2 запитання:
1. Хто у Вашій моделі змусить мене платити податки?
2. Як із фронту будуть списувати інвалідів?
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну2 запитання: 1. Хто у Вашій моделі змусить мене платити податки? 2. Як із фронту будуть списувати інвалідів? ![]() В Україні 20 млн платників податків, з яких 10 млн платить , 10 млн ховається і 30000 податківців Питання на засипку 1 Якщо оподаткування спроститься, або стане фіксованим для особи А ті хто не платять фіксований збір будуть відрізані від усіх цифрових послуг або послуг отримання яких потребує інтедифікації - то що зміниться? 2 З іншого боку, якщо Держава не збирає то й не надає Тобто якщо ти не платиш то не отримуєш. От і виходить - треба зібрати менша на суму того що Держава не буде надавати + зменшиться вартість утримання Держапарату 1 А при чому оподаткування до інвалідів? 2 Труси-хрестик Або великі виплати по соцзахисту(не тільки для військових інвалідів) і чим вищі суми тим більше чиновників присмокчуться до цієї годівниці Або обмеження пенсій на рівні середньої по Державі... Бо дуже дивна ситуація коли працюючий який повинен утримати себе і пенсіонера отримує менше ніж пенсіонер. І при цьому відновлення працездатності працюючого потребує більше ресурсів ніж відновлення життєздатності не працюючого пенсіонера(інваліда чи по старості- не важливо) І чим нижча величина максимального Державного забезпечення непрацюючих - тим менше бажання в цю категорію потрапляти. А якщо заборонити займати Державні посади інвалідам в яких розмір пенсії вищий ніж середня по Україні - то в прокуратурі/суді/чиновники вищого рівня - не стане жодного інваліда навіть якщо в нього не буде двох ніг і одної руки....
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКуди ще простіше ніж ФОП? 1-2 група платить фіксовану суму, я на 3 плачу %... Думаю всі українці були б раді, якщо б не було складного офіційного найму? а тільки ФОПи... Але державі дуже не подобаються ФОП і вони максимально з ними борються... А як пропонуєте, щоб інваліди жили на волонтерську допомогу?
![]() Давайте так 1 Розглянемо довоєнний 2021 рік, Бюджет Бюджет - 1 296 852 900 000 грн/20 млн працездатних/12місяців =5500 грн Пенсійний -495 000 000 000 грн/20млн працездатних/12 місяців =2060 грн Середня зарплата -12350 грн 2 Якщо змусити платити всіх , то з відміною акцизних податків на паливо і алкоголь/тютюн, ПДВ і так далі то виглядає ніби й не погано 12350-5500-2060=4790 ( нагадаю , ПДВ нема це мінус 20% до ціни всіх товарів, акцизів нема це мінус 20 грн на літр палива( алкоголь/тютюн можна залишити) 3 Але якщо всіх не вдасться а зловлять тільки 12 млн офіційно працюючих ( а вигоду отримають всі) тоді трошки дупа... 12350-20/12*(5500+2060)=-250 грн . Як бачите- не все залежить від Держави Але з іншого боку Більш несправедливого підходу коли платять тільки правильні а отримують всі ( а сьогодні це так) в капкраїнах не спостерігається. Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 19 січ, 2025 21:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе змішуйте все в купу Спрощення не дорівнює відміна. Є сьогодні існуючі правила. Якщо спростити правила отримання інвалідності з одночасним зменшенням виплат по інвалідності - відбудеться цікава ситуація Ті хто хотів заплатити щоб отримати вищу пенсію - втратять економічний інтерес це робити А ті хто без пенсії прожити не можуть - зможуть її простіше(хоча і в менших розмірах отримати) При цьому Можна криком кричати що пенсія має бути 100500мільйонів... але якщо в кишені є менше середньої по державі - значить більше 10000 грн не отримаєш.
![]()
1. Все платили столько, сколько требует государство. Вместо обороны, строили дороги. 2. Покупаю, чтобы не сойти с ума от скуки. я пытался вывезти деньги за границу, все, но меня не выпустили 3. Искать виноватых обязательно нужно. Искать и наказать. Я надеюсь администрация Трампа сделает это 4. Я уже понял что в Украине каждый должен защищать себя сам. Меня это не устраивает. Меня не устраивает жить рядом с ненормальными опг, которые похищают и убивают гражданское население. Я выбрал другую правовую политическую систему, т.е. другое государство для жизни, даже если война закончится
|
|