ЛАД написав:У РФ пока хватает и самолётов и бомб. Но авиацию они рискуют применять только в прифронтовых районах
Та да, і виключно по війсковим цілям. Відповім вашими словами: Вам самому нє смєшно?
Тяжёлый случай. Вы ещё "голоса" не слышите? Вы видели рашистские самолёты, например, над Киевом? Или вы ракеты и шахеды тоже называете "авиацией"? Бред всё-таки должен иметь хоть какие-то границы.
stm написав: Виталий, йопта, СДВГ - это не все люди, а люди с дефицитом внимания. Чего опять вы постите?!!! Лучше согласитесь с Бандерлогом что ККК - единственная вера правильных людей )))
Краще Ви поспорьте) Я не знайомий з ккк мож там щось і забавне. Майнкампф читав. Капітал не подужав. Не хвата усідчєвості. І те що ми одне одного не розумієм, це самособою понятно. З чистого сєксізму спитаю. Шо пропонуєте Ви ? Який шлях до розвязки війни?
Много авиации Миражей и иже с ними и много бомб. Но ... Из плюсов, они таки договариваются на ввод войск не наших. Из минусов только при прекращении огня.
я план одобряю, і якщо буде голосування підримаю його. Багато бомб це добре, а ще визвати італійських карабінерів на міциклетах з кулеметами і безліч бобиків з участковими щоб сзчшники не розбігались... Поки в мене є підозра, що вся ця історія скінчиться обвалом фронту, безліч бобиків не буде. а мені доведеться тікати в жіночому одязі городами до Сучави.
Востаннє редагувалось Banderlog в Нед 12 січ, 2025 09:27, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:.............. я вас неодноразово питав - ви так й не відповіли. а чого Сталін поклав МІЛЬЙОНИ людей. навіщо? чому відразу не здався? й не було б цих жертв .
5. У СССР были огромные человеческие ресурсы, превосходившие ресурсы Германии. И я нигде не встречал никаких сообщений о проблемах с мобилизацией. Хотя, думаю, "ухилянты" были и тогда, но это были относительно редкие случаи, не превращавшиеся в проблему. Почему так, это другой вопрос и сейчас обсуждать не будем.
чому ж не будем? ) бо вони проводили мобілізацію не в білих перчатках а за дезетирство могли розстріляти. Не грались в гуманізм коли була загроза знищенню держави. Смертну кару сталін відмінив лиш через 2р після війни в 47р. А ще напевно тому що комуністи і самі воювали і дітей своїх не ховали. На відміну від наших кулявлобів і кулябів, які готові воювати лопатами но чужими руками. Хоча куляба он знову вискочив каже сина зупиняти од походу на фронт не буде бо це не етично. Чого сам не іде на фронт скромно мовчить https://t.me/voynareal/107089
Faceless написав:На траві й корі подовжували животіння перед голодною смертю, виживали - якщо пощастить. На монокрупі результат буде не кращий, ймовірно з хронічними хворобами і патологіями. Хоча раніше з депресухи здохне
Faceless написав:На траві й корі подовжували животіння перед голодною смертю, виживали - якщо пощастить. На монокрупі результат буде не кращий, ймовірно з хронічними хворобами і патологіями. Хоча раніше з депресухи здохне
ЛАД написав:flyman, я понимаю вашу горячую ненависть к коммунистам. Видимо, именно они загнали вас в тот подвал, в кот. вы сейчвс живёте и приучили жить на 140 долл. Но, простите, вы написали чушь:
А ідеї соціалізму-комунізму (Німеччина/СРСР/США - в останніх саме втручання держави в ринок привело до жахливої кризи, раніше, без втручання вони швидко закінчувалися), довели до ВД.
В каких "останніх"? В США? И какие же там были "ідеї соціалізму-комунізму", которые "довели до ВД"?
Народ, давайте не спорить о вопросах, которые до сих пор вызывают горячие споры среди экономистов. Слишком всё мутно в этой "науке" экономике (Виталий меня опять заклеймит, как за медицину ). Например,
В качестве первоначального ответа на кризис Конгресс США принял Закон о тарифах Смута-Хоули 17 июня 1930 года. Закон был якобы направлен на защиту американской экономики от иностранной конкуренции путем введения высоких тарифов на иностранный импорт. ........... По распространенному мнению, Закон о тарифах Смута-Хоули был одной из главных причин депрессии. [ 28 ] [ 29 ] В опросе американских историков экономики, проведенном в 1995 году, две трети согласились с тем, что Закон о тарифах Смута-Хоули по крайней мере усугубил Великую депрессию. [ 30 ] Согласно веб-сайту Сената США, Закон о тарифах Смута-Хоули является одним из самых катастрофических актов в истории Конгресса.
А то якраз країна де живуть на крупі і впроголодь...
пост яскравий приклад іпсо про незламно потужних непереможних ніндзя що перемагають превосходящі сіли, замовчуючи те не було би потужного наступу не було би незламних кеендерівців
У статті описують як діти “підсідають”. І прирівнюють комп.ігри і соцмережі до кокаїнів-героїнів...
Але цікаво -- чи зможуть такі наркомани воювати? 🤔
Звичайні воюють доволі успішно. Див. карту під Покровськом. Наразі думаю, що смертники, яких москвини посилають вперед шеренги -- під кайфом, мабуть. Але особливим. Бо можуть йти і стріляти. Але таки загальмовані...
fox767676 написав:ЖЕЛЕЗНЫЙ конь идёт на смену на британской лошадке, и новый Цезарь на смену одряхлевшим королям
Не впевнений, що Трампу і Ко вдасться реалізувати хоча б відсотків 30% своїх намірів.
По суті він виступає таким собі американським Горбачовим з Перебудовою Америки. І взад, і вперед одночасно. Імхо. Не дадуть йому ні демократи, ні частина самих республіканців, ні британські, ні європейські сім'ї дуже розійтись. Але галасу буде багато. Матриця. Вистава. Для піпла... А потім повернуться з тріумфом деми. І розставлять всіх по кутах.
Різниця між "Соросом" і "Трампом" колосальна. Сорос фінансує партію, а Трамп - лише одне крісло. Вагові категорії неспідставні.
Подивимось. Станеться інакше, то визнаю, що помилявся, а вам тоді буде черговий респект та уважуха. Поки ж маю таке бачення і нічого з цим зробити не можу)) Глобалізація форево... І глибинні держави великих країн не можуть цього не розуміти. Ймовірність великої лажі з їх боку звісно є. Але суттєво менша, ніж бажання вижити.