Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1119211193111941119511196 ... 14747>
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 12:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Зеленский не сделал то, что обещал.
Почему - не захотел?, не смог?, не хватило времени? - другой вопрос. Но обещал то, что хотел народ.
Порошенко предлагал то, что народ не особо интересовало (томос, думаю, большинству был до лампочки) или народ этого вообще не хотел.

Проблема в тому, що Зеленськи триндів неадекватну хрень. І навіть не намагався майже нічого з обіцянок виконати. Спитайте Долярчика, якщо мені не вірите.
Порошенко теж втратив звязок з реальністю, але в Зеленського це значно яскравіше.
А те, що він пропонував те, що народ не цікавило - як показав час, це більше проблема народа, аніж Порошенка. І що найгірше - навіть кацапські бомби на голови не просвітляють цей народ. Далі вірить всяким арестовичам та іншим довбодятлам.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 12:38

sashaqbl написав:Ви говорите про те, в чому не орієнтуєтесь взагалі.
В США є резервісти-офіцери. Суть приблизно та сама що і в нас - військова кафедра(не знаю, як саме це називається в них) при цивільному вузі. Єдиний момент - студентам військової кафедри непогано платять. Але після завершення військової кафедри їх протягом 10 років можуть мобілізувати.
Я особисто знайомий з офіцером, якого в 2006 мобілізували і відправили в Афганістан.

Вибачте, але не орієнтуєтесь тут саме Ви. Не існує в США жодних військових кафедр. У США є програма підготовки офіцерів запасу при деяких навчальних закладах, але це майже та сама військова академія з цивільною освітою. Поступають на цю програму добровільно і зобов'язуються відслужити певну кількість років теж добровільно. Випускники цієї програми повинні відслужити певну кількість років безпосередньо у збройних силах і певну кількість - в запасі.

Так, під час перебування у запасі випускника звичайно можуть запросити на службу, але у США усі військові повинні частину контракту перебувати у запасі, і це може бути як на початку дії контракту, так і наприкінці. Після закінчення контракту, якщо тобі за 26 років, навіть офіцера не можуть нікуди призвати.

На ці програми потрапити не так просто; вимоги там майже такі ж, як і до військових академій. Це не варіант з нашою військовою кафедрою, де визначним чинником є твій вік і стать. Кого і як там готують я не знаю, оскільки не проходив цю кафедру, але здається, що сокурсники пару разів десь бігали чи щось, і все.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 12:42

wild.tomcat написав:стосовно зс сша, в інтернеті доступна інформація, що загальна чисельність зс сша десь ~2.7 млн осіб (6е місце в світі), а діючих військових ~1.5 млн осіб (2е місце в світі). ви справді думаєте, що цього, без додаткової мобілізації, дійсно буде достатньо для якогось більш менш глобального конфлікту, з тими ж з рашкою чи китаєм, наприклад? до речі, тих же 18-25 в них біля 14 млн осіб.
і також пишуть, що в сша існує інститут офіцерів запасу. що в принципі логічно. яких теж до 1 млн осіб, яких мобілізовують очевидно згідно загальної придатності до військової служби в сша - від 18 до 49.
так що 18-25 таки рядовий склад.
і це поки так. не думаю, що у випадку потреби, коли тих 14 млн 18-25 стане не вистачати, вони не змінять законодавство.

ну що за "зоряні війни" ви тут придумовуєте, цікаво у яких це випадках 14 млн має не вистачати: а) 100 млн китайців сядуть на десять тисяч кораблів і почнуть з моря штурмувати Сан-Франціско піхотою та десантом? чи б) уряд США повбиває 14 млн американців в якійсь чужій війні за межами США?
Так і бачу як американці дозволять змінити законодавство бо десь за 10000 км на тайванську війну не вистачило 14 млн)). При тому що через вбивство якогось Флойда ледь не рознесли пів-країни
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 12:57

Letusrock

цікаво у яких це випадках 14 млн має не вистачати

Десь як у нас на 10млн Ч25-60 ви з другого року війни розказуєте «воювати вже нікому» :mrgreen:
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 13:15

Hotab написав:Десь як у нас на 10млн Ч25-60 ви з другого року війни розказуєте «воювати вже нікому»

Було б кому, то мова йшла б про "Ч20-40"
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 13:22

ЛАД написав:Как вы думаете, американцев очень сильно волнует, закончит ли Трамп войну в Украине за один день и закончит ли вообще? Думаю, этот вопрос для них даже не на 10 месте.
Помилование Байденом сына для них, возможно, важнее, но тоже вряд ли первоочередное. Тем более, что Байден уже не избирается.

Я вказав явні випадки не виконання/брехні. Це 100% факти.
Обіцянки типу "зроблю Америку великою" чи "буду боротись з корупцією" не підлягають об'єктивній оцінці.
  ЛАД написав:Основные свои обещания политики на Западе всё же выполняют.

Основні це які? Наприклад? "Зроблю Америку знову великою"? :D :D
  ЛАД написав: Во всяком случае, стремятся.
Не сомневаюсь, что Трамп, по крайней мере, попытается ограничить иммиграцию и импорт товаров из Китая и, вероятно, из Европы тоже. И ещё что-то из своих основных лозунгов.

Зе(і інші президенти України) також "стремятся", я в цьому впевнений на 100%.
  ЛАД написав:Наши, к сожалению, выполняют мелочи, а основные вопросы...

Ось в цьому і суть!
Від Зе(і інших презів) ви хочете щоб він подолав корупцію(наприклад). Не подолав - поганий, не виконує обіцянок.
Аналогічна проблема в США - борг США. Але чомусь американці не вимагають ліквідувати борг США, розуміючи що це нереально важко.

Тобто:
"Ограничить иммиграцию и импорт товаров из Китая" - це основной вопрос для США
по вашому. Виконуючи його, Трамп виконує обіцянки.
А "ограничить иммиграцию и импорт товаров из Росии" - це мелочный вопрос для України по вашому. Виконуючи його Зе нічого не робить. :D
Ось така у вас(та в усіх) явна маніпуляція.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 13:26

Hotab написав:Letusrock
цікаво у яких це випадках 14 млн має не вистачати

Десь як у нас на 10млн Ч25-60 ви з другого року війни розказуєте «воювати вже нікому» :mrgreen:

трошки невдале порівняння коли з одного боку ти найбагатша та військово найпотужніша країна світу яка захищена від ворогів океанами
а з іншого боку коли на найбіднішу країну Європи напав сусід який переважає по всім пунктам (гроші, ресурси, зброя, населення).
Чи ви продовжуєте наполягати що 14 млн американців все ж закінчаться скоріше ніж теоретичні "10млн українців"?
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 13:56

Игорь Алексеевич написав:
  andrijk777 написав:Трамп обіцяв закінчити війну за 24 години відразу після свого переобрання президентом? Так/Ні?
Кто работает в бизнесе, то тот прекрасно понимает значения 24 часа. А вот людям из совка, то они привыкли жить строго по уставам и линиям, которые рисовали парт. работники. Они сег. не понимают значения этих выражений.

Тобто для "людей из бизнеса" ця обіцянка виконана. :D :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 14:06

prodigy написав:а чому так? тому що вата проросійська досі серед нас (вони завжди проти Української влади), і тільки чекають причини щоб виплеснути свою желч (бусіфікація, вимкнення електріки, затяжна війна(яка вигідна президенту, інакше давно домовився)
тг канал мого міста з початку грудня публікує кожного дня-часи вимкнення електрики на наступній день (тобто завтра з 09-12 і 18-21 умовно) і кожен під строкою коментарі , накшалт (с*кі конченні, скільки це буде тривати, п*драси)....
але ненависть і желч гніву -спрямован на ДТЕК (владу, мерію)

уявіть таких коментарів повно і у львівських чатах та тг-каналах. Я б не повязував це виключно з "проросійською ватністю".
Я розумію що деякій частині форумчан не вистачає реалізму, їм важко прийняти що не всі 100% українців це потужні нащадки козаків, які по завітам Корчинського готові збивати дрони банками з-під варення, десятиліттями сидіти у підвалах, вчити ненависті своїх дітей, поховати всі плани і жити війною. Тому так і виходить, що клянуть мерію чи ДТЕК за відключення. Час біжить, грає проти єдності.
а от в 2022 було саме так як ви пишете нижче
  prodigy написав:якби були дописи : с*кі русня, козли орки-то зрозуміло і то навіщо....
ладно "все витрамаємо", "нас це не зламає"

Аналогічна ситуація в ЄС - пересічні словаки, чехи, німці, поляки все більше звинувачують у економічних негараздах, інфляції нашу країну, а не росіян. Тобто відношення сильно змінилось порявняно з 2022. в перший рік "я з України" відкривало всі двері, а зараз співробітники воліють казати що вони з Болгарії/Молдови щоб уникати зайвих дискусій з місцевими працівниками
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 14:07

Бетон написав:
  ЛАД написав:Hotab
Удивительно, что вам приходится доказывать вроде бы вполне очевидные и понятные, даже тривиальные вещи.
И это не объяснишь "совковым" мышлением.

Действительно. Стать военным, чтобы никогда не воевать. А вместо себя ловить строителей.
Это очевидно.
В каком возрасте начинается маразм, подскажите пожалуйста

У разных людей по-разному.
А вам сколько?
Неужели так сложно понять, что военный обязан воевать до тех пор, пока он военный. После окончания контракта он уже обычный гражданин, такой же, как все.
Инженер после 3-4 лет работы торговцем на базаре уже не инженер, диплом можно повесить в рамочке в туалете.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1119211193111941119511196 ... 14747>
Форум:
+ Додати
    тему