|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 19 січ, 2025 22:59
Shaman написав:досвід показує, що для функціонування держави, як хочеться навіть 18% податку на доходи - це замало
40-50% должно быть. Но государство тоже кое что должно, удерживать инфляцию например. На еду, топливо медикаменты легко поднять цену, люди без этого не выживут, а другие бизнесы недополучат прибыль и загнутся. В итоге толку что 18% что 50% если платить их некому.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:03
tester7336 написав:а всі вже забули як Залужний казав що потрібно призвати 500К і як зе казав що не лякайтеся то не правда.
Так "он", что удивительно - и не соврал: нужно было 700 тыщ  Ну и тогда Великое Контрнаступленьище готовили, а сейчас обычный наступ проводится.
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:09
Shaman написав:й досвід показує, що для функціонування держави, як хочеться навіть 18% податку на доходи - це замало.
У всіх більш/менш функціонуючих Держав відношення Бюджету до ВВП приблизно знаходиться в межах 33-45% Тому ні про яких 18% йтись не може
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:10
ЛАД написав: prodigy написав:......... спілкування на форумі -не додає ні знань, ні інформації, грубо кажучі 90% негативний почуттів від більшості постів може це такий спосіб "емоційної розрядки"-як собаки на вулиці гавкають, а часто і кусаються 
Раньше спілкування на форумі давало многое, в т.ч. и знания, и информацию (и лично вы, кстати, это признавали и отмечали). Сегодня вы, шаман, песикот и ещё некоторые превратили форум в "спосіб "емоційної розрядки"-як собаки на вулиці гавкають, а часто і кусаються".
в емоції та суцільну депресію форум намагаються перетворити ІПСОшні обліківки та місцеві корисні ідіоти. дехто від переляку дах загубив, в когось найкращі часи були дуже давно, за часів, коли ще совок не почав валитися. але саме вони з піною у рота шукають про Україну лише погане, а про Рашу - ви що, це така велика держава. й не бачать, що це великий колос, навіть не з глини, а вже з лайна, питання, хто саме його штовхне - а те, що він завалиться, у розумних людей питань не викликає. й так ЛАД, як тобі не гірко, доки Раша не почне валитися, у твоїх онуків нормального життя не буде - й тобі треба визначатися - труси-хрестик. "или дедушка старый, ему все равно"? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:23
detroytred написав: budivelnik написав:А що ти виправив ? Замилив сам собі очі. Ще раз Закон один і для слабких і для сильних В противному разі
Да навіть елементарне -- оподаткування різне для різних груп. За віконцем. А в тебе все однаково. Про яких "правильних і чесних" я тобі пару сторінок казав? Ні про яких. Є і такий шлях. З отими ж неправильними і нечесними. Набрид перекручувати.. Гудбай.
1 Немає різного оподаткування для різних груп населення Є різне оподаткування для різного доходу, в залежності від доходу 2 Є різне оподаткування в залежності від виду діяльності ( тобто є додатковий податок наприклад акцихз для підакцизних(паливо/тютюн) 3 Максимум що є для починаючого - це кредитування під льготні відсотки... та й то це кредит який повинен бути чимось забезпечений... І про чесних/справедливих Ти можеш нафантазувати що заміна судді чи прокурора дасть толк.... Але це фантазія толк дасть тільки ситуація коли суддя чи прокурор не зможе з своїм свинним рилом влізти в калашний ряд... Бо якщо в них буде лазівка - вони нею скористаються Ще раз для тебе НЕ можуть 20000 податкових інспекторів проконтролювати 2 млн касових апаратів... в них на це не вистарчить часу фізично Значить тих хто потрапить під контроль будуть відбирати по якимось правилам які НАПИШУТЬ самі. І повір в цих правилах будуть створені умови для можливості зупинити будь-кого ( при чому правила будуть настільки варіабельні що ти в жодному суді не доведеш що тебе перевіряли незаконно Звідси висновок Не нові закони , а відсутність обмежень- дасть результат. Але ти і секта фантазерів і далі можетерозмасувати ... по столу очікуючи месію який вам за вас все зробить. ПС з тим що створювати дві системи в одній економічній спільноті одну для слабких а другу для сильних - я надіюсь ти вже допетрав що це маразм.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:28
:tester7336 Про тебе я точно якщо й буду думати - то в останню чергу 2 Перед тобою в черзі з кінця - алканавт якому я дам можливість заробити на шматок хліба.. а от на пляшку-вже ні Перед алканавтом буде стояти люмпен Перед люмпеном - простий роботяга.... 3 А от мої працівники будуть стояти ДРУГИМИ в черзі після моєї сімї... 4 Повір, ти б не зміг жити так як я живу і працюю останніх 30 років. Тебе б навіть не задовільнила моя обіцянка що ти попрацювавши 30 років - отримаєш те саме що маю я.
Так що зависть це ознака страху...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:29
tester7336
добре, що ти робиш, критикуєш дії ТЦК. рішення пропонуєш? ні. не розумієш, навіщо ТЦК мобілізації проводять? робиш вигляд, що ні - таке враження, що ТЦК з власної ініціативи цим займаються. пропонуєш справедливі способи мобілізації? теж ні.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:39
пропонують робыть По Закону. Почему ВГК не подает такой законопроект - это уже на вашей стороне вопрос. И да: тцкшники это именно, что по собственной инициативе делают - иначе план закрывать придется лично. - вроде какой-то депутат подтвердил...
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:41
_hunter какой-то депутат
Безкутня?) 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 19 січ, 2025 23:48
_hunter написав:Да сколько эту шарманку можно заводить? - пропонують робыть По Закону. Почему ВГК не подает такой законопроект - это уже на вашей стороне вопрос. И да: тцкшники это именно, что по собственной инициативе делают - иначе план закрывать придется лично. - вроде какой-то депутат подтвердил...
У нас сейчас вообще страшнэ. Бойко сыграл Щедрика и всё - больше не герой. Плохо овладел инструментом... Не возвращайтесь и не стоит так рвать душу за Украину, тут пропащие люди, кроме Лучиков добра, он - сама нежность.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|