|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:39
Оптика на гексадрони!
зробимо мацкалям боляче
-
greenozon
-
-
- Подякував: 570 раз.
- Подякували: 1748 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:40
fox767676 Та я читаю военных с ветки - ну реально святые люди,
Не буду розпереконувати, але… не всі йогурти однаково корисні)) Є такий психологічний ефект (може Віталя більш професійно його пояснить) , коли ми , чоловіки, схильні вважати, що красива дівчина неодмінно і розумна і чесна. Ми її наділяємо авансом цими якостями за її зовнішність)) . Так і тут можливо)) А насправді в ЗСУ потрапили всі: від академіків до дна спільноти. Весь зріз.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 21 січ, 2025 22:41, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:41
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
budivelnik написав: detroytred написав:Я ж не вигадую своїх дурниць, а посилаюсь на те, що вивчив в фахівців.
Ти не вивчив - ти прочитав Вивчив - це перевірив свої знання або шляхом практичних занять , або шляхом здачі екзаменів.. Ні до першого ні до другого - твоє прочитав відношення не має. ПС за своє життя, я прочитав більше 1 000 000 сторінк... і це жодним чином не зробило мене фахівцем у всіх галузях які були описані на цих сторінках. А от збудоване мною - робить мене фахівцем в будівництві Рахунок в бізнесі- відображає мої економічні знання
Золота медаль у школі та червоний диплом вишу, а також ..., дає мені підстави вважати, що вивчення мною хоч біології хоч будь-яких інших напрямків, в мене виходить мінімум на "4" добре. Економіка навряд є виключенням. Натівські курси саме з економіки, які проводили досвідчені викладачі з економіки, я опанував легко та відмінно. Тобто апріорі нулем я не можу бути в економіці. Тим паче в дискусіях з чуваком, який опанував дрібний бізнес. Що не є якимось чимсь заоблачним... Це опановує значна частина суспільства.... Ти ж сам співав, що для твоїх досягнень головне --- пахати й пахати... 30 років... економлячи. Нічого занадто складного... Ти співав це сам. Тепер хоч проспівати, що треба бути якимось унікальним, щоб досягти такого досвіду, рівня знань? Але знов таки: до управління ринком країни це має таке ж відношення, як керування командиром підрозділу до керування ГК Збройними Силами.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 21 січ, 2025 22:42, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Banderlog написав: Успіх написав:Ну як тут народові не проголосувати за людину "з народу"?! Бо за стільки років Незалежності - вже в горлі одні і ті ж Йюлі/Яйценюхи/Порошенки і інші "нічого не крадуни"!
Успіх, при всій повазі, Вас треба бити) Юлі, яйценюхи, і порошенки мають досвід державного управління. Те що вони нечисті наруку то понятно, но якщо Вам треба буде вирізати апендицит і буде вибір між хірургом взяточником і чесним актором який зіграв хірурга? Ви кого виберете? та операція то мєлочь, порівняно з керуванням державою 5 років. Окрім того. З чого Ви взяли що він простий хлопець з народу? З якого народу?  чим він заробляв на хліб?
1. Якщо 30+ років(незалежності) народ бачить, що умовні лікарі лікують від раку таблетками, а люди все одно через рік-два помирають... - то народ таки набрався ДУХУ/СМІЛИВОСТІ і РИЗИКНУВ проголосувати за "новий спосіб лікування від раку"! Що не так? Люди втомились від "стандартних" результатів їхнього голосування)) Народ спробував НОВЕ! Хто ж знав, що це ті самі таблетки, лише загорнули їх у нову НЕстандартну упаковку? п.с. Але народ і надалі потребує "таблеток від раку"! Хто запропонує "новітні технології", той і переможе!  2. Чому не "простий хлопець ", якщо з простої сім'ї?!
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 21 січ, 2025 22:45, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Banderlog написав: Успіх написав:Ну як тут народові не проголосувати за людину "з народу"?! Бо за стільки років Незалежності - вже в горлі одні і ті ж Йюлі/Яйценюхи/Порошенки і інші "нічого не крадуни"!
Успіх, при всій повазі, Вас треба бити) Юлі, яйценюхи, і порошенки мають досвід державного управління. Те що вони нечисті наруку то понятно, но якщо Вам треба буде вирізати апендицит і буде вибір між хірургом взяточником і чесним актором який зіграв хірурга? Ви кого виберете? та операція то мєлочь, порівняно з керуванням державою 5 років. Окрім того. З чого Ви взяли що він простий хлопець з народу? З якого народу?  чим він заробляв на хліб?
ще питаєш, Хауса
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:42
Hotab написав:А насправді в ЗСУ потрапили всі: від академіків до дна спільноти. Весь зріз.
І ті хто ЗАГИНУВ захищаючи нас -автоматично перетворюються на ГЕРОЇВ змивши своєю кровью всі свої гріхи які встигли зробити до цього.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:43
budivelnik написав: Hotab написав:А насправді в ЗСУ потрапили всі: від академіків до дна спільноти. Весь зріз.
І ті хто ЗАГИНУВ захищаючи нас -автоматично перетворюються на ГЕРОЇВ змивши своєю кровью всі свої гріхи які встигли зробити до цього.
Не думав про це ніколи. Але хай буде
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:44
Wirująświatła написав: Успіх написав:Тобто, народ дивиться і НАМАГАЄТЬСЯ КОПІЮВАТИ владу!!!
а власть кого копирует?
не макак же
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:45
Hotab написав:fox767676 Та я читаю военных с ветки - ну реально святые люди,
Не буду розпереконувати, але… не всі йогурти однаково корисні)) Є такий психологічний ефект (може Віталя більш професійно його пояснить) , коли ми , чоловіки, схильні вважати, що красива дівчина неодмінно і розумна і чесна. Ми її наділяємо авансом цими якостями за її зовнішність)) . Так і тут можливо)) А насправді в ЗСУ потрапили всі: від академіків до дна спільноти. Весь зріз.
Ти - чоловік? Як і детройт? Офіцери, які в війну вважають, що не повинні воювати, а за тебе повинні вмирати інші, розраховуєш виїхати на шиї людей, які принесуть набагато менше користі на війні через свої проблеми зі здоровям і відсутність досвіду, зокрема поводження зі зброєю?
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1