|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:19
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:Я вважаю що КРАЩІ ніж результати тих в кого НЕМА досвіду. А те що особисто Вам не подобається... так мені також не подобається ваше зачарування педерацією .. і що ?
Ну розкажи який був досвід в Бальцеровича, який реформував (заклав фундамент) розвитку ринку Польщі.
Це для примітива який про ринок знає з книжок Ринок України і Ринок Польщі - тотожні поняття. Для мене , нуля з 7 нулями - ці ринки тільки назву мають однакову - РИНОК а от їх наповнення- різне В Польщі були люди з підприємницьким досвідом і тому були точки куди можна було влити кредити не переживаючи про їх повернення - це один алгоритм дій. Тобто треба знайти Гроші і кому ці гроші давати щоб вони повернулись з прибутком - особливо переживати не треба - це досвід Бальцеровича В Україні , коли людина отримує гроші вона в першу чергу несе їх на задоволення власних потреб(квартира/машина/відпочинок) і тільки після починає думати куди б їх вкласти щоб отримати дохід - це досвід Тимошенко в 2006-2008 роках - і ДОСВІД Бальцеровича - самому Бальцеровичу в Україні так і не допоміг і він так і залишився простим радником. До речі сам Бальцерович обговорюючи свою можливість стати Премєром України це розумів. Він розповів, що бачить себе у ролі "стратегічного радника" українського уряду. "Посаду має займати хтось, хто говорить українською, з ким пов’язують себе люди, але якщо можна отримати іншу роль і мати вплив на перебіг реформ в країні, я буду готовий розглянути це за умови, що будуть шанси на успіх", - допустив економіст.
Тобто ця людина РОЗУМІЛА різницю між ринками А те що простий читач цього не розуміє - не дивно Ефект Даннінга - Крюгера - гіпотеза, що люди, які [b]мають низький рівень компетенції в будь-якій темі, починають думати себе знавцями цієї теми, при цьому роблячи[/b]
Перечитай разів зо три про що ти повинен був розповісти. Те, що співати про що завгодно, окрім суті, ти вмієш, я знаю. Стосовно ефекту Данінга-К В твоїй логиці саме отаким знавцем розвитку ринків країни ти і виступаєш. Я ж не вигадую своїх дурниць, а посилаюсь на те, що вивчив в фахівців. Ти ж по факту пропонуєш дослухатися не до них, а до тебе. Нуля в цьому питанні.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:19
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 21 січ, 2025 22:52, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:21
fox767676 Заучит как лебединая песня)) Ты это брось и возвращайся ))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:21
Wirująświatła написав: Hotab написав:На щастя модерація також чи втомилась від примітивізму, чи просто справедливо визначила «чувак, індульгенції захисника країни вже нема. Тепер ми тебе будемо ібати як всіх інших.»
с твоих слов выходит модерация - ёбыри, я правильно понял?
Ну вообще ж ты англ знаешь и слово ту модерейт тоже)) Воно канеш не «факер», але способи заспокоїти є різні))
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 21 січ, 2025 22:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:22
Сибарит написав: холява написав:Вы уверены , что он вообще понимает что пишет ? Помните как он, в буквальном смысле слова ,задрочил своим воспаленным мозгом целый форум ?
Я не склонен слишком категорично судить о человеке, которого знаю только через экран. Мы все здесь не такие, как при личном общении. Часто мне кажется, что он не настолько прост, как хочет казаться. Он нас откровенно троллит, а мы дружно ведемся  Впрочем, не публичном форуме не обязательно убедить оппонента (это практически невозможно), достаточно донести свое мнение до читателей, коих значительно больше, чем писателей.
9ть класів сільської школи!!! Ще й в дитсадок НЕ ходив! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:24
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:А насправді отак --- що в тебе нуль досвіду та досягнень стосовно реформування-розвитку країни, ринку країни. Що в мене. В обох нулі.
Якщо в мене економічних досягнень на 10 млн а в тебе пенсія тисяч 10 і при цьому в нас по твоєму однаковий досвід в економічних питання То тоді долярчик правий Зеленський може керувати галактичною імперією....
Не в економічних питаннях. Ти знов банально підмінюєш предмети. Твої фінансові досягнення і управління-реформування-розвиток ринку країни -- це різні речі.
Все що я обговорюю - обговорюється крізь призму економічних питань. Тобто враховуючи свій економічний досвід я приміняю його в суміжних галузях. Для тебе створення ринку це боротьба з корупцією і чимось подібним.... Для мене- боротьба з корупцією можлива тільки економічними важелями( в тебе пошуками правильного можновладця) мої аргументи - якщо на якомусь рівні МОНЕТИЗУВАТИ те що зараз заборонено ( наприклад ввести економічний платіж за право не йти в зСУ ) - це економічний спосіб боротьби з корупцією. Бо якщо рівень плати в Бюджет буде меншим від рівня Хабара - то люди заплатять в Бюджет, а значить кількість хабарників і суми хабарів - впадуть На зауваження таких як долярчик - а де справедливість Моя відповідь буде наступною Якщо все залишити так як є - то рівень справедливості буде ще менший, бо а - те що могло піти в бюджет -піде на хабарі б - якщо розмір плати в бюджет буде нижчий ніжрозмір хабаря- то люди з меншими доходами зможуть оплатити в - ті хто отримував хабарі- їх стане менше г - в тих в кого не було грошей ні на плату в Бюджет ні на хабар - грошей стане більше за рахунок грошей отриманих в Бюджеті.. Тепер розумієш що є те що ти називаєш по дурі ЄРАЛАШИК- а по суті це і є економічний досвід наведення порядку який треба використовувати , бо на відміну від економічних важелів є тільки примусово/силові.. а це ГУЛАГ.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:27
detroytred написав:Я ж не вигадую своїх дурниць, а посилаюсь на те, що вивчив в фахівців.
Ти не вивчив - ти прочитав Вивчив - це перевірив свої знання або шляхом практичних занять , або шляхом здачі екзаменів.. Ні до першого ні до другого - твоє прочитав відношення не має. ПС за своє життя, я прочитав більше 1 000 000 сторінк... і це жодним чином не зробило мене фахівцем у всіх галузях які були описані на цих сторінках. А от збудоване мною - робить мене фахівцем в будівництві Рахунок в бізнесі- відображає мої економічні знання
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:29
budivelnik написав:Для тебе створення ринку це боротьба з корупцією і чимось подібним....
Ніііт. Ти знов вигадав і на цьому побудував далі. Серед функцій регуляторів ринку боротьба з корупцією (тобто з тим, що заважає розвитку) не на перших місцях. На перших - це заходи по стимулюванню розвитку. Ні Кейнс, ні Фрідмен і т.д. взагалі про корупцію не згадують. Вааабще.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:33
Hotab
Та я читаю военных с ветки - ну реально святые люди, как-то духовно преображенные, выше среднего, не мог не поделиться впечатлением. А так зарубы и мочилова конечно будут, никуда я не денусь, форум читаю с 2009.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:35
detroytred написав:На перших - це заходи по стимулюванню розвитку.
Ще раз А. Сміт - не заважайте і ринок себе відрегулює Кейнс - можна з допомогою нічим не забезпечених грошей вкладених в ринок -відтягнути кризу (прискорити розвиток) Але є нюанс Щоб вкласти крім грошей - потрібні ще й люди Людей можна виховати або нагайкою або прикладом Якщо прикладом - це еволюційно. Нагайками вже пробували до добра не привело. Тому ще раз Завязуй з фантазією що ти зрозумів що ти прочитав в Бальцеровича.. ПС про РОЗВИТОК ринку казка про картоплину-картоплю-чіпси.... Це найпримітивніший приклад який показує як РОЗВИВАЄТЬС ринок в нормальній Державі Всі інші варіанти це а-ля допінг в спортсмена. Можна перемогти , але ймовірніше за все - помреш. Саме тому допінги й заборонені, бо їх використання приведе до загальної загибелі спортсменів при незначному прискоренні по часу досягнення максимально можливих результатів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1