Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1200612007120081200912010 ... 14618>
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 22:59

Shaman написав:досвід показує, що для функціонування держави, як хочеться навіть 18% податку на доходи - це замало
40-50% должно быть. Но государство тоже кое что должно, удерживать инфляцию например. На еду, топливо медикаменты легко поднять цену, люди без этого не выживут, а другие бизнесы недополучат прибыль и загнутся. В итоге толку что 18% что 50% если платить их некому.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:03

tester7336 написав:
  Vadim_ написав:Мобілізація не покриває потреби ЗСУ - Сирський
https://ua.korrespondent.net/ukraine/47 ... su-syrskyi

а всі вже забули як Залужний казав що потрібно призвати 500К і як зе казав що не лякайтеся то не правда.

Так "он", что удивительно - и не соврал: нужно было 700 тыщ :lol:
Ну и тогда Великое Контрнаступленьище готовили, а сейчас обычный наступ проводится.
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:й досвід показує, що для функціонування держави, як хочеться навіть 18% податку на доходи - це замало.
У всіх більш/менш функціонуючих Держав відношення Бюджету до ВВП приблизно знаходиться в межах 33-45%
Тому ні про яких 18% йтись не може
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:10

ЛАД написав:
  prodigy написав:.........
спілкування на форумі -не додає ні знань, ні інформації, грубо кажучі
90% негативний почуттів від більшості постів
може це такий спосіб "емоційної розрядки"-як собаки на вулиці гавкають, а часто і кусаються :mrgreen:

Раньше спілкування на форумі давало многое, в т.ч. и знания, и информацию (и лично вы, кстати, это признавали и отмечали).
Сегодня вы, шаман, песикот и ещё некоторые превратили форум в "спосіб "емоційної розрядки"-як собаки на вулиці гавкають, а часто і кусаються".

в емоції та суцільну депресію форум намагаються перетворити ІПСОшні обліківки та місцеві корисні ідіоти. дехто від переляку дах загубив, в когось найкращі часи були дуже давно, за часів, коли ще совок не почав валитися. але саме вони з піною у рота шукають про Україну лише погане, а про Рашу - ви що, це така велика держава. й не бачать, що це великий колос, навіть не з глини, а вже з лайна, питання, хто саме його штовхне - а те, що він завалиться, у розумних людей питань не викликає.

й так ЛАД, як тобі не гірко, доки Раша не почне валитися, у твоїх онуків нормального життя не буде - й тобі треба визначатися - труси-хрестик. "или дедушка старый, ему все равно"? :lol:
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:23

detroytred написав:
  budivelnik написав:А що ти виправив ?
Замилив сам собі очі.
Ще раз
Закон один і для слабких і для сильних
В противному разі
Да навіть елементарне -- оподаткування різне для різних груп. За віконцем.
А в тебе все однаково.

Про яких "правильних і чесних" я тобі пару сторінок казав? Ні про яких. Є і такий шлях. З отими ж неправильними і нечесними.

Набрид перекручувати.. Гудбай.
1 Немає різного оподаткування для різних груп населення
Є різне оподаткування для різного доходу, в залежності від доходу
2 Є різне оподаткування в залежності від виду діяльності ( тобто є додатковий податок наприклад акцихз для підакцизних(паливо/тютюн)
3 Максимум що є для починаючого - це кредитування під льготні відсотки... та й то це кредит який повинен бути чимось забезпечений...

І про чесних/справедливих
Ти можеш нафантазувати що заміна судді чи прокурора дасть толк....
Але це фантазія
толк дасть тільки ситуація коли суддя чи прокурор не зможе з своїм свинним рилом влізти в калашний ряд...
Бо якщо в них буде лазівка - вони нею скористаються
Ще раз для тебе
НЕ можуть 20000 податкових інспекторів проконтролювати 2 млн касових апаратів... в них на це не вистарчить часу фізично
Значить тих хто потрапить під контроль будуть відбирати по якимось правилам які НАПИШУТЬ самі.
І повір в цих правилах будуть створені умови для можливості зупинити будь-кого ( при чому правила будуть настільки варіабельні що ти в жодному суді не доведеш що тебе перевіряли незаконно
Звідси висновок
Не нові закони , а відсутність обмежень- дасть результат.
Але ти і секта фантазерів і далі можетерозмасувати ... по столу очікуючи месію який вам за вас все зробить.

ПС
з тим що створювати дві системи в одній економічній спільноті одну для слабких а другу для сильних - я надіюсь ти вже допетрав що це маразм.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:28

:tester7336 Про тебе я точно якщо й буду думати - то в останню чергу
2 Перед тобою в черзі з кінця - алканавт якому я дам можливість заробити на шматок хліба.. а от на пляшку-вже ні
Перед алканавтом буде стояти люмпен
Перед люмпеном - простий роботяга....
3 А от мої працівники будуть стояти ДРУГИМИ в черзі після моєї сімї...
4 Повір, ти б не зміг жити так як я живу і працюю останніх 30 років.
Тебе б навіть не задовільнила моя обіцянка що ти попрацювавши 30 років - отримаєш те саме що маю я.

Так що зависть це ознака страху...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:29

tester7336

добре, що ти робиш, критикуєш дії ТЦК. рішення пропонуєш? ні. не розумієш, навіщо ТЦК мобілізації проводять? робиш вигляд, що ні - таке враження, що ТЦК з власної ініціативи цим займаються. пропонуєш справедливі способи мобілізації? теж ні.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:39

пропонують робыть По Закону.
Почему ВГК не подает такой законопроект - это уже на вашей стороне вопрос.
И да: тцкшники это именно, что по собственной инициативе делают - иначе план закрывать придется лично. - вроде какой-то депутат подтвердил...
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:41

_hunter

какой-то депутат

Безкутня?) :lol:
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 23:48

_hunter написав:Да сколько эту шарманку можно заводить? - пропонують робыть По Закону.
Почему ВГК не подает такой законопроект - это уже на вашей стороне вопрос.
И да: тцкшники это именно, что по собственной инициативе делают - иначе план закрывать придется лично. - вроде какой-то депутат подтвердил...

У нас сейчас вообще страшнэ. Бойко сыграл Щедрика и всё - больше не герой. Плохо овладел инструментом... Не возвращайтесь и не стоит так рвать душу за Украину, тут пропащие люди, кроме Лучиков добра, он - сама нежность.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 1200612007120081200912010 ... 14618>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, pesikot і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор