Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1200312004120051200612007 ... 14618>
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:39

Vadim_ написав:
  pesikot написав:Трішки дійсно оффтопу ...

Погода сьогодні була сонячна, але холодний вітер
Було багато людей на прогулянці, мабуть всі вони "порішали", як сказали б UA, Бетон та всі номерні

На прогулянці були парочки, сімейні парочки з дітьми, військові, чи військові з родинами
Кафе заповнені
На Новій пошті завжди хтось щось отримує чи відправляє

На автомийках, на будь яких, черги
В цирюльнях черги
І там, і там чоловіки

В храмі УПЦ МП на Ниві купа людей в черзі за свяченою водою

Можу деяким форумчанам порекомендувати виходити в реальність, а не сидіти в ТГ-каналах )

Не менжевать и уверенной походкой в тцк?

уверенной походкой поймали плиточника. в атб. вышел чувак в рельность.
щас в житомире
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Бетон, ніхто не може перевірити наскільки чесно т заробив свій мільйон доларів і скільки податків ти сплатив.
Ніхто не може перевірити (хтось да може, але не ти, і не я) наскільки повно олігархи платять податки.
Тому ми не говоримо про чесність чи нечесність їх виникнення.
Мова про твої постійні стогони, що бідні захищають багатих. Тебе багатого хто захищає? Чому не ти сам?? Тому, або ти припиняєш цю недолугу пісню, або йдеш себе сам захищати.

Щодо отого всього «я не був, не прівлєкался, держава це не я», так саме так може кожен олігарх сказати.
І з яких це пір робота на державу (лікарі, вчителі, пожежники і тд ) стало якимось особливим фактором «от ти і йди захищав, ти замазався в державу»?? Що це за черговий маразм??
Я так можу тобі сказати «не працював на державу в житті? То йди починай!! Ти їй повинен!»
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:42

Hotab написав:Бетон, ніхто не може перевірити наскільки чесно т заробив свій мільйон доларів і скільки податків ти сплатив.
Ніхто не може перевірити (хтось да може, але не ти, і не я) наскільки повно олігархи платять податки.
Тому ми не говоримо про чесність чи нечесність їх виникнення.
Мова про твої постійні стогони, що бідні захищають багатих. Тебе багатого хто захищає? Чому не ти сам?? Тому, або ти припиняєш цю недолугу пісню, або йдеш себе сам захищати.

Щодо отого всього «я не був, не прівлєкался, держава це не я», так саме так може кожен олігарх сказати.
І з яких це пір робота на державу (лікарі, вчителі, пожежники і тд ) стало якимось особливим фактором «от ти і йди захищав, ти замазався в державу»?? Що це за черговий маразм??
Я так можу тобі сказати «не працював на державу в житті? То йди починай!! Ти їй повинен!»

я вже податковий резидент Польщі. половина активів там. то треба й Польщу захищати
слухаю, товариш начальник. разрешите выполнять!
ать-два)
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:48

Бетон написав:я вже податковий резидент Польщі. половина активів там. то треба й Польщу захищати
слухаю, товариш начальник. разрешите выполнять!
ать-два)

Бетон, про олигархов нам рассказывает человек не готовый ни Украину, ни Польшу защищать. Просто если на активы кто лапу положит фальцет будет громче )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:53

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Приходиш ти в Федерацію футболу і заявляєш
Для того щоб конкурувати з кращими лігами Європи , нам потрібно створити умови щоб навіть найслабші команди втримувались у вищій лізі...

Як думаєш - вони прямо при тобі почнуть крутити пальцем коло скроні?
Чи все таки дочекаються поки ти вийдеш з своєю геніальною пропозицією.

Зрозумій накінець
Потяг тягне Електровоз , а не штовхає останній вагон.
Так само і в економіці
Сильні розчищають поляну від снігу тільки при умов що за розчистку отримають більше ніж просто працюючи на розчищеному.
І якщо стимулювати слабких - то кількість бажаючих нічого не робити (або працювати тяп-ляп без напрягу) - буде перевищувати розміри полян
Станом на сьогодні нам ще чистити і чистити.
Бо чистять перші а не останні.
Якогось Шейха, щоб він дав гроші Шахтарю/Динамо/Говерлі, щоб ті закупили нормальних гравців.
І що ?
1 Якщо у внутрішньому чемпіонаті вони будуть грати в пів-ноги , то при виході в конкурентний світ - продують все і вся.
Суть конкуренції саме в тому і полягає що підганяє всіх.
А якщо ти найкращий- то нафіга напрягатись?
2 Навіщо шейху тратити гроші на футбол в не першій країні, якщо верблюжі гонки в цій країні не популярні і бензину він більше не продасть?
З таким успіхом йому треба купувати клуб в Якутську там хоч алмази є....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:54

Бетон ваш ход мысли можно понять, но непонятно другое, зачем вы пишите одно и тоже? Ситуация дурацкая и не только у вас.

Оказалось того что все платили на армию критично мало для обороны как и самой армии.

Виноватые конечно есть, но шансов притянуть их к ответственности ноль. Или меньше.

С одной стороны война у людей рушатся жизни и семьи, люди теряют жилье.

С другой вы зачем то покупаете квартиры в киеве.

Каждый тратит свои деньги как считает нужным, но как минимум это алогично. Завтра вас призовут на фронт, кто будет заниматься вашими квартирами, в т.ч. польскими.

Ко всем.

Предлагаю перестать искать виноватых в войне и перестать искать кто должен нас защищать.

Менты, впенсы, подизносившиеся летчики, долярчики и бандерлоги.

Это неконструктивно. Ответа нет. Нельзя вернутся в 2014 или другой год и все переиначить. уже звучит как заевшая пластинка.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 січ, 2025 19:58, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:56

Бетон

я вже податковий резидент Польщ

Не розумію тоді твоїх претензій до олігархів, які виводять капітали і дітей закордон. Ти сам так робиш. Давайте ти просто припиниш оце скиглення, і роби що хочеш. Мері все одно
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 19:58

Wirująświatła написав:Оказалось того что все платили на армию критично мало для обороны как и самой армии.
.

Трохи не так, а так "красти вищосортним потрібно було менше"
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 20:00

Wirująświatła написав:С другой вы зачем то покупаете квартиры в киеве.

Займатися чимось потрібно, щоб не деградувати і тримати себе в тонусі, та підтримувати кваліфікацію, якщо нема бажання раннім пенсіонером на Філіпіни
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 20:07

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:А чому?)))
Про те і мова, щоб зробити в ринку сприятливі умови.
Навіть для слабких гравців.
Приходиш ти в Федерацію футболу і заявляєш
Для того щоб конкурувати з кращими лігами Європи , нам потрібно створити умови щоб навіть найслабші команди втримувались у вищій лізі...

Як думаєш - вони прямо при тобі почнуть крутити пальцем коло скроні?
Чи все таки дочекаються поки ти вийдеш з своєю геніальною пропозицією.

Зрозумій накінець
Потяг тягне Електровоз , а не штовхає останній вагон.
Так само і в економіці
Сильні розчищають поляну від снігу тільки при умов що за розчистку отримають більше ніж просто працюючи на розчищеному.
І якщо стимулювати слабких - то кількість бажаючих нічого не робити (або працювати тяп-ляп без напрягу) - буде перевищувати розміри полян
Станом на сьогодні нам ще чистити і чистити.
Бо чистять перші а не останні.

Розумію, факт --- ліг в країні (ринку) багато.
Якісь для конкуренції на рівні Ліги чемпіонів.
Якісь на рівні району-села.
Там, де стимулюють найслабших, точніше створюють сприятливі умови, то там і сильніші сильніше.
Уяви.
Можна звичайно для кожної ліги встановити свої правила
Але як буде виступати вигравший нижчу лігу по правилам бадмінтону у вищій лізі яка грала у футбол по правилам хокею? мені якось не зрозуміло
  detroytred написав:Набридає постійно виправляти твої перекручення.
А що ти виправив ?
Замилив сам собі очі.
Ще раз
Закон один і для слабких і для сильних
В противному разі визначити РЕАЛЬНУ ефективність роботи різних людей/бізнесів які будуть працювати(оцінюватись) різними критеріями - не можливо.
В капсуспільстві критерії два
а - розмір заробленого капіталу
б - величина сплачених податків.
Все
Якщо почнуть для слабких одне, для середніх друге а для сильних третє - то це рай для прокурора/сідді/слідчого/податківці...
Це хоч зрозуміло
От і виходить
Треба зменшити вплив чиновника, шляхом зменшення перерозподілу кимось заробленого( чим менше чиновник перерозподіляє тим менше йому можна платити і тим нижча може бути його кваліфікація) а раз так- то й зникне проблема шкарпеток для ДБР по 1500 доларів чи інвалідності судді/прокурора за 100 000 грн
А раз не треба шукати порушення в присудженні інвалідності- значить не буде голова мсек викидати доллари ящиками...

Але можна зробити так як пропонуєш ти
а - знайти правильних і чесних
б - дати їм стільки повноважень щоб вони зробили добування щастя люмпенами легшим ніж вони витрачають на пошуки щастя...

от тільки де ж ти таких знайдеш?
а раз не знайдеш- то може не ліжка в борделі(твої варіанти реформ) місцями міняти
може краще тобі не дати розповсюджувати те в чому ти не розбираєшся навіть приблизно?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1200312004120051200612007 ... 14618>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему