Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1205012051120521205312054 ... 14507>
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:47

budivelnik написав:Те що я не споживаю все що створив - дає можливість комусь спожити більше ніж він створив...
при условии что вы с ним поделитесь) но вы же топовый жадина. У вас щепотку соли не выпросишь.
  budivelnik написав:А якщо мета покращити конкурентоздатність своїх дітей?
Завтра , вашим прийдеться працювати в моїх...
то есть твоя успешность априори делает твоих детей умнее, чем мои? браво! еще один неандерталец с генетической теорией интеллекта.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 00:49, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:48

budivelnik написав:
  detroytred написав:Мова була не про те, що легко досягти, а про те, що не завдяки якимось особливим бізнесовим здібностям ти досяг отого свого результату, а банально, як і всі середняки по здібностям ---- банально важко і довго працював.
а чого ж ти червонодипломник і читач книжок - досяг меншого?
Виходить економіка судить не по здібностям
Економіка судить по результату.

Тому червоний диплом і синя морда
чи синій диплом і червона морда
Для кінцевого результату-все одно
Штангіст піднімає тонни штанги , шахіст грами фігурок - але рівень Чемпіон - прирівнює і одно і другого.

ПС
тепер зрозуміла твоя затятість , ти як і всі невдахи шукаєш крайнього , який винуватий в твоїх досягненнях
А я тобі його знайду на раз-два, своїм стандартним рецептом
Підійди і глянь в зеркало - там і побачиш відображення свої бід.

Про що ти підминив, вже вказав вище.
Порівнюй бізнесменів з бізнесменами.
Сферу, в яку йдуть саме за прибутком.
Чи ти заспіваєш, що мета твоєї діяльності це забезпечення хлібом-горілкою населення та розвезенням людей? Ні.
Бо якщо да, то працюй без прибутку))))
Ще більше забезпечиш людей.

А де ти про мої біди в моїх досягненнях побачив від мене?
Не будуй на брехні.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:48

Wirująświatła написав:
  Господар Вельзевула написав:
  Wirująświatła написав:[
А у нас за 20 лет что нового, 2 майдана?

Вы забыли за бусификацию.
Это будет такой же символ войны, как "серборез" и "газенваген".

не хотел рассказывать на публику, не вдаваясь в детали, был с соседом конфликт, не долго думая он вызвал ментов и тцкашников, приехали они за мной около 9 вечера. Мы мило пообщались минут 15-20. Так и уехали.

Повезло что люди попались адекатные и разговор склеился конструктивно, никто ни на кого не давил, не угрожал и не пугал. Наверное такие "заказы" они получают регулярно, поэтому особой заинтересованности меня бусифицировать не проявили. А может и другие причины. Сосед же все это время сидел в авто рядом и наблюдал. Менталитет!

сосед стукач тоже символ времени.

Странная ситуация. Что должно произойти (я о конфликте), чтобы идти на такие меры. Ну и наверное за такой заказ он и сам что-то заплатил им. Как думаешь?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:51

budivelnik написав:Тому в мене до тебе просте як світ питання
Чим з твоїх досягнень зможуть скористатись твої діти для покращення свого життя?
Нічим

Ти прикалуєшся?
Чи знов банально будуєш на брехні.

Спробуй сам побачити чим.
І деяким вже користуються.
Пояснювати не буду.
Це більше, ніж очевидно.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:53

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:Те що я не споживаю все що створив - дає можливість комусь спожити більше ніж він створив...
при условии что вы с ним поделитесь) но вы же топовый жадина. У вас щепотку соли не выпросишь.
В мене просити не треба - я ж жадіна...
Але я розумна жмотина, яка знає що капітал примножується виключно формулою
товар-гроші-товар....
Тому сховати зароблене в банку-не вихід ( вміст банки не збільшиться)
Тому я ЗМУШЕНИЙ робити речі які СЬОГОДНІ покращують життя працюючого на мене ( правда і я не в збитку, років через 10 -капітал подвоюється)
Простий приклад з таксі
купую електрички (витрачаю на 500 000 більше ніж на те що зараз використовується в таксі) , сажу в це робоче місце людину( а -вона отримує зручніше для роботи місце, б - в звязку з тим що витрати на паливо/амортизацію в мене на 5 грн/км менше ніж в ДВСних аналогів) я 2грн/км віддаю додатково до порівняння з аналогічним робочим місцем в машині з двс ) а 2грн/км залишаю собі для компенсації різниці в ціні...
Людина їздить 10 років , я перших 5 компенсовую , других 5 заробляю.

Знайдіть в цій формулі збитки для працівника.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:54

Hotab написав:Странная ситуация. Что должно произойти (я о конфликте), чтобы идти на такие меры. Ну и наверное за такой заказ он и сам что-то заплатил им. Как думаешь?
он бывший военный мог по своим каналам попросить. то что произошло настолько мелкое что даже на админпротокол не тянуло, более того я сразу вынул деньги и компенсировал ущерб (там была моя вина которую я сразу же признал). 1й на конфликт не лез, извинился, сказал не специально. Соседу показалось этого мало... ментам вообще было неинтересно, тцкашникам я объяснил что их используют в качестве цепных псов в чужих разборках. Им это не понравилось и пожелав мне удачи они уехали.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 00:57, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:54

Hotab написав:Як думаєш, чому люди живуть так?
Я памʼятаю, була тут дискусія (вже не всіх учасників згадаю) де одні казали, що кількість гарних місць з гарною зарплатою обмежена, і всі не можуть бути забезпечені. Інші парирували, що маса просто не здатна по власним якостям займати жирні місця,..
Як би там не було, є місце на 8-10 кує. Йди! Бери! Але ні.

Я не знаю правильну відповідь на питання в першому реченні.

Гадаю тому, що це їх свідомий вибір. У нас майже завжди є можливості змінити своє життя. Ми живемо так, як живемо, тому що не використали свої можливості, щоб жити краще. Десь протупили, десь не схотіли, десь ще шось, але свій вибір ми робили свідомо. Навіть коли ми щось зробили, тому що так порадили батьки чи друзі, то це теж наш свідомий вибір і звинувачувати когось не варто. Треба визначитись, як ми хочемо жити далі, проаналізувати наявні можливості та ресурси і діяти.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:56

budivelnik написав:Людина їздить 10 років , я перших 5 компенсовую , других 5 заробляю.

он тратит на вас драгоценные годы своей жизни. В какую цену бы вы оценили год своей жизни?
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Порівнюй бізнесменів з бізнесменами.
Я серед 1 млн (песимістичний прогноз) - 200 000 (оптимістичний прогноз) найкращих.
Тут я виграв в від 3 з 5 до 9 з 10 - тих хто займався бізнесом.
Якщо чисто торгівля - то тут я взагалі в перших 10 000.... тобто виграв в 19 з 20
Але не це питання
Питання
Я своїм ЗАЛИШИВ частину того що зробив
Що залишив своїм ти? -грамоту в рамочці?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 00:59

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:Людина їздить 10 років , я перших 5 компенсовую , других 5 заробляю.

он тратит на вас драгоценные годы своей жизни. В какую цену бы вы оценили год своей жизни?
Він не тратить на мене.
Він тратить на СЕБЕ
При чому якщо він вибрав мене при тому що міг прийняти будь-яке інше рішення (навіть взяти в кредит 100 000 грн і купивши вбитого грата працювати на себе і на кредит банку).
Але економічний розрахунок працівника(який він робить самостійно) показує йому що вигідніший варіант це працюючи на мене пробувати відкласти на себе щоб в подальшому створити мені конкуренцію.
Вийде - добре
Не вийде - я тут при чому?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1205012051120521205312054 ... 14507>
Форум:
+ Додати
    тему