Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1120711208112091121011211 ... 14779>
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 19:30

В темному, темному лісі...©))

sashaqbl написав:Був у відпустці минулого тижня. Розповім історію про зустріч зі страшними бусифікаторами у Львові.
Йду я значить з супермаркета з важкою торбою. Весь такий в цивільному, побритий, помитий і пострижений.
І тут значить біля мене гальмує Duster з 4 в/с всередині. Дві дверки з мого боку відриваються і хлопці, навіть не чекаючи повної зупинки машини вже вистрибують.
Я зупиняюсь, ставлю торбу і починаю шукати документи.
Бачачи цю, напевно нетипову для них картину, хлопці без жодного слова вертаються в авто і їдуть далі.
P.S. По голові не били, пишу не під примусом.
Ого, яка жорстка бусифікація! :lol:
А я за 1,5міс. так і не зустрічав/не бачив(навіть з вікна маршрутки) тих сусліків, про яких тут розказують страшні речі... :mrgreen:

Хоча, сьогодні моя дружина їхала з малим в центр, поглянути на ялинку/прогулятись... - то казала, що на зупинці стояли троє, наче з тцк...

Коротше, якась "дуже жорстка бусифікація", якщо ще треба дуже постаратись, щоб їх(тцк) десь знайти/побачити :lol:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 19:34

Успіх
Десь за карпатським хребтом заплакав один ухилянт, друг стрибунів з Камазів по дорозі на полігон
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 19:36

Честь Гордона на кону!

pesikot написав:святий Гордоній обіцяв до кінця року все закінчиться, Долярчик же не бреше і тягне тільки якісну аналітику ))
Я Гордона спеціально згадую тут часто, щоб всім добре запам'ятати його прогноз!
Щоб після Нового року або гордитись Гордоном, або на кожному кроці його прізвище "каверкати" :mrgreen:

А то вже один Будьоновець опозорився своїм балабольством з кавою в Криму... - таких самовпевнених балаболів/таляпавок я б садив на палю! :lol:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 19:45

как тебе такое , Илон Макс (тху), ЛАД

и еще из ТГ

Уровень репрессий в современной России превысил показатели позднего СССР

Согласно подсчетам, за 2018-2023 гг. в России были "репрессированы" 116 тысяч человек: 11 442 — по уголовным статьям и более 105 тысяч — по административным.

Расчет дел, связанных с "экстремизмом" и "антисоветчиной", по периодам:

Хрущев, 1956-1961 — 4883 дела
Хрущев/Брежнев, 1962-1967 — 1016
Брежнев, 1968-1973 — 1057
Брежнев, 1974-1979 — 519
Брежнев, 1980-1985 — 642
Путин, 2018-2023 — 5613

Вдобавок, с 2018 года в России за госизмену и шпионаж судили чаще, чем во времена Холодной войны:за госизмену в 5 раз чаще, за разглашение гостайны почти в 20 раз

Подозреваю, что и полномочия российских полицейских сегодня куда обширнее, чем у советской милиции; и пределы власти и влияния спецслужб де-факто безграничны (так как само руководство страны — представители спецслужб).

більше 2 тисяч засуджених ха часи "доброго" дідуся Льоні Брежнева (героя мемів і анекдодів), по перше -анекдодів про нього було досить мало в 70-80, після колапсу ссср почалась "епоха анекдотів про Брежнева, городок питерский, Олег Филимонов регулярно)
в тюрьму за грати відправляли меньше, а до псих.лікарень на порядок більше
Де , на вашу думку, було краще роками знаходитись?
в тюрьме, звісно було краще, спілкування (2 раза на рік) дозволялось
а в психушке -нет, и переписки не було

а в загалі, чудове життя, туалетний папір у секретарів райкомів з"явився (до простого народу тільки десь у 1976)
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 19:48

в Z пабліках оркі стенають

Кремль за последние 10 лет сделал всё возможное, чтобы укрепить и модернизировать войска блока НАТО.

Численность сухопутной армии Великобритании планомерно сокращалась начиная с 18 века.
Великобритания сейчас в лучшем случае сможет собрать одну дивизию численностью от 20 до 30 тысяч солдат, хотя на это уйдет больше месяца, говорил (https://www.bloomberg.com/news/audio/20 ... rs-podcast) Bloomberg Мэтью Сэвилл из Королевского объединенного института объединенных исследований (RUSI).

В армии США количество бронетехники всех видов сократилось с 1994 по 2024 годы на 12%, в армии Франции – на 14%, Италии – на 38%, Великобритании и Испании – на 47%, Германии – на 77%, а у других европейских стран НАТО – на 53%, по данным Международного института стратегических исследований.

Число боевых самолетов у США за последние 10 лет уменьшилось на 41%, у Германии – на 69%, у Великобритании и других европейских стран НАТО – на 72%. Единственная страна НАТО, увеличившая свои ВВС – Испания (+9%).

Армии НАТО не просто не собирались на кого-либо нападать, они планомерно сокращали свои военные арсеналы. Но теперь ситуация изменится, несомненно.

Если целью СВО была милитаризация Европы и модернизация НАТО, эта цель достигнута. Молодцы.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 20:05

Shaman написав:
  _hunter написав:
  sashaqbl написав:Був у відпустці минулого тижня. Розповім історію про зустріч зі страшними бусифікаторами у Львові.
Йду я значить з супермаркета з важкою торбою. Весь такий в цивільному, побритий, помитий і пострижений.
І тут значить біля мене гальмує Duster з 4 в/с всередині. Дві дверки з мого боку відриваються і хлопці, навіть не чекаючи повної зупинки машини вже вистрибують.
Я зупиняюсь, ставлю торбу і починаю шукати документи.
Бачачи цю, напевно нетипову для них картину, хлопці без жодного слова вертаються в авто і їдуть далі.
P.S. По голові не били, пишу не під примусом.

Вы главную деталь забыли: в какой форме хлопці были -- если не в черной (полиция) -- так это ровно то, про что тут постоянно и пишут...

ви нам краще розкажіть, як качали права з німецькими копами. дізнаєтесь багато нового

Так я ж ровно про то же и спрашивал: копы то были или нет :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 20:13

Виходить, що всі 4 були в пікселі

_hunter написав:Так я ж ровно про то же и спрашивал: копы то были или нет
Ні.
Там ж чітко написано
І тут значить біля мене гальмує Duster з 4 в/с всередині
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 20:50

*Трамп... перед встречей с Зеленским дает СОЧНОГО ПОДСРАЧА Путину и РФ... сравнив положение Путина по Украине с положением Асада в Сирии... )))

(Bloomberg) -- President-elect Donald Trump said a withdrawal from embattled Syria might “be the best thing that can happen” to Russia, while saying US troops shouldn’t get involved in the fighting.

Russia “seems incapable” of stopping the rebel advance in Syria “because they are so tied up in Ukraine,” Trump said. “But now they are, like possibly Assad himself, being forced out, and it may actually be the best thing that can happen to them.”* (с)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 20:55

detroytred написав:*Трамп... перед встречей с Зеленским дает СОЧНОГО ПОДСРАЧА Путину и РФ... сравнив положение Путина по Украине с положением Асада в Сирии... )))

(Bloomberg) -- President-elect Donald Trump said a withdrawal from embattled Syria might “be the best thing that can happen” to Russia, while saying US troops shouldn’t get involved in the fighting.

Russia “seems incapable” of stopping the rebel advance in Syria “because they are so tied up in Ukraine,” Trump said. “But now they are, like possibly Assad himself, being forced out, and it may actually be the best thing that can happen to them.”* (с)

Кстати про встречу:
Зустріч Зеленського, Макрона і Трампа закінчилась

Вона тривала 35 хвилин.

- как думаете - это хороший знак?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 07 гру, 2024 21:02

_hunter написав:
  detroytred написав:*Трамп... перед встречей с Зеленским дает СОЧНОГО ПОДСРАЧА Путину и РФ... сравнив положение Путина по Украине с положением Асада в Сирии... )))

Кстати про встречу:
Зустріч Зеленського, Макрона і Трампа закінчилась

Вона тривала 35 хвилин.

- как думаете - это хороший знак?..

Знак для України не просто добрий, а відмінний --- жовта краватка в Трампа.

А всі розмови провів Єрмак і Ко з командою Трампа напередодні.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1120711208112091121011211 ... 14779>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор