Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1189911900119011190211903 ... 14676>
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 21:44

prodigy написав:Генеральний штаб Збройних сил України заперечує переведення гостродефіцитних авіаспеціалістів у піхоту.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу в Telegram.

"Генеральний штаб Збройних Сил України офіційно повідомляє, що гостродефіцитних спеціалістів інженерно-авіаційної служби Повітряних сил, які обслуговують літаки у піхотні підрозділи переводити не планувалося і не планується. Натомість, Повітряні сили ЗС України навпаки нарощують штатну кількість технічного та льотного персоналу", - йдеться у повідомленні.

звичайно. офіційні канали самі достовірні, це всі знають
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 21:51

adeges написав:звичайно. офіційні канали самі достовірні, це всі знають

Звичайно, невідомі ТГ-канали самі достовірні, це всі знають
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 22:13

Дюрі-бачі написав:
  pesikot написав:І де там кидок ?

Кидок - коли документи всі подали, а нічого не відбулось
Це пояснення для покоління тік-току

А там документи не оформлені

Тобто Ви вважаєте, що поранений герой здатен самостійно зібрати ті всі документи. І така ситуація нормальна? Ну тоді нам нема про що дискутувати...

Я вважаю, що потрібно не тільки писати, а ще й читати.
І читати не тільки заголовки

Ти сам прочитай те, що про ти лінку дав
Біля пораненного були родичі, які могли подати документи
Які цього не зробили

Ти облажався на тезі, що держава кидає

Ти не навів жодного доказу
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 22:30

Antras написав:Так что фсб денег не имеет?Вся Сибирь в кармане.Вся дурь войны оттуда,т.е. денег много.
денег много, а мозгов нет. поэтому и полезли воевать "за ценой не постоим"
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 22:35

Воїни Сил оборони України захопили в полон військового РФ на Курщині, причетного до розстрілу українських військовополонених. Євгеній Уланцов з 40-ї бригади морської піхоти ЗС Росії, якому лише 21 рік, сказав, що хотів служити медиком, але його кинули “на м’ясо”. Розстрілювати полонених, за його словами, наказують російські командири.

https://tsn.ua/exclusive/u-tck-hotili-m ... 43107.html
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 14 січ, 2025 22:35, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 22:39

prodigy написав:Генеральний штаб Збройних сил України заперечує переведення гостродефіцитних авіаспеціалістів у піхоту.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу в Telegram.

"Генеральний штаб Збройних Сил України офіційно повідомляє, що гостродефіцитних спеціалістів інженерно-авіаційної служби Повітряних сил, які обслуговують літаки у піхотні підрозділи переводити не планувалося і не планується. Натомість, Повітряні сили ЗС України навпаки нарощують штатну кількість технічного та льотного персоналу", - йдеться у повідомленні.

Бреше генеральний штаб зсу)
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 22:40

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:............
Уточните, пожалуйста - в "руській" современной или времён империи до 1917?

сучасна, сучасна російська армія орків або підарів, як кажуть військові.

давайте домовимось - якщо ви починаєте оце - а ви там були, то не треба мені розповідати про військові злочини США - вас там ніде не було - ні у В'єтнамі, ні в Іраку, ні деінде інше. а розумним людям не обов'язково бути особисто присутнім, щоб володіти інфо.
не обов'язково.
Но я в доказательство привожу цитаты со ссылками, причём не из "советской прессы". Но если даже из "советской", то ни одного факта вы не опровергли. А вы ссылаетесь на собственные домыслы или чьи-то рассказы. Фактов 0. Даже спорить не с чем.

розмова ні про що - вам даєш факти - ви кажете фактів немає - далі що? давайте щось конкретне, а не взагалі. як штурмували штрафбати ви не знаєте? одні трьохлінійка на двох - такого теж не було? чи обов'язково треба шукати, де ж це написали?
ви ж на Майдані теж не були, але здається теж в таборі тих, хто вважає, що там всі за гроші. оці всі десятки чи сотні тисяч, які збиралися на вихідних. я там був не за гроші - а на Антимайдані навпаки не приховували, що там лише організовані групи 8)
Коли здається, то хреститися треба.

й де по суті? як ви відноситеся до Майдану. ще раз - мене у відсутності фактів звинувачують ті, хто сам каже зазвичай взагалі. й в приниципі так, флуд ні про що
Что касается моего бизнеса, то вы о нём ничего не знаете. Так и не говорите.
але ж припущення я можу зробити - робота в мене така - бізнеси аналізувати. добре, не пішов через інші причини
Ещё раз.
Вы вообще ничего не знаете о моём бизнесе. Не знаете даже, чем я занимался.
Если вы так же "аналізуєте бізнеси" других людей, то это круто!
Чем пользуетесь, кофейной гущей, картами Таро, ещё чем-то?

щось вас це зачепило, чого б це? :D нормально я аналізую, краще багатьох. а користуюсь цифрами, звітами та розумінням, як працює бізнес.
А хотите посмеяться - на фронт. После того, как побудете там хотя бы месяца три, поговорим, смеяться или не надо.

от на фронті й розповідайте, що вони мають припинити стріляти - але оркам забули про це сказати. вже це проходили.
Так как насчёт "на фронт"?
Или на форуме проще проявлять "горячий патриотизм"?
ну знову дуже сильний аргумент - чого не на фронті?
ЛАД, ти ж теж казав - ну не можуть всі бути на фронті. а інакше, звідки податки, щоб ЛАДу пенсію платить. можна вважати, що з моєї зп й платиться, суми співставні. й взагалі, якщо патріот, то відразу на фронт - а в тилу мають бути лише ідейні ухилянти?
...............................
але ще раз зверну увагу - ви робите хитрий хід конем - кажете на мої аргументи - пропаганда, й користуючись цим, не наводите свої. тому ви менше про пропаганду, більше про аргументи. або слово пропаганда у вас - це ознака відсутності аргументів

Я вам "наводив аргументи" и факты. В ответ "красивые" слова и иделогические штампы уровня замполита батальона или инструктора райкома партии по идеологии. Надо, потому что надо. Похоже, что погибшие, инвалиды и раненые вам до лампочки. Вы ругаете "мясника" Сталина, но так же, как и он, готовы жертвовать людьми ради идеи. При этом Сталин хотя бы рассчитывал на реальные возможности для победы, а вы только на розовые мечты о развале России непонятно через сколько лет или на ещё что-то розовое в таком же духе.
Спасибо за приятную беседу. Мы на неё потратили слишком много времени. Пожалуй, я восстановлю свой чс.

у вас факти, в мене "красиві" слова - й це каже не демагог. й ви ще перекручуєте мої слова. я кажу, що якщо здатися, жертв буде більше. не знаю на що розраховував Сталін в 41-42 рр, напевне на "ни шагу назад" - так наші керівники, яким ви так довіряєте, теж на щось розраховують. й ситуація в нас набагато краща, ніж в срср в 41-42 році. а за такі ідеї, як у вас - давно б вже б до стіночки.

з приводу фактів -що там про успіхи сг в України? коли вистачить сили визнати? :D

й головне. ви так чи інакше закликаєте - з Рашею треба домовлятися. й робите вигляд, що не розумієте - що сучасна Раша - це чи то нацистська Німеччина, чи срср часів Сталіна. нема про що домовлятися, режим повністю гнилий. якщо спілкуватися, гниль пролізе й до нас - тільки подалі від них - а для вас це нонсенс - як так, мышебратья :D а зміна ремиму - МОЖЛИВО через 20-30-40 років, а може й не буде, буде середньовіччя. як в Афганістані.

можете ховатися за ЧС, але аргументів на головне - що Раша країна без нормального майбутнього (якесь там буде) - у вас немає. все чомусь руська нація виявилася нездібною побудувати нормальне суспільство - й без зовнішньої допомоги вже не побудує 8)
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 14 січ, 2025 22:46, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 22:41

adeges написав:звичайно. офіційні канали самі достовірні, це всі знають

https://t.me/kindzadza_ua/13283
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 22:48

Bobua написав:
  detroytred написав:
  Bobua написав:Які є ідеї?
Де може бути реально жити українцям, якщо втратимо свою країну? 😕

Не втратимо.
Західна Україна, да і значна частина центральної збережеться.

Що-що а стосовно вдалося зберегти суверенну державу пан Залужний вірно визначив.
А те, що зара, то вже черговий похід за Ферарі.

Було би добре...

Але завжди ж треба мати і запасний план.

Запасний план їхати на персики в італію, лучше би послом, но боюсь заки ми роздуплимся всі місця в посольствах в лондонах і міланах розберуть.
Зостанеться нам сінегал :lol:
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 14 січ, 2025 23:03

Antras написав:В их дома и квартиры вьедут росграждане,как вьезжали когда-то в Крым.

Ага, вот в эти вот гвонохрущи, прям очередь вижу.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

#<1 ... 1189911900119011190211903 ... 14676>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Xenon і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор