prodigy написав:Генеральний штаб Збройних сил України заперечує переведення гостродефіцитних авіаспеціалістів у піхоту.
Про це йдеться у повідомленні Генштабу в Telegram.
"Генеральний штаб Збройних Сил України офіційно повідомляє, що гостродефіцитних спеціалістів інженерно-авіаційної служби Повітряних сил, які обслуговують літаки у піхотні підрозділи переводити не планувалося і не планується. Натомість, Повітряні сили ЗС України навпаки нарощують штатну кількість технічного та льотного персоналу", - йдеться у повідомленні.
звичайно. офіційні канали самі достовірні, це всі знають
Воїни Сил оборони України захопили в полон військового РФ на Курщині, причетного до розстрілу українських військовополонених. Євгеній Уланцов з 40-ї бригади морської піхоти ЗС Росії, якому лише 21 рік, сказав, що хотів служити медиком, але його кинули “на м’ясо”. Розстрілювати полонених, за його словами, наказують російські командири.
prodigy написав:Генеральний штаб Збройних сил України заперечує переведення гостродефіцитних авіаспеціалістів у піхоту.
Про це йдеться у повідомленні Генштабу в Telegram.
"Генеральний штаб Збройних Сил України офіційно повідомляє, що гостродефіцитних спеціалістів інженерно-авіаційної служби Повітряних сил, які обслуговують літаки у піхотні підрозділи переводити не планувалося і не планується. Натомість, Повітряні сили ЗС України навпаки нарощують штатну кількість технічного та льотного персоналу", - йдеться у повідомленні.
ЛАД написав:............ Уточните, пожалуйста - в "руській" современной или времён империи до 1917?
сучасна, сучасна російська армія орків або підарів, як кажуть військові.
давайте домовимось - якщо ви починаєте оце - а ви там були, то не треба мені розповідати про військові злочини США - вас там ніде не було - ні у В'єтнамі, ні в Іраку, ні деінде інше. а розумним людям не обов'язково бути особисто присутнім, щоб володіти інфо.
не обов'язково. Но я в доказательство привожу цитаты со ссылками, причём не из "советской прессы". Но если даже из "советской", то ни одного факта вы не опровергли. А вы ссылаетесь на собственные домыслы или чьи-то рассказы. Фактов 0. Даже спорить не с чем.
розмова ні про що - вам даєш факти - ви кажете фактів немає - далі що? давайте щось конкретне, а не взагалі. як штурмували штрафбати ви не знаєте? одні трьохлінійка на двох - такого теж не було? чи обов'язково треба шукати, де ж це написали?
ви ж на Майдані теж не були, але здається теж в таборі тих, хто вважає, що там всі за гроші. оці всі десятки чи сотні тисяч, які збиралися на вихідних. я там був не за гроші - а на Антимайдані навпаки не приховували, що там лише організовані групи
Коли здається, то хреститися треба.
й де по суті? як ви відноситеся до Майдану. ще раз - мене у відсутності фактів звинувачують ті, хто сам каже зазвичай взагалі. й в приниципі так, флуд ні про що
Что касается моего бизнеса, то вы о нём ничего не знаете. Так и не говорите.
але ж припущення я можу зробити - робота в мене така - бізнеси аналізувати. добре, не пішов через інші причини
Ещё раз. Вы вообще ничего не знаете о моём бизнесе. Не знаете даже, чем я занимался. Если вы так же "аналізуєте бізнеси" других людей, то это круто! Чем пользуетесь, кофейной гущей, картами Таро, ещё чем-то?
щось вас це зачепило, чого б це? нормально я аналізую, краще багатьох. а користуюсь цифрами, звітами та розумінням, як працює бізнес.
А хотите посмеяться - на фронт. После того, как побудете там хотя бы месяца три, поговорим, смеяться или не надо.
от на фронті й розповідайте, що вони мають припинити стріляти - але оркам забули про це сказати. вже це проходили.
Так как насчёт "на фронт"? Или на форуме проще проявлять "горячий патриотизм"?
ну знову дуже сильний аргумент - чого не на фронті? ЛАД, ти ж теж казав - ну не можуть всі бути на фронті. а інакше, звідки податки, щоб ЛАДу пенсію платить. можна вважати, що з моєї зп й платиться, суми співставні. й взагалі, якщо патріот, то відразу на фронт - а в тилу мають бути лише ідейні ухилянти?
............................... але ще раз зверну увагу - ви робите хитрий хід конем - кажете на мої аргументи - пропаганда, й користуючись цим, не наводите свої. тому ви менше про пропаганду, більше про аргументи. або слово пропаганда у вас - це ознака відсутності аргументів
Я вам "наводив аргументи" и факты. В ответ "красивые" слова и иделогические штампы уровня замполита батальона или инструктора райкома партии по идеологии. Надо, потому что надо. Похоже, что погибшие, инвалиды и раненые вам до лампочки. Вы ругаете "мясника" Сталина, но так же, как и он, готовы жертвовать людьми ради идеи. При этом Сталин хотя бы рассчитывал на реальные возможности для победы, а вы только на розовые мечты о развале России непонятно через сколько лет или на ещё что-то розовое в таком же духе. Спасибо за приятную беседу. Мы на неё потратили слишком много времени. Пожалуй, я восстановлю свой чс.
у вас факти, в мене "красиві" слова - й це каже не демагог. й ви ще перекручуєте мої слова. я кажу, що якщо здатися, жертв буде більше. не знаю на що розраховував Сталін в 41-42 рр, напевне на "ни шагу назад" - так наші керівники, яким ви так довіряєте, теж на щось розраховують. й ситуація в нас набагато краща, ніж в срср в 41-42 році. а за такі ідеї, як у вас - давно б вже б до стіночки.
з приводу фактів -що там про успіхи сг в України? коли вистачить сили визнати?
й головне. ви так чи інакше закликаєте - з Рашею треба домовлятися. й робите вигляд, що не розумієте - що сучасна Раша - це чи то нацистська Німеччина, чи срср часів Сталіна. нема про що домовлятися, режим повністю гнилий. якщо спілкуватися, гниль пролізе й до нас - тільки подалі від них - а для вас це нонсенс - як так, мышебратья а зміна ремиму - МОЖЛИВО через 20-30-40 років, а може й не буде, буде середньовіччя. як в Афганістані.
можете ховатися за ЧС, але аргументів на головне - що Раша країна без нормального майбутнього (якесь там буде) - у вас немає. все чомусь руська нація виявилася нездібною побудувати нормальне суспільство - й без зовнішньої допомоги вже не побудує
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 14 січ, 2025 22:46, всього редагувалось 1 раз.
Bobua написав:Які є ідеї? Де може бути реально жити українцям, якщо втратимо свою країну? 😕
Не втратимо. Західна Україна, да і значна частина центральної збережеться.
Що-що а стосовно вдалося зберегти суверенну державу пан Залужний вірно визначив. А те, що зара, то вже черговий похід за Ферарі.
Було би добре...
Але завжди ж треба мати і запасний план.
Запасний план їхати на персики в італію, лучше би послом, но боюсь заки ми роздуплимся всі місця в посольствах в лондонах і міланах розберуть. Зостанеться нам сінегал