|
|
вот вы смешные-вы что хотите чтобы миллиордер в секонд хенде одевался...я бы на вас посмотрел при таких бабках-вообще бы болт на всех ложили окружающих
я и так на многих ложу, а кичиться чем либо это комплексы
Honda Accord 1996 года выпуска. может позволить себе даже украинский студент.
Wirująświatła
Одна з… Часом стає цікаво, на якому автомобілі може їздити найбагатша людина світу. Так, відомо, що матеріальний стан засновника Amazon Джеффа Безоса на сьогодні оцінюється в 198,3 мільярда доларів. 1. Honda Accord 1996 року Найулюбленіша і одна з перших машин Джеффа Безоса – це Honda Accord 1996 року випуску за 2000 доларів. Він тривалий час віддавав перевагу цьому скромному автомобілю і їздив на ньому на роботу щонайменше до 2013 року. Цікаво, як цей автомобіль почувається в гаражі між Pininfarina Sergio, Bugatti Veyron Mansory і Lamborghini Veneno. Найулюбленіша і одна з перших машин Джеффа Безоса – це Honda Accord 1996 року. 2. Ferrari Pininfarina Sergio Ця машина вважається "найдешевшою" в гаражі мільярдера (звичайно, крім Honda). Так, навіть найскромніша машина магната Ferrari Pininfarina Sergio коштує 3 млн доларів. Усі інші ще дорожчі. Ferrari Pininfarina Sergio вважається "найдешевшою" в гаражі мільярдера 3. Bugatti Veyron Mansory Гіперкар компанії Bugatti, що вироблявся з 2005 по 2015 рік, також є однією з улюблених машин Безоса. Крім того, це авто вважається одним із найшвидших у світі. Її максимальна швидкість – 407 км / год, а розігнатися до 100 кілометрів на годину вона може лише за 2,5 секунди. Bugatti Veyron Mansory обійшлася SEO Amazon в 3,4 мільйона доларів. Bugatti Veyron Mansory обійшовся SEO Amazon у 3,4 мільйона доларів. 4. W Motors Lykan Hypersport W Motors Lykan Hypersport за 4 мільйони – це ліванський гіперкар обмеженого виробництва. Його салон виконаний із матеріалів преміумкласу, як-от вуглеволокно, титан, натуральна шкіра і справжні діаманти. Крім того, гіперкар має карбонові кузовні панелі й вікна, що відчиняються проти напрямку руху дверей. У моторному відсіку моделі встановлена опозитна 3,7-літрова "шістка" з двома турбінами, що розвиває 750 кінських сил і 960 Нм крутного моменту. W Motors Lykan Hypersport за 4 мільйони – це ліванський гіперкар обмеженого виробництва 5. Koenigsegg CCXR Trevita Ця красуня є найшвидшою з усіх автомобілів Безоса і коштує вона 4,8 мільйона доларів. Двигун Koenigsegg CCXR Trevita об'ємом 4755 см³ розвиває потужність 1032 кінські сили, що дозволяє розвинути швидкість до 402 км/год. Ця красуня є найшвидшою з усіх автомобілів Безоса 6. Lamborghini Veneno Це одна із найдорожчих машин мільярдера – її вартість сягає 5 мільйонів. Італійський суперкар, випущений обмеженою серією в 2013 році, може розвивати швидкість до 355 км/год. Являє собою спортивне двомісне купе S-класу. В інтер'єрі автомобіля переважає вуглепластик, з нього також виготовлені каркас і посадкова поверхня крісел. Lamborghini Veneno – одна з найдорожчих машин мільярдера Джеффа Безоса 7. Rolls-Royce Sweptail Безос також є власником єдиного у своєму роді розкішного автомобіля, виробленого в Великобританії компанією Rolls-Royce Motor Cars. Цікаво, що це авто є найдорожчим у світі, і сам Джайлс Тейлор, директор із дизайну компанії Rolls-Royce Motor Cars, описав Sweptail як "автомобільний еквівалент от кутюр". Цю машинку мільярдер придбав за 13 мільйонів доларів. ок убедили. во время войны нужно покупать побольше предметов роскоши.
из последнего кто не видел Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 25 гру, 2024 21:07, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła
Все відносно. Середній клас витрачає на спуски з Драгобрата за день тисячу-другу, що не є життєво необхідним. І не думають що вони роблять щось не так. (Бо вони і не роблять щось не так). Але в розумінні вчительки сільської школи з зп 15 т грн , яка раз на місяць донатить на дрони птахів мадяра жахливі для її кишені 500 грн , абсолютно було б незрозумілі ці витрати на Драгобрати . І навіть якщо б їй показали, що отой лижник донатить 20 т грн щомісяця, вона б сказала «так ти міг би дати 30 т грн, не спускаючись з цих Драгобратів!! Для чого вони тобі!». Для пороха одежа за 5 кує - це звичайна. Тим більше що він на мільйони перед цим задонатив Kate0000
Безос это понторез-если сказал А то говори и Б. Если ездишь на машине за тысячу бачей то жри мивину и одевайся в дешевое....что-то за ним этого не замечается-я думаю он за один присест сьедает делекатесов как сотни степендей студента который может позволить себе аккорд как у безуса
есть такое понятие как уместность. Ходить с баяном и петь песни в целом уместно, а на похоронах нет, потому что большинство людей в этот момент испытывают другие ощущения. К миллиардам порошенко у меня вопросов нет, заработали -молодцы. Больше ничего на эту тему объяснять не буду.
та ладно, не секрет, що ПАП ходить в рваних шкарпетках у Варшаві, навіть відео є Востаннє редагувалось flyman в Сер 25 гру, 2024 21:22, всього редагувалось 2 разів.
Я купив собі французський корсет для укріплення спини, хоча подібний візуально український коштував в 10 разів дешевше Я правильно зробив? Я перестав їздити на таврії 10 років тому і почав їздити на маленькому але нульовому мерседесі Я правильно зробив? Порошенко став багатшим на 300 млн доларів ( по заявкам якогось зеленобота) але при цьому залонатив 1,2 млрд грн за це й же рік- він правильно зробив? чи треба було задонатити на 5000 доларів більше щоб мати право купити собі костюм?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||