Катер с закрепленными на борту флагами с нацистской символикой пытался принять участие в речном параде, организованном в городе Джупитер (штат Флорида) в поддержку кандидата в президенты США от Республиканской партии Дональда Трампа. Об этом пишет журнал "Ньюсуик".
Историк Макс Кайзер, один из исполнительных директоров Еврейского совета Австралии, сказал в комментарии Al Jazeera, что Маск «без сомнения» выполнил нацистское приветствие, и раскритиковал реакцию АДЛ. ... Профессор истории университета Нью-Йорка Рут Бен-Гиат написала в соцсети Bluesky: «[Я] историк, специализирующийся на фашизме. Это было нацистское приветствие, и к тому же очень воинственное».
Успіх написав: Ну як тут народові не проголосувати за людину "з народу"?! Бо за стільки років Незалежності - вже в горлі одні і ті ж Йюлі/Яйценюхи/Порошенки і інші "нічого не крадуни"!
Успіх, при всій повазі, Вас треба бити) Юлі, яйценюхи, і порошенки мають досвід державного управління. Те що вони нечисті наруку то понятно, но якщо Вам треба буде вирізати апендицит і буде вибір між хірургом взяточником і чесним актором який зіграв хірурга? Ви кого виберете? та операція то мєлочь, порівняно з керуванням державою 5 років. Окрім того. З чого Ви взяли що він простий хлопець з народу? З якого народу? чим він заробляв на хліб?
Досвід у них у всех есть, и большой. И какие результати цього досвіду? По-моему, достаточно печальные. Если продолжить вашу аналогию, то выберите ли вы "опытного" хирурга, у которого смертность после операции аппендицита 50%?
Нема в них такої смертності, рівень живучості закладеної клятими комуняками в державу не дозволяє її бистро суїциднути. Чесно кажучи, я не бачу хороших варіантів вже давно. І не голосую. Тому не мені когось повчати. Просто я до цих пір в потєряшках од такого народного вибору. На захист 75 процентів можу сказати тільки, що фільму про голобородька не бачив. ) І ще, що емпатії до нього нема зовсім, отторженіє на фізіологічному рівні даж як до коміка. Не мій гумор.
Успіх написав:Ну як тут народові не проголосувати за людину "з народу"?! Бо за стільки років Незалежності - вже в горлі одні і ті ж Йюлі/Яйценюхи/Порошенки і інші "нічого не крадуни"!
Успіх, при всій повазі, Вас треба бити) Юлі, яйценюхи, і порошенки мають досвід державного управління. Те що вони нечисті наруку то понятно, но якщо Вам треба буде вирізати апендицит і буде вибір між хірургом взяточником і чесним актором який зіграв хірурга? Ви кого виберете? та операція то мєлочь, порівняно з керуванням державою 5 років. Окрім того. З чого Ви взяли що він простий хлопець з народу? З якого народу? чим він заробляв на хліб?
Досвід у них у всех есть, и большой. И какие результати цього досвіду? По-моему, достаточно печальные. Если продолжить вашу аналогию, то выберите ли вы "опытного" хирурга, у которого смертность после операции аппендицита 50%?
В мене є ДОСВІД керівництва своїм бізнесом. Якщо я почну діяти як воєнпенс- задовбувати оточуючих вимогами в речах я в яких досвіду нема( не залежно читав чи не читав я книжки по цьому питанню) - значить я ідіот Якщо почну висловлювати свою думку де маю досвід який підтверджений рівнем досягнень- тоді молодець (ділюсь досвідом з тими в кого ДОСВІДУ менше) Якщо ж полізу КЕРУВАТИ - тоді ідіот в квадраті.
Звідси висновок Досвід-Досвіду не рівня. Яценюк перш ніж потрапити в Премєри України (13 років вчився на Державних посадах)- Міністр Економіки Криму-Перший зам НБУ-Міністр Економіки України- Міністр Закордонних Справ- Голова Верховної Ради- Премєр Міністр України Порошенко перш ніж стати Президентом (20 років вчився на державних посадах)-Депутат ВР-Секретар РНБО- Голова ради НБУ- Міністр Закордонних справ- Міністр Економічного розвитку- президент України
Тому може не треба порівнювати однаковим словом ДОСВІД - різне наповнення цього слова
Успіх написав: Ну як тут народові не проголосувати за людину "з народу"?! Бо за стільки років Незалежності - вже в горлі одні і ті ж Йюлі/Яйценюхи/Порошенки і інші "нічого не крадуни"!
з цього слід розуміти, що теперішній результат кращий?
Прохожий написав:переговоры о чем? о капитуляции? чтобы что?
Щоб закінчилась війна. До якого моменту на вашу думку варто воювати нам щоб почати переговори?
З якого переляку ви вважаєте, що переговорів немає? Моя думка, що вони йдуть і вже давно. Станом на сьогодні рф домоглася, щоб Україну не брали в НАТО і взагалі це питання зняли з порядку денного. Також "чутно" про РПВ по ЛБЗ. Однак, ніц не чутно про поступки збоку рф - вони уперлись рогом в "капітуляцію" і все. Трамп має дати такий "чарівний пендель", після якого кремляді зрозуміють, що пОступки мають бути з обох сторін, а не лише з однієї. До тих пір, поки рф не викреслить слово "капітуляція" зі свого райдера Україна змушена воювати.