|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 січ, 2025 23:40
Hotab написав:_hunter Вранье: приняли "Указ о защите народа и государства" - про выборы там ни слова не было.
І дозволили діяльність хоч якихось партій, крім НСДАП? Це точно варто порівняння з Україною? Бетон вже сидить за свої слова, як сидів би в фашистскій Німеччині?
скоріш би був десь забитий в пивничці в спробі вирвати щелепу якомусь штурмовику 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 23:44
tester7336 написав:............. все это очень просто решается. для госслужащих категории А должно быть три человека из первого круга родственников на фронте. для категории Б должно быть два. для категории В - один. вот тогда и посмотрим как они про лопаты говорить будут. что бы у ермака все родычи были на фронте. нету таких родственников - нехрен лезть управлять страной во время войны.
Тут уже предлагался более универсальный метод. Провести референдум с единственным вопросом: "Вы за продолжение войны до границ91 (или 22)". Все, кто "за" - в армию. Заодно решится и проблема с мобилизацией.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 13 січ, 2025 00:48, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 січ, 2025 23:45
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав: "а оце повна брехня чи чиста" безграмотність? Он не домовився с Египтом, с Бахрейном, с Иорданией, с Марокко, с ОАЭ? Пытаются договориться с Сауд. Аравией, сотрудничают с ФАТХ.
так й ми домовляємось з усіма, окрім тих, хто хоче знищити нас, як країну. якось й з Лукашенком домовлялися раніше, зараз вже ні. що я не так сказав? де в вашому переліку Іран чи його проксі? де зрада? тому читайте уважніше, й не чіпляйте на мене ярлики 
Все перечисленные мной тоже были врагами Израиля и тоже хотели его уничтожить. С Египтом воевали, по-моему, 4 раза. И какой ярлык я вам причепив? Вроде, ни одного.
уважно слідкуємо за руками - спочатку вони відмовились від ідеї знищення країни, а потім вже перемовини. або просто удар в щелепу від Ізраїлі під час всіх цих війн - як Єгипет чи Сирія наприклад. тому, коли Раша визнає наше право на незалежне існування в Європі - тоді й поговоримо. на удар в щелепу поки сил не вистачає, на жаль як це ніякого - пропагандист дуже собі ярлик  я кажу, я не сильно переймаюсь, але чомусь після цього слова аргументів немає 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 23:55
_Mykola_ написав:........... На жаль, більше 53%+
Сумма первых 3-х?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 січ, 2025 23:55
ЛАД написав: tester7336 написав:............. все это очень просто решается. для госслужащих категории А должно быть три человека из первого круга родственников на фронте. для категории Б должно быть два. для категории В - один. вот тогда и посмотрим как они про лопаты говорить будут. что бы у ермака все родычи были на фронте. нету таких родственников - нехрен лезть управлять страной во время войны.
Тут уже предлагался более универсальный методю Провести референдум с единственным вопросом: "Вы за продолжение войны до границ91 (или 22)". Все, кто "за" - в армию...
а усі, хто проти - куди?
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 січ, 2025 00:26
Успіх написав:І от дружина там побувала, то каже, що найбрудніше було біля Ейфелової вежі і в готелі у Франції!
Що то за єкскурсія в неї така була, що вона ще встигла щось роздивитись? Або її не попередили що потрібно не сміття дивитись, а сумку свою, бо темнокожі не сплять, а хочуть їсти. Насправді все не так погано, багато туристів - багато після них і сміття. В тому ж метро воно не валяється. А готель, як він може бути брудний, якщо він платний, просто дешевий був, тур фірма єкономить, бізнес.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 263 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 січ, 2025 00:28
Бетон написав: Shaman написав: Бетон написав:В найближчі декілька мільярдів років, сонце розшириться до гіганта, а земля стане як венера з температурою 460 °C. Нашо вам ця бредятина про 50 років? Нікого з тих хто тут пише вже не буде на цій землі.
розпад Раші ми ще побачимо 
А я мрію побачити Україну - економічним чудом, де люди будуть жити не ненавистю, не насолодою від смерті співгромадянина, не радістю що десь в росії погано, не заборонами користуватись грошима, не підняттям податків. Я мрію, щоб Україна стала економічним раєм, щоб в Україні відкривали офіси всесвітніх компаній. І це все с монополтною владою можна було б робити навіть зараз. Я мрію побачити українського Хавьєра Мілея.
Мечты хорошие. Но давайте подождём результатов Милея.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 січ, 2025 00:47
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:------------------------ ЛАД "а оце повна брехня чи чиста" безграмотність? Он не домовився с Египтом, с Бахрейном, с Иорданией, с Марокко, с ОАЭ? Пытаются договориться с Сауд. Аравией, сотрудничают с ФАТХ. ------------------------ так й ми домовляємось з усіма, окрім тих, хто хоче знищити нас, як країну. якось й з Лукашенком домовлялися раніше, зараз вже ні. що я не так сказав? де в вашому переліку Іран чи його проксі? де зрада? тому читайте уважніше, й не чіпляйте на мене ярлики 
Все перечисленные мной тоже были врагами Израиля и тоже хотели его уничтожить. С Египтом воевали, по-моему, 4 раза. И какой ярлык я вам причепив? Вроде, ни одного.
уважно слідкуємо за руками - спочатку вони відмовились від ідеї знищення країни, а потім вже перемовини. або просто удар в щелепу від Ізраїлі під час всіх цих війн - як Єгипет чи Сирія наприклад.
Подтасовка. Не было никакого "сначала". Переговоры начинали без всяких условий. После того, как договорились, подписывали договор и устанавливали дипломатические отношения. До этого даже дипотношений не было. як це ніякого - пропагандист дуже собі ярлик  я кажу, я не сильно переймаюсь, але чомусь після цього слова аргументів немає 
Вы, если правильно понимаю, аналитик. Но на этой ветке ваши посты на аналитику не тянут, чистая пропаганда, основанная на вере.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 січ, 2025 00:51
GALeon написав:ЛАД написав: tester7336 написав:............. все это очень просто решается. для госслужащих категории А должно быть три человека из первого круга родственников на фронте. для категории Б должно быть два. для категории В - один. вот тогда и посмотрим как они про лопаты говорить будут. что бы у ермака все родычи были на фронте. нету таких родственников - нехрен лезть управлять страной во время войны.
Тут уже предлагался более универсальный методю Провести референдум с единственным вопросом: "Вы за продолжение войны до границ91 (или 22)". Все, кто "за" - в армию...
а усі, хто проти - куди?
Сложный вопрос. Не подумал. Наверно, окопы рыть. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 січ, 2025 01:41
Shaman написав: ЛАД написав:............ Уточните, пожалуйста - в "руській" современной или времён империи до 1917?
сучасна, сучасна російська армія орків або підарів, як кажуть військові. давайте домовимось - якщо ви починаєте оце - а ви там були, то не треба мені розповідати про військові злочини США - вас там ніде не було - ні у В'єтнамі, ні в Іраку, ні деінде інше. а розумним людям не обов'язково бути особисто присутнім, щоб володіти інфо.
не обов'язково. Но я в доказательство привожу цитаты со ссылками, причём не из "советской прессы". Но если даже из "советской", то ни одного факта вы не опровергли. А вы ссылаетесь на собственные домыслы или чьи-то рассказы. Фактов 0. Даже спорить не с чем. ви ж на Майдані теж не були, але здається теж в таборі тих, хто вважає, що там всі за гроші. оці всі десятки чи сотні тисяч, які збиралися на вихідних. я там був не за гроші - а на Антимайдані навпаки не приховували, що там лише організовані групи 
Коли здається, то хреститися треба. я так розумію, бізнес у вас не пішов саме через такі перемовини.
Что касается моего бизнеса, то вы о нём ничего не знаете. Так и не говорите.
але ж припущення я можу зробити - робота в мене така - бізнеси аналізувати  добре, не пішов через інші причини
Ещё раз. Вы вообще ничего не знаете о моём бизнесе. Не знаете даже, чем я занимался. Если вы так же "аналізуєте бізнеси" других людей, то это круто! Чем пользуетесь, кофейной гущей, картами Таро, ещё чем-то? А хотите посмеяться - на фронт. После того, как побудете там хотя бы месяца три, поговорим, смеяться или не надо.
от на фронті й розповідайте, що вони мають припинити стріляти - але оркам забули про це сказати. вже це проходили.
Так как насчёт "на фронт"? Или на форуме проще проявлять "горячий патриотизм"? ............................... але ще раз зверну увагу - ви робите хитрий хід конем - кажете на мої аргументи - пропаганда, й користуючись цим, не наводите свої. тому ви менше про пропаганду, більше про аргументи. або слово пропаганда у вас - це ознака відсутності аргументів 
Я вам "наводив аргументи" и факты. В ответ "красивые" слова и иделогические штампы уровня замполита батальона или инструктора райкома партии по идеологии. Надо, потому что надо. Похоже, что погибшие, инвалиды и раненые вам до лампочки. Вы ругаете "мясника" Сталина, но так же, как и он, готовы жертвовать людьми ради идеи. При этом Сталин хотя бы рассчитывал на реальные возможности для победы, а вы только на розовые мечты о развале России непонятно через сколько лет или на ещё что-то розовое в таком же духе. Спасибо за приятную беседу. Мы на неё потратили слишком много времени. Пожалуй, я восстановлю свой чс.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-