подобалось. Як і вашим кріпакам\козакам , не було соціального дауншифтінгу. А Україну перетворити на православний талібан чи якийсь бастіон захисту золтого мільярда не вийде, тільки її шматок, меншу частину демографічно\територіальну\економічно від потужностей 1991. Люди у яких батькі були радянськими інженерами не будуть терпіти залужних та іншиї хряків у владі. Ті у кого батьки були технічними науковцями, ще розумніші, вже звалили ще до 2020, далі підуть середнячки, залишитесь з мовними поліцаями та заброньованими інвалідами наодинці.
..... Знов по колу)) Як і тиждень тому. Ви (ми) й так вже терпемо. Так що не треба казок про не будемо терпіти)) Ще аплодувати, стоячи, будемо))))))))
По-моему, fox767676 ближе к истине. Не знаю, почему его пост удалили.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 жов, 2024 19:56
ЛАД написав:"Шансы выжить внеблоково" будут зависеть от того, о чём и на каких условиях договорятся наши "партнёры" с РФ.
які б не були умови з рф вони будуть порушені (через рік-два роки максимум, якщо згідно цим умовам знімуть самі болючі санкції). у мене з 8 ранку і сих пір святкують ДН (будинок напроти побудували спеціально для цих подій)-музика 1999-2000р (рукі вверх(ай-ай-ай), жуки"села батарейка")-десь 20 пісень, кожної суботи/неділі одне і те саме (святкують навіть не 25 річні, а 17річні), зараз дівчати (випили) і так голосно оруть в захваті)) декілька раз казав тим, хто обслугуває будинок-зменіть пластинку,будь що -тільки не русня, я переслухав цей диск (села батарейка) разів 100+ соромити молодь за галіму русню-немає сенсу якщо ми навіть не програємо у цій війні напротязі 2025 року, ми без варіантів втратимо Україну через 10 років максимум (може і через 5) наша героїчна армія ледь тримається майже 1000 днів, коли ми втратимо наш самий продуктивний пласт нелення (сіль землі), то що залишеться у нас ? -старіючи пенси (які за 30 років забули яким насправді був СОЮЗ НЕРУШИМИЙ), вони кажуть, що був порядок, життя чудове, тобто в окупації їм буде нормально -асоціальна молодь: яке на них сподівання (важко працювати, як працювали наші батьки в 50-80хх)-вони не навчені (50% вільного часу-залипання в телефоні) -середній вік 30-55 який сьогодні боронить наше сьогодення і майбутне значно прорідили (і не тільки на фронті), багато хто виїхав , хтось заліг на дно я все розумію: корупція, прокурори-інваліди(пенсионери), мсек, крадішки на закупках і не тільки для армії що далі? яке майбутнє чекає нас в наступні 2 роки? рік
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 27 жов, 2024 20:13, всього редагувалось 1 раз.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 27 жов, 2024 19:59
Letusrock написав:........ Я думаю при РПВ частина людей повернеться (тих хто в силу певних обставин так і не реалізував себе закордоном, або в кого дома батьки чи майно в безпечному місці) а частина виїде. Але в середньостроковій перспективі звісно буде ставати тільки гірше - більшість толкових, розумних не-мажорів будуть виїзжати при першій можливості (на навчання, на роботу і т.д.). Сенсу небуде жодного просто сидіти і чекати раунд номер 2
У людей память короткая. После войны будут думать и оценивать уезжать или нет, исходя совсем из других соображений. Хотя, конечно, это будет зависеть от условий мира и господствующей пропаганды.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 жов, 2024 20:06
ЛАД написав: Letusrock написав:........ Я думаю при РПВ частина людей повернеться (тих хто в силу певних обставин так і не реалізував себе закордоном, або в кого дома батьки чи майно в безпечному місці) а частина виїде. Але в середньостроковій перспективі звісно буде ставати тільки гірше - більшість толкових, розумних не-мажорів будуть виїзжати при першій можливості (на навчання, на роботу і т.д.). Сенсу небуде жодного просто сидіти і чекати раунд номер 2
У людей память короткая. После войны будут думать и оценивать уезжать или нет, исходя совсем из других соображений. Хотя, конечно, это будет зависеть от условий мира и господствующей пропаганды.
іс друхіх саабраажєній, ета какіхь?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 27 жов, 2024 20:09
M-Audio написав: fox767676 написав:я наприклад повністю завязаний на західний бізнес можу придбати повноцінне житло в болгарії\румунії навіть не продаючи нічого у Києві працювати віддаленно як "діджіталномад" чи з мінімальним переоформленням у офісі своєї транснаціональної компанії.
Абсолютна більшість таких можливостей не має. Як вже тут казали -- і до 2022 року люди виїжджали, це нормально. Але ж мова про те, що дехто чомусь вважає, що саме завтра цей процес набуде таких критичних темпів, що буде загрожувати існуванню держави якби не більше, ніж військове вторгнення. Якщо вже чесно, то автоматичне надання притулку в західних країнах зараз куди більший чинник відтоку населення, ніж відкриті кордони. Якщо б стояла мета максимально втримати населення, то не варто було взагалі дозволяти приймати біженців (тією мірою, якою українська влада могла на цей процес вплинути). До речі, втікачів-військовозобов'язаних тоді теж думаю, було б менше. Вангую, що РПВ плюс відкриті кордони дадуть в результаті повернення населення в середньому, а не подальшу втечу. Але тільки за умови, що Україна збереже незалежність, а не стане "Київським фронтом моськовскої імперії". Бо тоді всіх доведеться оформлювати як біженців. Гадаю, що у разі, коли питання постане вже таким чином, колективний Захід буде докладати максимальних зусиль, вигадуючи якусь "формулу", щоб формально вважати Україну не окупованою.
до 22го нн было закрытых кордонов - многие властям этого не простят. + работа: с одной стороны на рынке появится лям народу, с другой - инвестиций в стране вряд ли прибавится. Поэтому да: как в сериальчике конечно же не будет - как минимум все пенсы 100% останутся. А вот те, кого называют "экономически активными" - скорее всего выедут. Как будут видбудовывать страну остатки - вопрос...
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 жов, 2024 20:15
fox767676 написав: M-Audio написав:На какой выход, куда? Где вы все жить будете, на что вы жить будете? Как только откроют границы, все виды помощи сразу прекратятся, в том числе бесплатное расселение по пансионатам и хостелам.
я наприклад повністю завязаний на західний бізнес можу придбати повноцінне житло в болгарії\румунії навіть не продаючи нічого у Києві працювати віддаленно як "діджіталномад" чи з мінімальним переоформленням у офісі своєї транснаціональної компанії. це відрізняє людей самозайнятих від заброньованих цицькоцмудильників не виїжжав раніше за сімейними обставинами, які радикально змінились під час війни виїжджати буду за першої можливості, мінімум це вивезти хоть частково капітали, відпочити рік-два від українських реалій, можливо розпочати процедуру набуття внж\громадянства а пересічні ресипієнти західної допомоги\вовиної тисячі хай залишаються, голосують за нових ляльок балагану
Таких, как вы, очень не много.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 жов, 2024 20:21
ЛАД написав: fox767676 написав: M-Audio написав:На какой выход, куда? Где вы все жить будете, на что вы жить будете? Как только откроют границы, все виды помощи сразу прекратятся, в том числе бесплатное расселение по пансионатам и хостелам.
я наприклад повністю завязаний на західний бізнес можу придбати повноцінне житло в болгарії\румунії навіть не продаючи нічого у Києві працювати віддаленно як "діджіталномад" чи з мінімальним переоформленням у офісі своєї транснаціональної компанії. це відрізняє людей самозайнятих від заброньованих цицькоцмудильників не виїжжав раніше за сімейними обставинами, які радикально змінились під час війни виїжджати буду за першої можливості, мінімум це вивезти хоть частково капітали, відпочити рік-два від українських реалій, можливо розпочати процедуру набуття внж\громадянства а пересічні ресипієнти західної допомоги\вовиної тисячі хай залишаються, голосують за нових ляльок балагану
Таких, как вы, очень не много.
ну да: по определению. Это же не 1917й год, что на полях/фабриках толпы народу нужны были...
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 жов, 2024 20:22
Letusrock написав: tester7336 написав:хотя если план заселить 40% черноземов кем то другим то годный план
сміх сміхом, але є такий собі Ровт Олександр, єврей, американський мільярдер, родом з Мукачева. Так от ще 10 років тому відкриваючи (побудовану за його гроші) синагогу в Мукачеві він під час святкування в тісному кругу "соплеменників" робив цілком прямолінійні натяки на рахунок перспектив євреїв на території України
Евреям мало войны с арабами? Надо ещё с РФ? "Натяки" и "мрії" Ровта это ни о чём.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 жов, 2024 20:28
_hunter написав:до 22го нн было закрытых кордонов - многие властям этого не простят. + работа: с одной стороны на рынке появится лям народу, с другой - инвестиций в стране вряд ли прибавится. Поэтому да: как в сериальчике конечно же не будет - как минимум все пенсы 100% останутся. А вот те, кого называют "экономически активными" - скорее всего выедут. Как будут видбудовывать страну остатки - вопрос...
Не всем понравится жить на 500 ойро - это раз Ты хоть и выехал, но интегрироваться не хочешь. 500 ойро хочешь, а интегрироваться нет И тебя постоянно и отчаянно рвёт на родину Про то, что все выехали/выедут я слышу уже не один десяток лет Предпоследний раз все "выехали", когда безвиз ввели Последний раз все "выехали", когда полномасштабное началось Но чёй-то, как припарковаться, так ещё место нужно поискать Потому что, вот те "все", кто "выехали" тоже парковаться хотят Я не отрицаю (а то сейчас повылазят с тапками), что многие выехали Но эти цифры не имеют таких количеств, как пишут на этом форуме
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 27 жов, 2024 20:29
_hunter написав:до 22го не было закрытых кордонов - многие властям этого не простят.
кратковременно (на 2022 - отбить свежеокупированое, стабилизировать фронт и выходить на переговоры)- можно понять и простить а говорить "что война надолго" но открывать границы женщинам, детям и блатным, кромсая общество и лишая перспективы оставшихся - это потребует разбирательств
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
|